kızlar düşünüyorum ve içinden çıkamadım. benim daha çok yeni 2 aylık bir ilişkim var. birbirimizi çok seviyoruz. o bu yaşına kadar evine bi kız getirmemiş. ama beni herkesle tanıştrdı iş yerinden tüm sülalesine kadar. ben ilk defa birini bu kadar çok seviyorum o da beni biliyorum hissediyorum kimseye yapmadığı şeyleri bana yaptı.
neyse ben çok kıskanç ve dengesiz biriyim. bu çocuğu 4 kere terkettim. her terkettiğimde bana köpek oldu aradı çıldırdı ısrar etti baya acı çekti herkes aradı beni nerdeyse. sonra biz barıştık her seferinde. bikaç gün önce ben yine ayrıldım bundan. ve bu sefer çok kötü oldu hiç yazmadım takmıyomuş gibi yaptım. bu da inat etti yazmadı beni. sonra bu şehirdışına akrabalarının yanına gitti.
o gittiği şehirdede bunun benden önceki sevgilisi var. ve bunun kuzenleriyle çok yakın arkadaş. neyse bunlar erkek erkeğe takılırken, kuzenlerinden biri bu eski sevgiliyi ve diğer kızları çağırmış. eski sevgilisi devamlı yavşamış laf sokmuş iş atmış hep. neyse yemekten sonra benim erkek arkadaşım içmeye gitmiş. tek başına. baya içmiş içmiş ve geneleve gitmiş. oradan çıktıktan sonra bunların kullanılmayan bi evi varmış oraya gitmiş körkütük sarhoş bi şekilde. oradada bu kızlar ve kuzenleri falan varmış. neyse benim sevgilim gitmiş bir odaya sızmış orada kimseye bişey demeden. sabah uyandığında o eski sevgilisi yanında yatıyomuş. ve orada başka odalar falanda var. o kadar o da boşken ve kız kendi kız arkadaşlarıyla yatmak varken gelip benim sevgilimin yanında uyumuş!!!!
sabah sevgilim uyanmış onu görünce kalkmış gitmiş sonra beni aradı bişey anlatmadı buluşmak istedi ve sabah ilk arabayla buraya geldi. sonra aramızda yalan dolan olsun istemiyorum seni kandırmak istemiyorum dedi bunları anlattı bana.
bende bana yarına kadar zaman ver düşünmem lazım dedi ve gittim yanından.
ne yapacağımı bilmiyorum