sabah uyandığında yanında başkası varmış

]Offf eski konulara baktım o nasıl bir ilişki, iki aylık, 1 ay önce hamilelik ihtimali, yani ufak bir hesapla tanıştığınız an çocuk yapma girişimi,[/COLOR] adamı köpek etmeler, 5 kere ayrılmalar, genel evler, eski sevgililer, yaş da 21!!!! Nerden tutsan elinde kalıyor.
eski konularda ilginçmiş:ssz::ssz:

Son düzenleme:
kızlar merhaba biz 10 gün önce ilişkiye girdik. adetim bittikten ertesi gün yada 2 gün sonrasıydı. hamile kalırmıyım bilmiyorum.
birde bu 10 günde hamilelik belirtileri oluyor mu? bu belirtiler ne zaman ortaya çıkar?
çok heyecanlıyım ama test almaya korkuyorum. çünkü negatif çıkarsa çok üzülücem. birazcık yardım etseniz bana :)

daha önceki konun.

sen 2 aylık ilişki içindesin. ve daha tanışır tanışmaz beraber olmuşsun. (.21 haziranın konusu.)
hamilemiyim diye soruyorsun. olmazsanda üzüleceksin öylemi.
şaka gibisin.
:ssz::ssz:

Son düzenleme:
bacişkom sen bu adamdan mı hamile kalırsan çok sevinecektin anlamadım ki

iyi ki hamile kalmamışsın o zaman,ikinizde de bütün anormallik madalyalarını almaya adaysınız :ssz:

Son düzenleme:
Bir kere genelevden sonrasi onemsiz.

Genelev nedir yahu? Hastaligi var seyi var ve bu da dupeduz aldatmaktir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eski konuyla bu konuyu birlestirince anladim ki cok tarz bir iliskiniz varmis😁
Allah carsiniza gore pazar versin ne diyeyim.
Aslinda tencere kapak olmussunuz hiiic ayrilmayin boyle cok guzelsiniz.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

2 aylık ilişkide 4 kez ayrıldınız, tüm arkadaş ve akrabalarıyla tanıştınız, 2 ay içinde hem genel ev hem de eski sevgili ile aldatıldınız.
Hımmmm, bence evlenin.

kızlar düşünüyorum ve içinden çıkamadım. benim daha çok yeni 2 aylık bir ilişkim var. birbirimizi çok seviyoruz. o bu yaşına kadar evine bi kız getirmemiş. ama beni herkesle tanıştrdı iş yerinden tüm sülalesine kadar. ben ilk defa birini bu kadar çok seviyorum o da beni biliyorum hissediyorum kimseye yapmadığı şeyleri bana yaptı.

neyse ben çok kıskanç ve dengesiz biriyim. bu çocuğu 4 kere terkettim. her terkettiğimde bana köpek oldu aradı çıldırdı ısrar etti baya acı çekti herkes aradı beni nerdeyse. sonra biz barıştık her seferinde. bikaç gün önce ben yine ayrıldım bundan. ve bu sefer çok kötü oldu hiç yazmadım takmıyomuş gibi yaptım. bu da inat etti yazmadı beni. sonra bu şehirdışına akrabalarının yanına gitti.
o gittiği şehirdede bunun benden önceki sevgilisi var. ve bunun kuzenleriyle çok yakın arkadaş. neyse bunlar erkek erkeğe takılırken, kuzenlerinden biri bu eski sevgiliyi ve diğer kızları çağırmış. eski sevgilisi devamlı yavşamış laf sokmuş iş atmış hep. neyse yemekten sonra benim erkek arkadaşım içmeye gitmiş. tek başına. baya içmiş içmiş ve geneleve gitmiş. oradan çıktıktan sonra bunların kullanılmayan bi evi varmış oraya gitmiş körkütük sarhoş bi şekilde. oradada bu kızlar ve kuzenleri falan varmış. neyse benim sevgilim gitmiş bir odaya sızmış orada kimseye bişey demeden. sabah uyandığında o eski sevgilisi yanında yatıyomuş. ve orada başka odalar falanda var. o kadar o da boşken ve kız kendi kız arkadaşlarıyla yatmak varken gelip benim sevgilimin yanında uyumuş!!!!
sabah sevgilim uyanmış onu görünce kalkmış gitmiş sonra beni aradı bişey anlatmadı buluşmak istedi ve sabah ilk arabayla buraya geldi. sonra aramızda yalan dolan olsun istemiyorum seni kandırmak istemiyorum dedi bunları anlattı bana.
bende bana yarına kadar zaman ver düşünmem lazım dedi ve gittim yanından.
ne yapacağımı bilmiyorum

neymiş , takmıyor gibi yapmayacak-mış-ız.
ya takıp adam yerine koyacağız ya da nasılsa köpek oluyor diye blöflerle ego tatminine gitmeyeceğiz...
sonra böyle napcaaaaaammm derdine düşersiniz :31:

ki siz adamdan ayrılmışsınız.. ve ayrıldıktan sonra yaptıkları da sizi zerre kadar ilgilendirmemeli...

ama haydi bakalım şimdi de bu yaşananları hazmedip hayatınıza devam edin..

yalnız kolay affetmeyin saçma sebeplerle sürekli terk eden kadın bu konuda terk etmezse ayıp :)
azıcık sürtsün burnu, pardon köpek olsun..
sonra affedersiniz 6. ayrılığa kadar da mutluluklar :51:

geneleve gitmesine takılmıyorsun da yanında başka bi kızın uyanmasına takılıyorsun :53: şaşılası şey ki bide bu kıza kızıyorsun ... onuda geçtim adam senden ayrıyken bu haltları yiyor , sonra seni arıyor o 4 ayrılıkta köpek gibi süründüren sen tek telefonla onunla buluşmayı kabul ediyorsun :51: evlen sen bu çocukla olmuşsunuz siz :) :37:

