yapıyorum zaten. 2 kap yemek için kimsenin kalbini kırmam ben, ağlaşmam..
kimin olursa olsun çocuklara üzülürüm. yazık onlar seçemiyor ki..
evet işte kendi ağzınla söylüyosun insan seçemiyo akraba çevresini oyüzden canımı sıkacak insanlara hayır diyebilmek gerekiyo demedimde neoldu yalan oldu
Hayat paylaşınca güzel laa laaarepliği milat mı oldu ne?
10 yıl başka ilde yalnız olduktan sonra insanlar size gelmek istemiş,bir adım atmışlar bunu bu kadar abartmanın manası nedir? Bir tek çalışan ve çocuğu olan siz değilsiniz. Hayata bu kadar kapris fazla bence.
Karşı tarafın yemeğe geleceğiz demesi biraz abes olmuş olabilir patavatsızlık olabilir ama bir ayıbı bir ayıp yaparak siz daha da kötü etmişsiniz.
Misafir berekettir .Evin bereketi artar denir. Misafir eve 10 bereketle gelir 1ini alır 9unu ev sahibine bırakır derler büyüklerimiz.
Dört duvar arası yalnızlık sizin tercihiniz tabii. Duvarları yıkmak da örmek de sizin elinizdeSınavınızda da başarılar.
Doğru söze ne denir?
Bazı akrabalarla 40 yılda bir görüşülür. O görüşmelerle anımsarız onları. Ayy gitmiştik ne güzel vakit geçirmiştik. Çok güzel ağırlamıştı vs vs.
Ayakları alışır tabiri de bir o kadar çirkin. Amksat köprüleri yıkmaksa bu haftasonu müsait değiliz biz size haber veririz deyin gitsin o zaman. 10 yıl yalnızlık alışkanlık olmuştur belki..
ayakları alışır tabiri de mi kullanmış bunu kaçırmışım şaşırdım
o insanların yerinde olmak istemezdim gerçekten
resmen istenmeyen misafir konumuna düşmüşler
Ağızları alışmasınmış.Pardon
Ben bayılırım böyle geliyorum yemeğe diyen misafire. Yalvartana uyuz oluyorum.. Yemeğe gel yok yok çaya geliyim ya yemeğe gel işte. Yok zahmet vermiyim. eeee eşeğin şeyi. yemeğe geliyosan gel yoksa gelme. Bizim diyalogumuz böyle oluyor daha çok
Ağızları alışmasınmış.Pardon
Ben bayılırım böyle geliyorum yemeğe diyen misafire. Yalvartana uyuz oluyorum.. Yemeğe gel yok yok çaya geliyim ya yemeğe gel işte. Yok zahmet vermiyim. eeee eşeğin şeyi. yemeğe geliyosan gel yoksa gelme. Bizim diyalogumuz böyle oluyor daha çok
çok kaprislisiniz bence.
sanki 11 aile yemeğe gelecek gbi tepki vermişsiniz.
bu zamanda herkes çalışıyor ve herkesin bebeği , çocuğu var , herkes yoruluyor
bunlar evliliklerin gerektirdiği şeyler
siz evinize gelecek misafire çay çok bile onlara diyorsunuz
fikirleriniz çok garip geldi açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?