Sabahları eşinizi nasıl uyandırırsınız?

ben:aşkım kalk saat 9 olmuş derim

kocam:hı hı der

ben:aşkım kalk hadi 10 olmuş derim

kocam:ıhıhı der

ben:aşkım yuh öğlen oldu hala yatıyon derim

kocam:yataktan fırlar hadi kahvaltıyı hazırlayalım der.

hep böyle olur sittin sene kalkmaz kaldırmasan uykuya çok düşkündür hep uyandıran ben olurum bi sabah da benden önce kalkmasını beklerim ama daha çooooooooook beklerim.
ay çok hoş yaa
benimki sabahları zor kalkar cnm bitanem ahdi bucuk oldu saat derim. hııı tmm der benim yastığıma yatar. illaki öpmemi bekelr durur bi 5 dk gönlünü yaparım sonra kalkar. bu kezde alel acele giyinirkahvaltısını yapar tabi geç çıkarız işe yetişecez diyede hızlı geliriz

hafta içi öperek hadi askim kahvalti hazir derim 1,2 dk geçer geçmez kalkar hemen.. kahvaltisiz asla yollamam..tabi eger cok yorgunsam kiyamaz kendi kalkar gider..ama hafta sonu uyandirmak güçtür benim kocayi.. kalk dedigimde tamam der aradan bi 5 dk gecer hadiiii oglen oldu kalk deyincetamam askim der kalkar ben bi sevindirik olurum ama bakarimki benim herif yere yatmis
yerden kalkar kardolabina girmeye calisir
yani uyandirana kadar ugrastirir beni canim kocam:asigim:
uyanincada devam eder kahvaltiyida beraber hazirlariz geneldee
off uleynn çok özledim

benim eşim sabah kendi uyanır bana tıkırtı bile etmedem işine gider eğer ben önce uyanmışsam kahvaltıyı hazırlar sonra öpe öpe uyandırırım

sabahları ben kalkmam çalışırken beraber uyanırdık ama şimdi evdeyim ve evde olamanın tadını çıkartıyım diye sabah 10-11 e kadar uyuyorum eşim kalkar kendisi kahvaltısını hazırlar gider işine ama ben söyledim kaçdefa ben hazırlıyım die yoksen uyu diyo bide sabaha kadar oğlum beni emerek uyuyor oyüzden kıyamaz bana aşkımmm..zemuszemus

Back
X