..........iyi aferin sana
Ayyyy çok sevindirik oldum bana aferin dedin yaaa :))))
biz de çok sevindirik olduk evi temizlemişsin ya
Hay ağzını öpim dicem ama ellerin yazmış kız parnaklarını öpim :))) tamda içimi okumuş beni özetkemişsin....bu arada yarınki mönüm: çay :);çiğ köfte, ıspanaklı patatesli el açması börek,bitli kurabiye,bisküvi li pasta,haşhaşlı revani hadi bana kolay gelsin temizlimin bi kısmınıda yaptım
Bu kadar şeyi çayın yanına yapacağınıza yemek yapsanız daha kolay olurdu hani bebeğiniz var diye vaktiniz yoktu ağırlamayamazdınız ne değişti bebek varken çiğköfte yapmak elde börek açmak daha zor değil mi gövde gösterisi mi yapmak istiyorsunuz onlara karşı yoksa buradayazılanlara karşı mı doğru olmadığına karar verdiniz davranışınızın. O kadar ağağırlamak istemeyen sizi değiştiren nedir ama unutmayın sırf laf etmesinler diye birşeyler hazırlayıp surat yapacaksınız hiç değmez.madem yapabiliyorsunuz neden burda yapamam diye söylüyorsunuz ki
Hay ağzını öpim dicem ama ellerin yazmış kız parnaklarını öpim :))) tamda içimi okumuş beni özetkemişsin....bu arada yarınki mönüm: çay :);çiğ köfte, ıspanaklı patatesli el açması börek,bitli kurabiye,bisküvi li pasta,haşhaşlı revani hadi bana kolay gelsin temizlimin bi kısmınıda yaptım
Valla size yaranılmıyo napim çok üstüme geldinis vicdan yaptım
Yaa tabi tabi. Valla burada yazılanlara kinaye olarak yazdığınızı düşünüyorum çünkü en başta bebeğim var çalışıyorum deyip iki çeşit yemeği hazırlayamayacağını söyleyen siz şimdi saatler içinde bir enerjiye geliyor bir günde evinizin kalan temizliğini yapıp çiğköfte elde açma börek vs.yapacağınuzı söylüyorsunuz yani abartı oluyor bu da nedenn konu açıp oyaladınuz insanları o zaman madem yapabilecek maharetiniz var neden bahane üretiyorsunuz keşke gerçek olduğuna inanabilsek daha saatler önce eşim söyler çaya beklediğimizi diyordunuz.
Sabah eşimin halasının oğlu aradı neymiş bugün akşama yemeğe gelceklermiş eşimde ben işe gitcem dedi yarın gelin dedi...kapattı yemeğe gelceklermiş dedi bende yemeğe alanam çaya gelsinler dedim ...ama sinir oldum evime ilkkez gelecekler üstelik 8-10 kişi ben 11 yıldır hiçbirinin evine yemeğe gitmedim kimseyide aramadım yemeğe gelcez die...eşimde dedi ağızları alışmasın ben derim hanım sınava gitcek çaya gelin die ne düşüncesizle yafff
bana yemek yapmaktansa pasta vs yapmak daha kolay geliyor nedense ölçülü oldugu belli bir sürede piştiği için galiba...yemege gelicez derlerse elim ayagıma dolanıyor tuzu az mı cok mu yaglı mı salcalı mı insanların damak tadı farklı oluyor sonuçta ama pastada öyle bir sorun yok ... 1,5 yıldır evleyim eşimin ailesinin oldugu ilçedeyiz ve oldukça kalabalık bir aileye sahipler....sağolsunlar hep kayınvalidem yemekli alır bana bırakmaz calışıyor ve baska memleketten damak tadı farklı diye bende çaya alıyorum hep...ama sana yemeğe gelcez diyen olursa da asla çaya gekin diyemem buyrun derim kayınvalidemden yardım isterim.... yemek daha kolay diyen arkadaslar örnek menü verebilirler mi bana neleryapıyorsunuz yemk tadını tuzunu nasıl ayarlıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?