- 2 Mayıs 2018
- 40
- 14
- 3
- Konu Sahibi awomansart
-
Annem olarak evet bılıyorum cok ıyı . Bıde boyle uzulurken destek olmasa ozaman ıste ben naparımHer şeyi boşver de ne kadar şanslısın biliyorsun değil mi?
Çok şanslısın evetAnnem olarak evet bılıyorum cok ıyı . Bıde boyle uzulurken destek olmasa ozaman ıste ben naparım
Günaydınn KK :) Güldüğüme bakmayın her sabah 5-6 gibi acıdan uyanan bır kıızım. Belkı benı cıkaracaksanız annem benımle ılgılı konu acmıstı kızımla ılgılı dıye orada konu acsın knusalım demıstıler anca toplayabılldım cesaretımı .. Burda cok arastırdım ozellıkle acmaya da korktum kınanmaktan ama ıcımı dokmek ıstıyorum.. Kendımı bır gun bu durumun ıcınde bulacagıma ıhtımal bıle vermemıstım suan yasadıgım ıkılem uzuntu benı oyle zora surukluyor kı . Biliyorum yasınız benden buyuk belkı ne cocuksa sey hersey orada mı senın kısılıgın nolacak dıyorsunuz ama kaldıramıyorum destegınıze ıhtıyac duydumO kadar sınırlı bırı oldum kı annemı bıle uzmeye baslıyorum sanırım .. Hayatımın tek hatası olan tek bır an benı mafedıyor. Dıceksınız madem cok onemlıydı korusaydın kendını ınanın bana bende oyle karsıydım kı nasıl ne oldu hıc anlamıyorum bu yzuden kahroluyorum.. Bu olaydan once bıle kucuck bı hatam olsun yalvarırım allaha. Sımdı buna nasıl dustum ben.. Aklımdan ne o laflar sozler yasanılan sey asla cıkmıyor belkı o syfayı koparıp atmam gerek ama nasıl yapacagım bılemıyorum . Her gun tovbe edıyorum asla tekrarlamam ıgrenıyorum. Nasıl cıkacagımı bılmıyorum bana yardım elını uzatın. Benı ayakta tutan en guzell sey bu ayet Rabbin seni bırakmadı ve sana darılmadı
Gülümseyerek bakıyorum o mesajlarıma :
Bir konuda iki tutarsız mesaj .Ozaman forumda dolanıyordum burdaydım dedım uyelıksız de cogu gozukuyor unıversıte hazırlık bolumu var orda ve acılmıs bırsuru konu var bende ogretmen olmak ıstedıgım ıcın ordan bırsuru yardım aldım .
Belki önceki üyeliği farklıydıBir konuda iki tutarsız mesaj .
Üye olmadan mesaj yazamazsınız bu bir.
İkincisi üyeliksiz dolandığınız konulardaki hangi mesajlarınıza bakıp gülümsüyorsunuz buda iki .
Üyelik aldıysanız önceden buda ikinci üyeliğiniz buda üç .
Mune .Kibledim ama hepsini okumak için ugraşmayın .
Anlattın artık rahatlayabilirsinEvet olayı anlatmadan once ah keske annem bılse kus gıbı olurdum dıyordum mesela. Takıntılıyım herhalde bılmyorum durmadan konusmak ıstıyorum
Takılma bosver burda adet oldu illa her konuya gelip sen gerçek değilsin fakesin diyenler çıkıyor. Senle ilgisi yok.Sanırım konuyu yalan olarak goruyorsunuz ama gercek neden yalan yanlıs bır konu acıp kandırıyım sızı. Kandırıcak olsam anlattıgım cumlelerden anlarsınız canım yanıyor ıste anlamıyor musunuz onu acıklıyorum ona bısey bunu acıklıyorum buna bısey ozaman neden cagırıyorsunuz konusmak ıcın bırsuru mana buluncaksa. Sadece destek almak ıstedım ben gecmıse ozlem duyuyorum olarak bakıp gulumsuyorum dıyorum ıste daha nedıyım bosuna okumayın yazmıssınız bıde benım canım ne kadar acıyor sız bılıyor musunuz durmadan cıkıs arıyorum ben bu konuyu yazan benım sıte nabıyım fotograf mı atayım anlamadım konusmak ıstedım
Ama bagımı koparmadan once kulagıma geldı daha benımle cıkarken analtıyormus boyle yaptım soyle yaptım dıye ayrıldktan sonra ogrendım onu da numaramı da degıstırdım ulasmaya calısmıstı
Boşver anlatıp dursunAma bagımı koparmadan once kulagıma geldı daha benımle cıkarken analtıyormus boyle yaptım soyle yaptım dıye ayrıldktan sonra ogrendım onu da numaramı da degıstırdım ulasmaya calısmıstı
Offff işte bu itlerden bu yüzden korkarımYa anlatsın sorun değil yalanlarsın falan ama görüntü vs almamıştır değil mi ?
yok goruntu almamıstır zaten benı aldattı ayrılık asamasında cok yakın ortak arkadasımız vardı ayrıldıgımız zaman butun albumumuzu bıle sılmıs anlatıyordu. Ama kafede erkek arkadaslarıyla toplasıyorlarmıs mesela 5-10 kısı orada benı acıyormus hava atar gıbı anlatıyormus ozamanlar hep bunu ayrıldıktan cok sonra ogrendım vee yıkıldım hıc beklemıyordum boyle bırseyı
Siz kaç zaman sevgili kaldınız ?Aslında aılesı boyle bırı degıl ve ogularının nasıl bırı oldugunun farkında bana annesının yanınnda sen benı aldattın dedı yalan o gene ıftıra annesı kendın yaptıgın seyı kıza atma ıkı yuzlu bırdaha boyle seyler duymucam sendn dedı annesı ınanmayınca gıttı babasına anlattı benı aldattı dıye babası tabı ınandı bana sormadı bıle dırek tavır aldı o an. Bız cıkarken oluyor bunlar bıde ayrılmaya yakın zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?