Mrs-cicek 🍀 Kayıtlı Üye 25 Haziran 2010 5.164 5.105 398 21 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrs-cicek #41 kocelee .!.: Dert mi bu Genişletmek için tıkla... Benim için evet (Koca dertlerimi görmek isterseniz 2009 dan itibaren okuyun konularımı-9 yıl çocuk bekleyen ben-çocukluğunu yaşamamış ben vs vs)
kocelee .!.: Dert mi bu Genişletmek için tıkla... Benim için evet (Koca dertlerimi görmek isterseniz 2009 dan itibaren okuyun konularımı-9 yıl çocuk bekleyen ben-çocukluğunu yaşamamış ben vs vs)
H Hayat ne garip Nirvana Kayıtlı Üye 12 Kasım 2009 5.761 4.816 698 21 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrs-cicek #42 Mrs-cicek .!.: Ben onlara göre hareket edeceğim yani onlar için hangisi iyiyse onu yapmayı ve kendi düzenimi de ona göre kurmayı düşünüyorum Ben sabahçı da oldum öğlenci de Şuan benim için önemli olan onların yararına olacak kararı vermek Genişletmek için tıkla... O zaman tabiki sabahci
Mrs-cicek .!.: Ben onlara göre hareket edeceğim yani onlar için hangisi iyiyse onu yapmayı ve kendi düzenimi de ona göre kurmayı düşünüyorum Ben sabahçı da oldum öğlenci de Şuan benim için önemli olan onların yararına olacak kararı vermek Genişletmek için tıkla... O zaman tabiki sabahci