- 6 Mayıs 2017
- 327
- 194
- 103
- 34
- Konu Sahibi sonbaharask
-
Canm benımde oyle donemlerım oldu cocugumda ama buna kac defa dememe ragmen umursamaması sabah mesaj attım daha cocugunun dikkatinı dagıtacagına ev supuruyor dusunDirek başlığa baktım bizi mi diyor dedim.. benim oglumda 2 gecedir ağlıyor uyanip kek istiyorum diyor yat oğlum yaparım deyince çıldırıyor... birde atesliydi ağlıyordu gece duvara vurdular valla kimse istemez çocuğu başkasini rahatsız etsin ama olmuyor bazen...
Gürültüyle uyanmayi kimse istemez ama bizde istemiyoruz inan kosma desen kosuyor, sinirlenip oyuncakları atıyor . Büyük insan olsa uyarınca yapmaz ama cocuk laftan anlamıyor. Tabi bu hep böyle degil kimi zaman hasta, kimi zaman atak dönemleri olunca
benimde ilk evlilik yıllarımda bir komşum vardıKızlar ben komsuma kac defa soyledım kadın umursamıyor dikkat etmiyor tabiki her kucuk yaramazlık yapar ama biz ebeveyn lerı olarak onlara dogruyu yanlısı ogretmemız lazım gurultu yapıyorsa yapmasın dıye dikkatinı baska yere cekmemız lazım, benım sorunum zaten kadının rahatlığı sacma sapanla elını mı baglasın gıbı cumle ler yazmayınnn
ben olsam uyaridan anlamiyosa guzel bi dille ve kibarca tartisirim hala devam ediyosa kabalasip kavga ederim kiraciysam o evden cikarim belkide bilemedim :)Kızlar ust komsum var aramız ıyı kızla ama cok umursamaz bugun sabah 8 de oglu yerlere oyuncaklarını alıp atıyor, onları suruyor nasıl gurultu oluyor (binada ses yalıtımı yok komsu halıda sermemıs cocugu fayans a atıyor) yarım saat bekledım gecmedı sonra mesaj attım canm bıraz dikkat edermısım dıye tmm diyor ama bana mesaj gonderırken cocugu akulu arabaya biniyor onun gurultusu geliyor kendı biseyler yapıyor onun sesı gelıyor. Artık cok nadir kendimiz kalkıyoruz benımde oglum var ama erken gec saatlerde dikkat ederız. Rahatsızlık vermemek için sız olsanız ne yapardınıx
Allah askına dikkat et diye mesaj atıyom kadın ev supur meye baslıyor gece koltuk ceker sehpa duzler ben bunun neresıne anlayış gosterımSize tek hak verdiğim yer akülü araba yani annesi bunu yasaklayabilir erken saatlerde ve evde akülü araba kullanmalari hiç hoş değil onun harici çocuk bu yapma desende yapiyo benim oğlumda oyuncaklarini fırlatıyor yere atıyor halı sersede kar etmez gider çıplak biyer bulur gene atar çocuk bu laf anlatamazsin o konuda anlayışlı olmanız gerekiyor sizin çocuğunuz yapmaz ama her çocuk aynı değil kiyaslamak çok sacma
Hmm biraz duyarsız bı insan sanırım o boyutunu bilemem siz daha iyi bilirsiniz benimde 18 aylık oğlum var sürekli oyuncaklarini fırlatıyor engel olamiyorum yapma desemde inadıma yapar zaten ben sadece o açıdan söyledim zaten evde akülü araba surdurmeside bı garip ve çok saygisizca bilemiyorum işiniz zor ya evden tasincaksiniz yada oda degistirceksiniz zira bu tür insanlarla herhangi bi tartışma yasasaniz gicikligina daha beterini yaparlar çünkü çocuk değil sorun aslında anne sıkıntılıAllah askına dikkat et diye mesaj atıyom kadın ev supur meye baslıyor gece koltuk ceker sehpa duzler ben bunun neresıne anlayış gosterım
benimde ilk evlilik yıllarımda bir komşum vardı
aynen çocuğa hiç dur yapma demiyordu kadın hatta elindeki oyuncağı defalarca vururdu
rahatsız oluyosun ama daha çocuğu tanımadan sorunlu olduğunu anlamıştım durumun
sonra geceleri akülü arabaya biniyordu çocuk
birgün sordum çocuğunuzu gece uyutmuyor musun diye babası gece geç geliyormuş babasını görsün diye
yatırmıyormuş çocuğu
neyse bir pazar eve misafir gelmiş buna
