sabah uyandığında yanında başkası varmış

Benim icim kaldirmaz boyle birseyi..
Her ayrintiyi anlattigida ne malum bakalim kiz sadece uyumus mu?
Belki icti icti o cekti kizi odaya ne malum..
Sorular sorular... Ben kabul edemezdim is isten gecmis ugurlar ola der arkami doner giderdim.

Eski sevgiliyle birlikte olmuş üzerinede genelev diye kılıf bulmuş. Hayır onuda geçtimde genelev nedir ya? Nasıl kabul edebiliyorsunuz bunu. Bu kadar küçük düşürmeyin kendinizi yazık, dünyada ki son erkek sevgilinizmi ki herşeye amenna diyorsunuz.

Sanırım cevap vermiyorsun, ama umarım okursun...

Sevgilinin geneleve gitmesini değil, eski sevgilisiyle uyanmasını dert etmiş gibisin.
Genelev aldatmadan sayılmıyor mu?
Bu adamla cinsellik yaşıyorsun sen, hemde korunmadan ? AIDS bile olabilirsin, farkında mısın?
Hayatın biraz kıymetliyse bitir bu ilişkiyi.

Birde olayın senin hamile olmak istediğin kısmını okudum, felaket....
2 aylık bir ilişkide hamile kalmak isteme amacın nedir?
Niye önce evlilik değilde hamilelik?
Çooook yanlış yollardan gidiyorsun, umarım anladığında hayatın ellerinden kayıp gitmiş olmaz.

merhaba, yeni üyelik değilim. forumda sizden bile eskiyim farkındaysanız.
okuyorum cevap vermiyorum evet çünkü sessiz sakin kafamda düşünüyorum sizin yazdıklarınızı. hepinizi okuyorum.

neden ayrıldın diye soran arkadaşlara ise:
çocuğun bi suçu yoktu hep benim aptallığım. ben sinirlerine hakim olamayan bi insanım. ve sinirlenince gözüm herşeyi görmez, ayrılırdım. yani sinir anında verdiğim kararlardı bunlar. çabuk patlayıp çabuk sönen bi insanım yani.

köpek olayında biraz argo kullanmışım. normalde kız arkadaşlarımla böyle konuşmaktan ağzıma takılmış kusura bakmayın.

erkek arkadaşım içki içmeyen biriydi. içincede çok sarhoş olmuş ve hatırlamıyo bile çoğu şeyi.

Hala erkek arkadasim diyosun onun icin. Gneleve gitmis biri icin. Ordaki kadinlardan cok daha ahlaksiz o erkek. Dikkat et adam demiyorum. Ben hep merak ederdim, iliskide veya daha oncrsinde geneleve gittigini itiraf etmis biriyle birlikte olmaya devam eden kizlar var mi diye, bugun bunuda gormus olduk. Mide bulandirici, hayir o kadinlarla birlikte olmak degil. Bi erkegin para karsiligi bi kadini kullamasi. Daha fazla yazamicam cidden cok midem bulandi

geneleve gitmesi ayrı bi iğrençlik,
kızla işi pişirip bi de senaryo yazmas ayrı bi iğrençlik.
senin de suçun her tartışmada ayrılık lafını etmen.bu çok kötü bir şey
adamı çileden çıkarır.

ancak hemen geneleve koşacak kadar terbiyesizmiş vesselam :31:

:1::1::1: çok komık bir hikaye sen her terk ettiğinde hemen gitsin içsin sabahları da yanında baskalarıyla uyansın ..Kızın baska ısı yok da senın sevgılıne asılacak ne degerlı su erkekler nasıl da yıyorsunuz gercekten cok komık yaa..Sen 18 yasında falan mısın aşk besgenlerıne bak sen Ayrıca nasılsa ınanıp döneceksın buraya neden yazdın o zaman:52:

erkek arkadaşın hikaye anlatmış gibime geldi inanma derim fazla sallamış :52:

Bana köpek oldu nedir ya? Senin ilişkiden anladığın bu mu? Bu gerçekten çok itici! Ayrıca, sevgilin geneleve gitmiş. Bilmem farkında mısın? Yani senin daha büyük problemlerin var.

