Sabah eşimin halasının oğlu aradı neymiş bugün akşama yemeğe gelceklermiş eşimde ben işe gitcem dedi yarın gelin dedi...kapattı yemeğe gelceklermiş dedi bende yemeğe alanam çaya gelsinler dedim ...ama sinir oldum evime ilkkez gelecekler üstelik 8-10 kişi ben 11 yıldır hiçbirinin evine yemeğe gitmedim kimseyide aramadım yemeğe gelcez die...eşimde dedi ağızları alışmasın ben derim hanım sınava gitcek çaya gelin die ne düşüncesizle yafff
Bir saatir guluyorum su yoruma,cok yasa ya,allah ta seni guldursun.Ağızları alışmasınmış.Pardon
Ben bayılırım böyle geliyorum yemeğe diyen misafire. Yalvartana uyuz oluyorum.. Yemeğe gel yok yok çaya geliyim ya yemeğe gel işte. Yok zahmet vermiyim. eeee eşeğin şeyi. yemeğe geliyosan gel yoksa gelme. Bizim diyalogumuz böyle oluyor daha çok
yaptığınız çok ayıp ben gitmedim onlarda gelmesin ne demek yani birkere onlar yemeğe geleceğiz demişler yapsanız ne oluyor misafir ağırlamak zorsa gelin demeseydiniz o zaman iki kap yemek yapmak mı olay gerçekten çok ayıp
bence olay daha çok eşinin akrabası olması
eşiyle sorun yaşadığı için akrabalarını da istemiyo
anlamıyorum bizmi ince düşünüyoruz insanlarmı geniş çözemedim
valla ben evime gelmek isteyen kimseyi geri çevirmem kısıtlı zamanda arasalar bile yaparım
yetişmeyecekse dışardan brşeyler yaptırırm pide lahmacun vs gibi böyle de yapıyolar son anda gelen misafire çok ta memnun kalıyo insanlar
eşiyle sorun yaşasa da böyle davranması yanlış bence sonuçta evli kalmayı kendi seçmiş
olayın üzerinden 1 yıl geçmiş
ömür boyu kin besleyemez
bu sebepten diğer akrabalarına da böyle davranamaz yani
eşine de ayıp oluyo bence adamda bi süre sinirlenip isyan edebilir
ben olsam çok kırılırdım mesela bu tavır karşısında
Bence mesele size yemeğe gelinmesi değil. Onlarla yüz göz olmak, samimi olmak istemiyorsunuz siz. Bu yüzden siniriniz zıplamış. Yoksa isterse 20 kişi gelsinler insan hiç bir şey yapamazsa çay demler kahvaltılık koyar ortaya yinede doyurur misafirini.
Hay ağzını öpim dicem ama ellerin yazmış kız parnaklarını öpim :))) tamda içimi okumuş beni özetkemişsin....bu arada yarınki mönüm: çay :);çiğ köfte, ıspanaklı patatesli el açması börek,bitli kurabiye,bisküvi li pasta,haşhaşlı revani hadi bana kolay gelsin temizlimin bi kısmınıda yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?