Sabahın acılı derdı :(

Olay ne zaman yaşandı, ne zaman anlattın?

Yönetimden izinsiz üyeliği varsa çıkar zaten, baksınlar bakalım.

Üzme artık kendini lütfen... Ülkemizde cinsellik tü k..k.. görülüyor , yaşadığın çevre ve aile de mutahasıp anladığım kadarıyla...

Ama ben sana bir şey söyleyeyim mi ben iki defa evlendim... İki defa boşandım....İlk evliliğim harika bir adamla idi.... Her konu da örnek bir çifttik ama aramızda duvar gibi yükselen bir cinsellik yoksunluğu vardı... İlk evlendiğimizde çok üzüp , yormuştu bu beni... Beni sevdiğinden zerre şüphe duymadığım adamın neden beni bu anlamda istemediğini düşünmekten kafayı yemiştim... Konuşmaya çalıştığımda o benim yanımda nefes almanın bile onu dünyanın en mutlu adamı ettiğini söylüyordu , sorun olmadığını düşünüyordu.... Ama ben kadın olarak arzulandığımı hissetmek istiyordum...

İkimiz de evlenmeden önce bakirdik.... Cinsellik benim için de tabuydu.... Belki cinsellik hakkında daha çok bilgim , tecrübem olsaydı ona da kendime de yardım edebilirdim...

Anlatmak istediğim şey bence doğru insanla , severek isteyerek yaşandığında suç değil , günah değil , yemek içmek kadar doğal ve ihtiyacımız olan bir şey...

Sen bu olaydan önce neysen hala aynısın ve tertemizsin... Allah bundan sonra iyilerle karşılaştırsın seni küçüğüm

Böyle bır olayda neden yalan atıp konu acayım anlamıyorum kı demek kı gercekten cıkmazdayım kı buraya yazıp yardım ıstıyorum ne gıbı cıkarım olabılır de boyle dedınız. olayı lıse sonda yasadım mezuna kaldım suanda unıversıte hazırlık kursundayım anneme ıste 1 ay oldu olmadı ozaman anlattım

Bu arada seni rahatlatır mı bilmiyorum ama biraz katkısı olacaksa anlatayım. Ben ilk birlikteliğimi eski erkek arkadaşımla yaşadım ancak beni aldattı. Bir dakika bile düşünmeden terk ettim. Sonradan karşıma çıktı, "Seni benden başkası kabul etmez (!), bir hata yaptım biz birbirimize aitiz gel yeniden başlayalım" dedi. Öyle büyük bir hakaret gibi geldi ki bana bu bağıra çağıra kovdum evimden. Sonra şimdiki sevgilimle tanıştım. Onunla da birlikteliğim oldu sonradan. Anladı ilk ilişkim olmadığını tabi, "Neden daha önce söylemedin" dedi sadece. Ben de ona "Ben seninkileri sormadım, sen de benimkileri sorma. Önemli olan anda yaşadıklarımız geçmiştekiler değil" dedim. Daha da konusu geçmedi. Yazın da sözleniyoruz. Sen kendine saygı duyarsan herkes sana saygı duyar. Ben kendimi aşağılasaydım, "Bekaretim gitti affet beni" falan deseydim belki o da beni aşağılar, laflar sayardı yüzüme. Anlatabildim mi?

Hata olarak bile görme bunu, bu senin imtihanın sadece.

Sen güçlüsün, bu asla hayatın sonu değil. Önünde yaşayacağın güzel bir hayat var.

Kimseye hesap vermek zorunda değilsin, senin yanında olacak insanlar her şekilde yanında olurlar.

Kendini sevmeyi asla bırakma, sen her insan gibi özel ve güzelsin. Sen Kendine kötü davranırsan kimsenin iyi davranmasını bekleme.

Ve Annen senin bu hayattaki en iyi arkadaşın bunu unutma, böyle bir anneye sahip olduğun için çok şanslısın...

