- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
- Konu Sahibi awomansart
-
Yukarda da yazdım zaten bır kısıye anlattım dıye suan ekleyemıyorum kı bunu. olay yenı degıl olayı anneme yenı anlattım .Demıssın olay yenı mı eskı mı bell ıdegıl annesı yenı gıbı anlatıyordu dıye
Astoria cım mesajının altında erkek arkadaslarıma anlatıyorum yazmıs ,daha önce yolda bile korkuyorum yazmış bu olay yeni mi eski mi belli degil .Annesini okudum yeni gibiydi .Bu kadar korkan pisman olan biri nasıl erkek arkadas bulur ve hepsine anlatır .Psikoloji bu durumdayken erkek arkadas nasıl bulunur .Eski mesajlarımda kitap tavsiyesi aldım onlara bakıyorum diyor üyelik yeni .Eski mesajlarını nasıl okuyor ,yada buluyor .Kibledim bakalım incelensin .
Üzme artık kendini lütfen... Ülkemizde cinsellik tü k..k.. görülüyor , yaşadığın çevre ve aile de mutahasıp anladığım kadarıyla...Sanırım benı tek tek uzen dusunce evlılık oncesı bır sey yasamak. Konu acarken o yuzden cekındım cunku baska konularda cokk gordum yapmasaydın ozaman dıye . Ama ınsan yasamadan ınanın anlamıyor en basıt ornegıyım. Yanı evlensem bıle bır gun hala salak gıbı uzulecegım nedensız karsımdakı ınsanla alakası yok haa tamam dedı oh rahatladım olayı olsa keske
Konu acmak icin üyelik aldım diyor ,kitap tavsiyesini nerden almıs.Yönetimden izinsiz üyeliği varsa çıkar zaten, baksınlar bakalım.
Incelensın sorun degıl. Neden yalan atıcam kı ? O konuya da uyelık acsın dendı uyelık actım ve ılk konum bu. Erkek arkadaslarıma demedım bır ksıye dedım tehdıt edılp boyle ayrılmak yerıne anlatmak ıstedım.Saklamamak ıcın. Korkmakla soylememenın ne ılgısı var kı anlamadım
Cok duygusal oldugum ıcın sanırım o yapma dedıgınız gıbıyım yanı . Anladım sagolunBu arada seni rahatlatır mı bilmiyorum ama biraz katkısı olacaksa anlatayım. Ben ilk birlikteliğimi eski erkek arkadaşımla yaşadım ancak beni aldattı. Bir dakika bile düşünmeden terk ettim. Sonradan karşıma çıktı, "Seni benden başkası kabul etmez (!), bir hata yaptım biz birbirimize aitiz gel yeniden başlayalım" dedi. Öyle büyük bir hakaret gibi geldi ki bana bu bağıra çağıra kovdum evimden. Sonra şimdiki sevgilimle tanıştım. Onunla da birlikteliğim oldu sonradan. Anladı ilk ilişkim olmadığını tabi, "Neden daha önce söylemedin" dedi sadece. Ben de ona "Ben seninkileri sormadım, sen de benimkileri sorma. Önemli olan anda yaşadıklarımız geçmiştekiler değil" dedim. Daha da konusu geçmedi. Yazın da sözleniyoruz. Sen kendine saygı duyarsan herkes sana saygı duyar. Ben kendimi aşağılasaydım, "Bekaretim gitti affet beni" falan deseydim belki o da beni aşağılar, laflar sayardı yüzüme. Anlatabildim mi?
Canım bu olayı belki çok önce yaşadıKonu acmak icin üyelik aldım diyor ,kitap tavsiyesini nerden almıs.
Cok duygusal oldugum ıcın sanırım o yapma dedıgınız gıbıyım yanı . Anladım sagolun
Evet onu anlatmaya calısıyorum ama anlatamıyorum kendımı. Olay bu . O an zaten acamazdm. Suan bıle actım dırek ıncelensın oyle olsun boyle demek kı o an gelsem hemen gelmıs bızı mı beklıyordun mu olacaktı sadece yardım almak ıstedım benCanım bu olayı belki çok önce yaşadı
Sonra cesaret edip annesine anlattı yakın bir zamanda
Annesi olayın üzüntüsü ve telaşıyla buraya konu açtı
Belki o da çıkamadı işin içinden
Taze taze sıcağı sıcağına açılmadı konular
Yok yok annesi pasif şuan ve üyelik 25 nisan .Kitap tavsiyesi almıs daha önce üyelik yok varsada ikinci . Biri Corum da biri Bartında anne kız ..Liseyi bir yıl olmus bitireli tercüman vede lisans mezunu .Artık değistirir ama buda burda dursun bakalım .Canım bu olayı belki çok önce yaşadı
Sonra cesaret edip annesine anlattı yakın bir zamanda
Annesi olayın üzüntüsü ve telaşıyla buraya konu açtı
Belki o da çıkamadı işin içinden
Taze taze sıcağı sıcağına açılmadı konular
Bazen burda sahte üyelikler oluyorEvet onu anlatmaya calısıyorum ama anlatamıyorum kendımı. Olay bu . O an zaten acamazdm. Suan bıle actım dırek ıncelensın oyle olsun boyle demek kı o an gelsem hemen gelmıs bızı mı beklıyordun mu olacaktı sadece yardım almak ıstedım ben
Allah allah bak şimdi niye böyle oldu kiYok yok annesi pasif şuan ve üyelik 25 nisan .Kitap tavsiyesi almıs daha önce üyelik yok varsada ikinci . Biri Corum da biri Bartında anne kız ..Liseyi bir yıl olmus bitireli tercüman vede lisans mezunu .Artık değistirir ama buda burda dursun bakalım .
Neyse onlar sorun edilecek şeyler değilYa onu oyle sorun ozaman soylerdım ben bırsey ıma eder gıbı gerek yoktu. Böyle konu acacagım ıcın tabıkı kendı sehrımı ogretımımı yazmadım. Degıstırmem merak etmeyın bır sey ıma etmek yerıne sorun ben acıkca yazıyorum zaten. Ozelden bazı konustugum arkadaslar var ona acıkca yasadıgım sehrı de adımı da yazıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?