- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
- Konu Sahibi sonbaharask
-
Bizimkiler bes dk once eve geldiler suan sankı evın esyaların yerlerini degıstırıyorlarİatesiğin kadar uyar canım değişmeyecek. HİÇBİR ŞEY DEĞİŞMEYECEK!!!
Bizim üst komşu aynı zamanda ev sahibimiz olduğu için gürültü yaptıklarında şikayet etme veya uyarma gibi bi lüksümüz yok. Bir senedir taşınamadılar gitti, her gün birşeyler çekiyorlar (dolap, koltuk, vs vs) anlamadım ki. Bide oğulları var arabasını otoparkın ortasına genişçe bırakıp gidiyor. Ne sağa girebiliyorum ne sola...eee ne de olsa babasının malı
iyi de halisiz evde cocuk hasta olmaz mi ....Herkes halı sersin üst kattakiler demiş de halı zorunlu bir şey mi
sevmiyorum sermiyorum ben de
gördüğüm çoğu evde de bir sürü halı var ama tüm ev halıfleks kaplı değil ki halısız yerler de var
Çocuk zaten bir şey atacaksa ya da düşecekse halıya gelme olasılığı az
Çözüm çocuğu yatak odasının üstünden uzaklaştırmak
Hoş benimki bir gün uyanmış eline bir oyuncak alıp onu bizim yatağa bırakmış sonra da salona gidip oynamış
Ben bir döndüm ve yere düşüp çıkan ses ile ben bile sıçradım yatakta alttakiler de mahvolmuştur
Ama oldu artık bir daha koyma dedik çoğu Zaman koymadı fakat arada yatakta kalabiliyor bir şeyler
Ee çocuk bu bağlasın mı? Benimki yapmaz onunki yapar işinede ayrı ifritim.. apartman bu yapacak bişey yok,gece yarısı çok rahatsız ediyorsa haklısın derdim.
Apartman böyle bişey,ya en üst kat seçeceksin yada müstakil.
iyi de halisiz evde cocuk hasta olmaz mi ....
cocuk mileti ayaginda hep ev ayakkabisiyla da dolasmaz cikartmak ister bilirim...
bana halisiz ev cok ruhsuz ev gibi gelmiyo
saygi duyarim yine de..
Kızlar ust komsum var aramız ıyı kızla ama cok umursamaz bugun sabah 8 de oglu yerlere oyuncaklarını alıp atıyor, onları suruyor nasıl gurultu oluyor (binada ses yalıtımı yok komsu halıda sermemıs cocugu fayans a atıyor) yarım saat bekledım gecmedı sonra mesaj attım canm bıraz dikkat edermısım dıye tmm diyor ama bana mesaj gonderırken cocugu akulu arabaya biniyor onun gurultusu geliyor kendı biseyler yapıyor onun sesı gelıyor. Artık cok nadir kendimiz kalkıyoruz benımde oglum var ama erken gec saatlerde dikkat ederız. Rahatsızlık vermemek için sız olsanız ne yapardınıx
Kızlar ust komsum var aramız ıyı kızla ama cok umursamaz bugun sabah 8 de oglu yerlere oyuncaklarını alıp atıyor, onları suruyor nasıl gurultu oluyor (binada ses yalıtımı yok komsu halıda sermemıs cocugu fayans a atıyor) yarım saat bekledım gecmedı sonra mesaj attım canm bıraz dikkat edermısım dıye tmm diyor ama bana mesaj gonderırken cocugu akulu arabaya biniyor onun gurultusu geliyor kendı biseyler yapıyor onun sesı gelıyor. Artık cok nadir kendimiz kalkıyoruz benımde oglum var ama erken gec saatlerde dikkat ederız. Rahatsızlık vermemek için sız olsanız ne yapardınıx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?