Yuuhh geneleve gittigini soylediginde s*cmis kizin yaninda uyandigini soyledigindede sivamis resmen.Ne kadarda durustmus.Mikrop falan bulasir valla ondan sana dikkat et genelevin ne kadar igrenc bi yer oldugunu,hastaliklar tasidigini sagir sultan duydu:19:

Ne aldatmasi ya? Iki ayda 4kere terkedilmis cocuk.ve istedigiyle birlikte olabilir terkedilmis niye olmasinki?
Arkadasim fazla ayrilip barisiyormussunda fazla naz asik usandirir.. El ustunde tutar tutar bir birakir neye ugradigini sasarsin (tecrube konusuyor (: )

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2 aylik iliski demissin. Haziran ayinda cinsellik yasamissin.

Bu sure icinde sulalesiyle tanismissin. 4 kere ayrilmissin.

Cocuk geneleve gidiyor. Sen buna takilmiyorsun. Eski sevgilisi guya yaninda uyanmismis. Buna inaniyorsun.

Cok ilginc bir iliski. Neyse yine de tencere kapak... :ssz:

2 aylık ilişkide her şeyin çok taze olması gerekirken maşallah hepsini tüketmişsiniz. 2 ayda neyini tanıdınız bu insanın da sizi çok sevdiğine emin oldunuz ?
Sanırsın 20 yıllık evlilik var saçma sapan dengesizlikler, sevdiğine emin olmak için ayrılmalar falan. Çocukça. :ssz:

Ayrıl barış ayrıl barış çocuk oyuncağına dönmüş bir ilişkiden hayır beklemek olmaz..

kızlar düşünüyorum ve içinden çıkamadım. benim daha çok yeni 2 aylık bir ilişkim var. birbirimizi çok seviyoruz. o bu yaşına kadar evine bi kız getirmemiş. ama beni herkesle tanıştrdı iş yerinden tüm sülalesine kadar. ben ilk defa birini bu kadar çok seviyorum o da beni biliyorum hissediyorum kimseye yapmadığı şeyleri bana yaptı.

neyse ben çok kıskanç ve dengesiz biriyim. bu çocuğu 4 kere terkettim. her terkettiğimde bana köpek oldu aradı çıldırdı ısrar etti baya acı çekti herkes aradı beni nerdeyse. sonra biz barıştık her seferinde. bikaç gün önce ben yine ayrıldım bundan. ve bu sefer çok kötü oldu hiç yazmadım takmıyomuş gibi yaptım. bu da inat etti yazmadı beni. sonra bu şehirdışına akrabalarının yanına gitti.
o gittiği şehirdede bunun benden önceki sevgilisi var. ve bunun kuzenleriyle çok yakın arkadaş. neyse bunlar erkek erkeğe takılırken, kuzenlerinden biri bu eski sevgiliyi ve diğer kızları çağırmış. eski sevgilisi devamlı yavşamış laf sokmuş iş atmış hep. neyse yemekten sonra benim erkek arkadaşım içmeye gitmiş. tek başına. baya içmiş içmiş ve geneleve gitmiş. oradan çıktıktan sonra bunların kullanılmayan bi evi varmış oraya gitmiş körkütük sarhoş bi şekilde. oradada bu kızlar ve kuzenleri falan varmış. neyse benim sevgilim gitmiş bir odaya sızmış orada kimseye bişey demeden. sabah uyandığında o eski sevgilisi yanında yatıyomuş. ve orada başka odalar falanda var. o kadar o da boşken ve kız kendi kız arkadaşlarıyla yatmak varken gelip benim sevgilimin yanında uyumuş!!!!
sabah sevgilim uyanmış onu görünce kalkmış gitmiş sonra beni aradı bişey anlatmadı buluşmak istedi ve sabah ilk arabayla buraya geldi. sonra aramızda yalan dolan olsun istemiyorum seni kandırmak istemiyorum dedi bunları anlattı bana.
ne yapacağımı bilmiyorum

Bunlari bence çocuğun hayal ürünü okadar terk ermssn ki oda seni kiskandirmal icin yazmisda yazmis.hikayenin basinda kesin eskii sevgilisiyle gorusecek diye tahmin ettim adamın hayal gücü daha iyiymis kizi almis yatagina koymus.bence bi iliski bastan yanlis ne bu terk etmeler falan sonu yok

Erkekler tabi nereye dönse kendini sunmaya hazır kızlar ordusu geneleve gitmeğe ihtiyaç duymaz merak etmeyin,ortalık öyle kızlarla dolmuş.azıcık utanın Allah'tan sonra erkeklerle düşüp kalkan bir kızı haketmeyecek kadar düzgün anne babanız varsa onlardan da utanın.gerçi bize laf düşmez o beden,namus sizin...ama bu hikayeniz, günahlardan koca bir demet olmuş...Allah doğrudan ayırmasın...

Genel ev mi kaldı bu devirde eski sevgilisi ile eğlenmiş.

Ayrıca sana ne ayrılmışsınız dilediğini yapar tabi senin derdin bence yine senin tabirin ile köpek gibi gelip yalvarmasıymış oda olmamış çocuk gibi hareketlerdesin nasıl bir insan sevdiğine ki emin değil bu tarz sözler sarf eder

ne yapacağımı bilmiyorum

yani siz o yanında yatan kişiden önce geneleve gitmiş olmasını sorun yapsanız daha mantıklı.İğrenç birşey bence

Back
X