Sabahın acılı derdı :(

Evet olayı anlatmadan once ah keske annem bılse kus gıbı olurdum dıyordum mesela. Takıntılıyım herhalde bılmyorum durmadan konusmak ıstıyorum

Merhaba, annenin açtığı konuyu okumuştum. Öncelikle kendini korunması gereken bir eşya gibi düşünme lütfen.
Sana kötü hissettiren bir şey yaşamışsın. Keşke böyle olmasaydı evet, ama sen ne kirlendin, ne değerini yitirdin. Sadece bir hayat deneyimi kazandın.
Böyle hissetmenin sebebi aile ve çevrenin kadın cinselliğine olan yanlış bakış açısı.
Tabiki bu özel durum senin değer verdiğin ve sana değer veren kişiyle olduğunda anlamlı. Ama böyle olmadı diye dünyanın sonu değil. Sen kimseye zarar vermedin, birinin hayatına kastedmedin, bir şey çalmadın, evli biriyle beraber olmadın. Bu yüzden aslında senin şu an dünyanın en önemli şeyi olarak düşündüğün olay uzaktan baktığında o kadar küçük bir şey ki.
Sadece birine güvendin ve yanıldın. Bu da sana ileride daha güçlü biri olma şansını veriyor.

Bu konuda biraz bakış açını değiştirmen lazım arkadaşım...
Yaşananlardan ders çıkarıp daha tecrübeli insanlar olarak, daha sağlam adımlar atarak hayatımıza devam ettiğimiz sürece mutlu oluruz. Geçmişe saplanıp kalmak sana ne kazandırabilir?

Gülümseyerek bakıyorum o mesajlarıma :

Bir konuda iki tutarsız mesaj .
Üye olmadan mesaj yazamazsınız bu bir.
İkincisi üyeliksiz dolandığınız konulardaki hangi mesajlarınıza bakıp gülümsüyorsunuz buda iki .
Üyelik aldıysanız önceden buda ikinci üyeliğiniz buda üç .
Mune .Kibledim ama hepsini okumak için ugraşmayın .

Annenin açtığı konuyu hatırlıyorum. Sevgili A awomansart bunu hata olarak tanımlamayı bırak lütfen. Dini hassasiyetlerin açısından bunu bir hata olarak görüyorsan da zaten bu dünyaya hatasız olmaya gelmedik; aksine hatalar yapan, zaafları olan varlıklarız. Normali de budur. Sadece sen değil hepimiz böyleyiz. Bu yaşadığın sadece hazır hissetmediğin dönemde yaşadığın bi deneyimdi. Fakat iyisiyle kötüsüyle yaşandı ve bitti. Lütfen bunu bu şekilde kabul et ve pişmanlık yaşamayı bırak artık. Üzüntünü yeterince yaşadın zaten artık ileriye bakma zamanıdır.

Ayrıca sana bir tavsiye vereyim lütfen bunu arkadaşlarınla paylaşma. Çünkü düşüncesizce söylenebilecek herhangi bir söz seni kötü etkileyecektir. Bu senin özelin ve tartışmaya/yargılamaya açık bir konu değil. Annenle zaten paylaştın ve sana destek oluyordur eminim. Ayrıca bir operasyon geçirmeyi şuan için düşünme lütfen bu senin için çok daha yaralayıcı bir şey. Bu durumu zihinsel düzeyde halletmen gerekiyor. Psikolojik destek almaya sıcak bak lütfen, emin ol çok iyi gelecek sana...

