Sabah yıne komsunun cocugunun gurultusune uyandım

Canm benımde oyle donemlerım oldu cocugumda ama buna kac defa dememe ragmen umursamaması sabah mesaj attım daha cocugunun dikkatinı dagıtacagına ev supuruyor dusun

benimde ilk evlilik yıllarımda bir komşum vardı
aynen çocuğa hiç dur yapma demiyordu kadın hatta elindeki oyuncağı defalarca vururdu
rahatsız oluyosun ama daha çocuğu tanımadan sorunlu olduğunu anlamıştım durumun
sonra geceleri akülü arabaya biniyordu çocuk
birgün sordum çocuğunuzu gece uyutmuyor musun diye babası gece geç geliyormuş babasını görsün diye
yatırmıyormuş çocuğu
neyse bir pazar eve misafir gelmiş buna
tüm çocukları yatak odasına doldurmuşlar bunlarda diğer odada oturup çay kahve içiyorlar
öyle bir çıktımki yukarı bir ay sonra evden çıktılar

ben olsam uyaridan anlamiyosa guzel bi dille ve kibarca tartisirim hala devam ediyosa kabalasip kavga ederim kiraciysam o evden cikarim belkide bilemedim :)

Allah askına dikkat et diye mesaj atıyom kadın ev supur meye baslıyor gece koltuk ceker sehpa duzler ben bunun neresıne anlayış gosterım

Allah askına dikkat et diye mesaj atıyom kadın ev supur meye baslıyor gece koltuk ceker sehpa duzler ben bunun neresıne anlayış gosterım
Hmm biraz duyarsız bı insan sanırım o boyutunu bilemem siz daha iyi bilirsiniz benimde 18 aylık oğlum var sürekli oyuncaklarini fırlatıyor engel olamiyorum yapma desemde inadıma yapar zaten ben sadece o açıdan söyledim zaten evde akülü araba surdurmeside bı garip ve çok saygisizca bilemiyorum işiniz zor ya evden tasincaksiniz yada oda degistirceksiniz zira bu tür insanlarla herhangi bi tartışma yasasaniz gicikligina daha beterini yaparlar çünkü çocuk değil sorun aslında anne sıkıntılı

Ama gercekten zorla kufur istiyorlar Yanı

Gürültü yapanlar apartmanda yaşadığını bilmiyor mu acaba. Bir iki saat baska seylerle oyalayabilir zor değil. Eger kadin uyaracak kadar rahatsiz olduysa o da elinden geleni yapacak. Hepimiz cocuk büyütüyoruz.

Benim kız 16 aylık, sabah 8 de kalkar akşam 11 de uyur. Gündüz de 3 saat kadar uyuyor. Uyanık olduğu saatlerde yerlere oyuncak atıyor, halısız yerlere de geliyor maalesef.
Çok koşturmuyor ama sürekli yerlere bir şeyler atıyor ya da düşürüyor.
Ben de birinizin yazdığı gibi sabah ve akşam geç saatlerde yatak odasına sokmamaya çalışıyorum ama salondaki taktaklara engel olamıyorum.

Allahım ne berbat bir anneyim. Allah da beni bildiği gibi yapsın. Benim yetiştirdiğim çocuktan da bir cacık olmaz. 16 aylık halbuki dur dan anlaması lazım ama anlamıyor acaba gerizekalı mı benim çocuğum?

Zira burada herkes mükemmel anne olduğunu, kendi çocuklarının hiç ses yapmadığını yazmış

Oo ne acayip çözümler:)
Benim de sıfır arabam var ya :))
Heryer kamera dolu yapamam bunları ama darbuka iyiymıs biz de alttakını rahatsız ederiz:)

Anne, elinden gelen azami dikkati gösterecek arkadaş...Bazı anneler çok rahat,amaaan çocuk bu deyip saldım çayıra takiliyorlar,işlerine geliyor cunkü...Dikkat etmek,gereken önlemleri almak,o esnada çocuğun dikkatini dagitmak,oyalamak,oynamak;düşünce ister,emek ister.Yan gelip yatmak,dizi izleyip çay kahve içmek varken niye yapsınlar.

Siz komşudan çok çektiniz galiba :)))

Siz yine çocuk gürültüsüne uyanıyorsunuz biz kazık kadar insanların gürültüsüne uyanıyoruz
Allah müstakil ev nasip etsin diyorum başka da kurtuluş yok gibi.

Kayınvalidemin evi müstakil, çocuk orada koşturur, eve gelince koştuğunda uyarırım rahatsız olur komşular diye o zaman keser koşmayı. Çocuk tabi ki koşar, atar ama uyarınca uymuyorsa da ailenin çocuğun dikkatini dağıtıp yönlendirmesi lazım.
8 yıldır aynı evdeyim, üst komşum 4 torun baktı üst üste, biri büyüdü öbürü geldi derken bizde kafa bırakmadılar gürültüden. Sonunda en üst kata kaçırdılar bizi, taşınıyoruz.

Çocuk bu gürültü yapar sözüne deli oluyorum. Öyle bir dünya yok. Pazar sabahın köründe kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. Dogurduysak milleti rahatsız etme hakkımız yok. Benim de kızım var sabahın köründe huysuzluklar yaptığı günler masal kitabı okuyorum boyama yapıyoruz yada kendimce oyun buluyorum. Sabahın köründe komşumun ne zoru var rahatsız olsun.

Amaaan cocuk o diyenler... Bir bucuk yasinda oglum var ve oyuncaklari yere atmayi cok seviyor. Fakat ben her defasinda engelliyorum. Halinin uzerinde oynatmaya calisiyorum ses yaptiginda hayir o yanlis diyorum. Arada bir yaptigi kacamaklar disinda artik o da oyuncaklari atarak ses cikararak oynamiyor. Buyudukce daha da iyi anlayacak insallah. Cocuklar bizim yansimamizdir bunu unutmayin.

ayak koklayan o kedi kadar saskinim su an

cocugunuz da problem yok ama sızde, anlama kıtlığı var. Anlamıyorsan yazmaaaaa kardesım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…