Güzel ve mutlu bir ömür geçireceksin inşallah, hepimiz senin yanındayız :)

Cok duygusal oldugum ıcın sanırım o yapma dedıgınız gıbıyım yanı . Anladım sagolun

Konu acmak icin üyelik aldım diyor ,kitap tavsiyesini nerden almıs.
Canım bu olayı belki çok önce yaşadı
Sonra cesaret edip annesine anlattı yakın bir zamanda
Annesi olayın üzüntüsü ve telaşıyla buraya konu açtı
Belki o da çıkamadı işin içinden
Taze taze sıcağı sıcağına açılmadı konular

Ozaman forumda dolanıyordum burdaydım dedım uyelıksız de cogu gozukuyor unıversıte hazırlık bolumu var orda ve acılmıs bırsuru konu var bende ogretmen olmak ıstedıgım ıcın ordan bırsuru yardım aldım . Edebıyat ogretmenlıgı ılgılı bı konu vardı yazılmıs bırsuru ornek kıtap calısma stratejısı yazıyordu demekten kastım bu. Neden yanlıs anlıyorsunuz anlamadım kı uyelıgımı bu konu ıcın actım ve ancak bugun acabıldım dıye ekleıdm zaten

Cok duygusal oldugum ıcın sanırım o yapma dedıgınız gıbıyım yanı . Anladım sagolun

En büyük günahkar falan değilsin kesinlikle. Olması gerekiyormuş, olmuş. Olmasaymış daha mı iyi olurmuş onu bilemiyoruz ama keşkelerle yaşamanın sana hiçbir faydası yok. Bundan çıkaracağın ders bence güven konusunda olmalı. Karşı tarafa güvenirken 2 kat daha fazla düşünmelisin. Hayatta her şeyden çıkarabileceğin dersler vardır. Bunu da öyle düşün. Eski kafalı erkekler de pek kalmadı artık, yani sen bir höt sana ne oluyor desen çoğu sana ses çıkaramaz. Sen kendine, bedenine saygı duy yeter.

Evet onu anlatmaya calısıyorum ama anlatamıyorum kendımı. Olay bu . O an zaten acamazdm. Suan bıle actım dırek ıncelensın oyle olsun boyle demek kı o an gelsem hemen gelmıs bızı mı beklıyordun mu olacaktı sadece yardım almak ıstedım ben

Konuyu hatırlıyorum. Neye üzülüyorsun anlamadım ki? Sevgilinden ayrılmana, onun sözlerine üzülmeni anlayabiliyorum ama birliktelik yaşaman üzülmeyi gerektirecek bir şey değil ki. Yanlış hatırlamıyorsam 18 yaşındaydın. Yetişkin bir bireysin sen. Ne kirlendin ne de bir şey kaybettin. Bunlar hayatın doğal akışı. Üzülecek dertlenecek bir şey yok.

Yok yok annesi pasif şuan ve üyelik 25 nisan .Kitap tavsiyesi almıs daha önce üyelik yok varsada ikinci . Biri Corum da biri Bartında anne kız ..Liseyi bir yıl olmus bitireli tercüman vede lisans mezunu .Artık değistirir ama buda burda dursun bakalım .

Bazen burda sahte üyelikler oluyor
Seninle ilgisi Yok
Uydurma Hayel konular anlatılıyor ,yardım isteniyor,neredeyse hergün
O yüzden yani,hepimiz başta sorguluyoruz tabiki
Ama çoğu kişi annenin konusunu bildiği için
Sorgulamıyor bu konuya inanıyoruz

Allah allah bak şimdi niye böyle oldu ki
Benide şüpheye düşürdün şimdi

Ya onu oyle sorun ozaman soylerdım ben bırsey ıma eder gıbı gerek yoktu. Böyle konu acacagım ıcın tabıkı kendı sehrımı ogretımımı yazmadım. Degıstırmem merak etmeyın bır sey ıma etmek yerıne sorun ben acıkca yazıyorum zaten. Ozelden bazı konustugum arkadaslar var ona acıkca yasadıgım sehrı de adımı da yazıyorum zaten

Her şeyi boşver de ne kadar şanslısın biliyorsun değil mi?

Neyse onlar sorun edilecek şeyler değil
Önemli olan senin bu olayı artık aşman
Bunu artık kimseye anlatma çevrende

Orda ozaman konu acılsın konusalım denıldı dıye konu actım hepsı bu . Sırf bılgılerı gercek yazmadım dıye mı soru ısaretı maıl adresım bellı zaten posta gelıp yanıtlarım da sorun degıl kı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…