tüm çocukları yatak odasına doldurmuşlar bunlarda diğer odada oturup çay kahve içiyorlar
öyle bir çıktımki yukarı bir ay sonra evden çıktılar
Ama gercekten zorla kufur istiyorlar Yanıbenimde ilk evlilik yıllarımda bir komşum vardı
aynen çocuğa hiç dur yapma demiyordu kadın hatta elindeki oyuncağı defalarca vururdu
rahatsız oluyosun ama daha çocuğu tanımadan sorunlu olduğunu anlamıştım durumun
sonra geceleri akülü arabaya biniyordu çocuk
birgün sordum çocuğunuzu gece uyutmuyor musun diye babası gece geç geliyormuş babasını görsün diye
yatırmıyormuş çocuğu
neyse bir pazar eve misafir gelmiş buna
tüm çocukları yatak odasına doldurmuşlar bunlarda diğer odada oturup çay kahve içiyorlar
öyle bir çıktımki yukarı bir ay sonra evden çıktılar
Gürültü yapanlar apartmanda yaşadığını bilmiyor mu acaba. Bir iki saat baska seylerle oyalayabilir zor değil. Eger kadin uyaracak kadar rahatsiz olduysa o da elinden geleni yapacak. Hepimiz cocuk büyütüyoruz.Ee çocuk bu bağlasın mı? Benimki yapmaz onunki yapar işinede ayrı ifritim.. apartman bu yapacak bişey yok,gece yarısı çok rahatsız ediyorsa haklısın derdim.
Apartman böyle bişey,ya en üst kat seçeceksin yada müstakil.
Oo ne acayip çözümler:)Su vanasını kapat ve kafasını çıkar, üzerine bir not yaz, sabah vananızı takacağım, suyunuz olmazsa belki gece temizlikten vazgeçersiniz diye
Bahçe gibi bir yeriniz varsa bir kavanoz börtü böcek topla kapılarının altından sal
Şalterlerini indir ve kaldırma kolunu kır gece elektriksiz kalsınlar
Aşağı sallanan çamaşırları varsa mürekkep sık su tabancasıyla
Arabalarının lastiklerini indir
Aydınlığa bakan pencereniz varsa oraya denk gelen camın altına yumurta at, erişemesin kokuşsun
Yatak odasının altında darbuka çal, ne de olsa kendi evin istediğin gibi müzik yaparsın :)
Kapı önünde ayakkabı falan varsa teklerini al at çöpe
Canından bezdir yani başka yol yok
Siz komşudan çok çektiniz galiba :)))Su vanasını kapat ve kafasını çıkar, üzerine bir not yaz, sabah vananızı takacağım, suyunuz olmazsa belki gece temizlikten vazgeçersiniz diye
Bahçe gibi bir yeriniz varsa bir kavanoz börtü böcek topla kapılarının altından sal
Aydınlığa bakan pencereniz varsa oraya denk gelen camın altına yumurta at, erişemesin kokuşsun
Yatak odasının altında darbuka çal, ne de olsa kendi evin istediğin gibi müzik yaparsın :)
Biz de aynı sekildeSiz yine çocuk gürültüsüne uyanıyorsunuz biz kazık kadar insanların gürültüsüne uyanıyoruz
Allah müstakil ev nasip etsin diyorum başka da kurtuluş yok gibi.
Olur ablaNe sacmalıyorsunuz ya ıyi okuyun oyle cevap yazın yazacaksınız
Su vanasını kapat ve kafasını çıkar, üzerine bir not yaz, sabah vananızı takacağım, suyunuz olmazsa belki gece temizlikten vazgeçersiniz diye
cocugunuz da problem yok ama sızde, anlama kıtlığı var. Anlamıyorsan yazmaaaaa kardesımBenim kız 16 aylık, sabah 8 de kalkar akşam 11 de uyur. Gündüz de 3 saat kadar uyuyor. Uyanık olduğu saatlerde yerlere oyuncak atıyor, halısız yerlere de geliyor maalesef.
Çok koşturmuyor ama sürekli yerlere bir şeyler atıyor ya da düşürüyor.
Ben de birinizin yazdığı gibi sabah ve akşam geç saatlerde yatak odasına sokmamaya çalışıyorum ama salondaki taktaklara engel olamıyorum.
Allahım ne berbat bir anneyim. Allah da beni bildiği gibi yapsın. Benim yetiştirdiğim çocuktan da bir cacık olmaz. 16 aylık halbuki dur dan anlaması lazım ama anlamıyor acaba gerizekalı mı benim çocuğum?
Zira burada herkes mükemmel anne olduğunu, kendi çocuklarının hiç ses yapmadığını yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?