Kesinlikle ama kesinlikle katılıyorum ! geneleve gitmek nedir ya bu zamanda bu kadar ahlaksızlık kaldımı ? sorun bu değilde eski sevgilisinin yanında uyanmasımı sahiden ? çok ama çok saçma...

kızlar düşünüyorum ve içinden çıkamadım. benim daha çok yeni 2 aylık bir ilişkim var. birbirimizi çok seviyoruz. o bu yaşına kadar evine bi kız getirmemiş. ama beni herkesle tanıştrdı iş yerinden tüm sülalesine kadar. ben ilk defa birini bu kadar çok seviyorum o da beni biliyorum hissediyorum kimseye yapmadığı şeyleri bana yaptı.

neyse ben çok kıskanç ve dengesiz biriyim. bu çocuğu 4 kere terkettim. her terkettiğimde bana köpek oldu aradı çıldırdı ısrar etti baya acı çekti herkes aradı beni nerdeyse. sonra biz barıştık her seferinde. bikaç gün önce ben yine ayrıldım bundan. ve bu sefer çok kötü oldu hiç yazmadım takmıyomuş gibi yaptım. bu da inat etti yazmadı beni. sonra bu şehirdışına akrabalarının yanına gitti.
o gittiği şehirdede bunun benden önceki sevgilisi var. ve bunun kuzenleriyle çok yakın arkadaş. neyse bunlar erkek erkeğe takılırken, kuzenlerinden biri bu eski sevgiliyi ve diğer kızları çağırmış. eski sevgilisi devamlı yavşamış laf sokmuş iş atmış hep. neyse yemekten sonra benim erkek arkadaşım içmeye gitmiş. tek başına. baya içmiş içmiş ve geneleve gitmiş. oradan çıktıktan sonra bunların kullanılmayan bi evi varmış oraya gitmiş körkütük sarhoş bi şekilde. oradada bu kızlar ve kuzenleri falan varmış. neyse benim sevgilim gitmiş bir odaya sızmış orada kimseye bişey demeden. sabah uyandığında o eski sevgilisi yanında yatıyomuş. ve orada başka odalar falanda var. o kadar o da boşken ve kız kendi kız arkadaşlarıyla yatmak varken gelip benim sevgilimin yanında uyumuş!!!!
sabah sevgilim uyanmış onu görünce kalkmış gitmiş sonra beni aradı bişey anlatmadı buluşmak istedi ve sabah ilk arabayla buraya geldi. sonra aramızda yalan dolan olsun istemiyorum seni kandırmak istemiyorum dedi bunları anlattı bana.
bende bana yarına kadar zaman ver düşünmem lazım dedi ve gittim yanından.
ne yapacağımı bilmiyorum

Nasıl bir hayat bu :26:

1. Madem birbirinizi bu kadar seviyorsunuz, 2 ay içinde neden 4 kere terkettin?çocuk oyuncağımı bu iş?
2.kız sabah onun yanında uyanmış, tamam bu sevgilinin elinde olan bir şey değîl.bence asıl sorun geneleve gitmesi.sanki geneleve gitmesi normal de, kızın yanında uyanması daha anormalmiş gibi anlatmışsın.

Geneleve akli başındayken girmişse pek iyi değil. Ama dürüstlüğünü takdir ettim doğrusu

Afedersiniz ama geneleve gitmesini kafanızda normalleştirmişsiniz, sizin için bunun bir mahsuru yok fakat gittikleri kullanılmayan evde kızın yanında yatmasının mahsuru var öyle mi? Ben burda okurken sinirden duramadım. Allah ikinize de akıl fikir versin. Düşünecek bir şey var mı ki ortada?

2 aylık ilişki, 2 ay içinde 4 kez terketmişsiniz. İleriyi tahmin etmek o kadar da zor değil.. 4 kere terk ettiğinizde bundan daha ağırı mı oldu da şimdi ayrılmıyorsunuz anlayamadım doğrusu.

canım senin yaşın çok küçük galba.adam seni boynuzladım geyik oldun diyo sen neden bahsediyosun.miden nasıl kaldırıcak.okurken bile içim kalktı böö geldi.

Hastalık falan kaparsın bas tekmeyi zaten alışkanlık olmuştur adamda bekliyodur biri gelsede tekme bassa diye 4 kere terketmek nedir ya :D

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...

Vay arkadaş geneleve gitmesi, sana köpek olması, 4 kere terk etmen normal ama o kızın yanında uyanması anormal? Hmm peki :ssz:

Genelev kelimesi bitirir olayı tatlım 2 ay ağlarsın geçer saplantı yapma bas tekmeyı ilk kez birine bunu önerıyorum :-(

Back
X