Sanırım konuyu yalan olarak goruyorsunuz ama gercek neden yalan yanlıs bır konu acıp kandırıyım sızı. Kandırıcak olsam anlattıgım cumlelerden anlarsınız canım yanıyor ıste anlamıyor musunuz onu acıklıyorum ona bısey bunu acıklıyorum buna bısey ozaman neden cagırıyorsunuz konusmak ıcın bırsuru mana buluncaksa. Sadece destek almak ıstedım ben gecmıse ozlem duyuyorum olarak bakıp gulumsuyorum dıyorum ıste daha nedıyım bosuna okumayın yazmıssınız bıde benım canım ne kadar acıyor sız bılıyor musunuz durmadan cıkıs arıyorum ben bu konuyu yazan benım sıte nabıyım fotograf mı atayım anlamadım konusmak ıstedım

Belki önceki üyeliği farklıydı
Bu yeni üyeliği olabilir,bu konu için açtı galiba bu üyeliği

Takılma bosver burda adet oldu illa her konuya gelip sen gerçek değilsin fakesin diyenler çıkıyor. Senle ilgisi yok.

Artık geçmişteki konuyu da unut. Kendini bu kadar yıpratma. Üniversiteyi kazan, başka şehire git. Geçmişi düşünüp geleceğini de yakma. Derslerine çalış.

Hayır gorusmuyorum onunla ılıskısı olan arkadaslarımla da bagımı kopardım zaten

Ama bagımı koparmadan once kulagıma geldı daha benımle cıkarken analtıyormus boyle yaptım soyle yaptım dıye ayrıldktan sonra ogrendım onu da numaramı da degıstırdım ulasmaya calısmıstı

Ama bagımı koparmadan once kulagıma geldı daha benımle cıkarken analtıyormus boyle yaptım soyle yaptım dıye ayrıldktan sonra ogrendım onu da numaramı da degıstırdım ulasmaya calısmıstı

Ya anlatsın sorun değil yalanlarsın falan ama görüntü vs almamıştır değil mi ?

Boşver anlatıp dursun
Sen duymamazlıktan gel
İtin tekiymiş işte,hem kim inansın öyle bir sürüngene

Ya anlatsın sorun değil yalanlarsın falan ama görüntü vs almamıştır değil mi ?
Offff işte bu itlerden bu yüzden korkarım
Yapanında gebermesini,anasını bacısını o şekilde seyretmesini dilerim.böyle itin annesinin bacısının suçu da Yok ya neyse
Allahım korusun,inşallah almamıştır

yok goruntu almamıstır zaten benı aldattı ayrılık asamasında cok yakın ortak arkadasımız vardı ayrıldıgımız zaman butun albumumuzu bıle sılmıs anlatıyordu. Ama kafede erkek arkadaslarıyla toplasıyorlarmıs mesela 5-10 kısı orada benı acıyormus hava atar gıbı anlatıyormus ozamanlar hep bunu ayrıldıktan cok sonra ogrendım vee yıkıldım hıc beklemıyordum boyle bırseyı

Ya bu nasıl şerefsizlik . Haysiyet yoksunluğu . Yanlışta olsa bir şeyler yaşadığı kızı nasıl arkadaş ortamına meze eder ?

Görüntü meselesine gelince umarım almamıştır. Böyle bir karaktere hiç güvenemedim . Yani inşallah düşündüğüm gibi olmamıştır . Kameralar artık o kadar küçük ki basit bir kalem arkasına ya da basit bir düğmeye gizlenebiliyor .

Allah korusun işler o zaman kötü olur . Yoksa konuşsun dursun

Aslında aılesı boyle bırı degıl ve ogularının nasıl bırı oldugunun farkında bana annesının yanınnda sen benı aldattın dedı yalan o gene ıftıra annesı kendın yaptıgın seyı kıza atma ıkı yuzlu bırdaha boyle seyler duymucam sendn dedı annesı ınanmayınca gıttı babasına anlattı benı aldattı dıye babası tabı ınandı bana sormadı bıle dırek tavır aldı o an. Bız cıkarken oluyor bunlar bıde ayrılmaya yakın zamanlar

Siz kaç zaman sevgili kaldınız ?

7 ay malesef bu yuzden uzuluyorum bu kadar kısa surede ben neye dayanarak buna boyle yapabıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…