Sabah yıne komsunun cocugunun gurultusune uyandım

seneye degıstırecem Ins duyarlı saygılı insanların oldugu nezih bir siteye tasınırım

Bence sizin dar
Cocuk ağlar ona birsey diyemeyiz
Ama kusura bakmayın evin içinde akülü araba kullanamaz
Dağ bası değil orası apartman
İnsan hasta olur , keyifsiz olur, vs vs
Kimse kimsenin paşa/prenses veledinin sesini çekmek zorunda değil.

Çocuk bu ses de yapar gürültü de ile olmaz ki. Benim de iki kızım var büyük kızım aşırı hareketli ve yaramaz mahalledekiler kolaylık diliyor gördükçe.

Alt komşum çocuksuz ve evde . Sabah ve aksam saatlerine çok dikkat ederim, kimse benim çocuğumun cat cat düşürdüğü oyuncağının sesiyle uyanmak zorunda değil.
Kızım yapma etme den anlamaz. Hemen oyun kurar farkli yöne ilgisini çekerim.

Eşim de bu konularda hassastır akşamları bam güm sesler çıkarmayız.

Evin içinde akülü araba sürülmez cok istiyorsa dışarda sürdürsün.. resmen çocuk oyalansın diye başkasının hakkına girmek bu.

Gun icinde elbet sesler olur ama en azından sabah ve akşamdan sonraki seslere dikkat edilmeli.

Çocuğu bağlamadan da dikkat edilebilir biraz eğitmek biraz odağını farklı yöne çekip rahatsız edici hareketten uzaklaştırmak yeterli.

Oğlum 1 yaşında, oyuncakları ve herşeyi yere atıyor. Sabahın köründe kalkıyor. Engel olamıyorum. Alerji nedeniyle yatak odamda hali da yok malesef. Yere atmaya başladı mı kalkıp oda değiştiriyorum. Yerde oynuyor. Başka engelleyemem. Alt komşunun da iki çocuğu var. Ses geliyor sa valla onun sesi de geliyor. Çocuk sonuçta engellenemiyor. Küçük önlemler sadece...

Bizim apartmanda tek gürültü yapan aile bunlar
O da bize denk geldi
Kendileri en üst kattalar
Evi alalı bir sene oldu yoksa ben de tasınırdım ama ev bizim
Ben bir gece adama yazdım
Sevgili komsumuz kacta uyursunuz , sabahşe gideceğiz de sizin uyuyup sesinizi kesmenizi beklıyoruz asagıda dedim
Adam biz ses yapmıyoruz dedi:)
Yazın iş güç yok tatiller öğretmen
Kadın gece 1 de mutfak robotu calıstırıyor
Gece 1-2 de çamasır atıyor makınaya
Evin içinden helikopter gecıyor gbi makına sıkma sesi geliyor
Gece yerleri siliyor
Kovayı iterek yapıyor sanırım
Ben yukarıda ne iş yapılıyor herseyi biliyorm
Yapsin ama gec saatte yapmasın
Kendi evimde rahat edemeyecek miyim diyor eğitimli öğretmenimiz:)
Adamin bakısı bu
Otoparkta da ikimizin arabasi hep yanyana
Sabah ben işe giderken arabayı tekmeleyesım geliyor:)

Çocuğu anlarım da onlarınki de edepsizlik.

çocuktur yapar diyenlere söylenecek tek bir söz yok. geldikleri gibi gördükleri gibi gidecekler
en küçük meselede öğretmenlere söylemediklerini bırakmıyorlar ama çok şükür ki okullar var öğretmenler var
onlar da olmasa bu çocuklar hiç terbiye, kural, düzen görmeyecek demek ki

Çocuğu anlarım da onlarınki de edepsizlik.
Valla aynen öyle
İş için annemde kalıyorum bi haftadır
İnan uyku nedir burda anlıyorum
Kendi evimde hep uykularım onların yasantısına bağli
Ben işe gtmek için 8 de uyanıyorum ama onlar 6 da
Gürültüleri yuzundrn ben de 6 da uyanıp birdaha uykuya dalamıyorum

Benim alt komşum bir kere saat akşamüstü 7 de, 5 dk lık bir süpürge yaptım diye ev sahibine şikayet etmişti.
Oğlum bardak kırmıştı ki saatte gece 12 değildi neyse.
Sonra gel zaman git zaman biz bu kadınla gelio gider olduk.
Ev aşırı ses geçiriyor, kapı çarpsa, öksürülse ses gelir, ki bunu biliyor.
Günlerdir çocuklarının sesinden basım çatlıyor, kendi çığlıkları çocuğuna bağrışları..
Son nokta da gecenin üçünde resmen sanki biZim evde seviştiler, ki söyledim artık, ama üst kattan geldi sanırım bizim evde yaptılar nerdeyse dedim.
O bizdik dedi yüzsüz..
Beni gürültüm geliyor diye 3 kere arayan kadın bu..
Gülüyorum sadece ne desem anlamaz ki..

Bıde erkektir yapar vardı

artık öğretmenlere de işlerini yaptırmıyorlar ki. onlar çocuk daha olur öyle görmezden gel diyen insanlarla doldu çevre

Bende anneyim canm ondan bundan daha iyi anneyim, sımdı cocuk bu yapar dıyenlerının sonunu goruyoruz, cocuk buyutmek le egıtmek arasında kı farkı anlamak bilmek lazım
İnanıyorum, demem o ki bazı çocuklara laf
Yetmiyor. Bende de var bir velw ( Rabbim onu bize bagislasin) inan çok zor. 5 dk poposu yer görmüyor. Kimseye gitmiyorum o nedenle. İyi ki müstakil bir evdeyim. Sürekli şikayet alsam sanırım en son o sinirle anneleromizden yediğimiz terliklerden yerdi beden müstakil iken dur etme demekten bilmiş usanmis biri olarak yazdım esasen üstte yazdıklarımı. Ben ki kimse yokken etrafında rahatsız olacak birileri, sınırları bilsin diye böyle zorlanıyorum. Yani çocuğum çok zor. Ha diyorsan ki anne gerçekten umrumda değil o zaman sonsuz haklısın. Ama tekrar diyorum bazı çocuklar cook Zorro

Benim bir tanıdığımda hep gece açar çamaşır makinesini-bulaşık makinesini alt katına yada üst katına ses çok gider diyorum yalıtımda olsa özellikle kurutmaya geçtimi çamaşır makinesi uçak geçer gibi ama kadın yine gece açıyor ses gitmezmiş tasarruf olurmuş ama tasarrufla alakası bile yok yine yüksek geliyor faturası değişen birşey yok sanırım alışkanlık oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…