- 5 Ağustos 2014
- 551
- 96
- 123
Selam kizlar... Benim derdimde sabahlari uyanamamak... Uyansam bile 5 dk daha, 5 dk daha diye diye 4 Saat daha yatabilecek kapasiteye sahibim... Bazende alarmin caldigini dahi hatirlamiyorum. Insan her sabah 7-8 tane alarm kurar mi? sonuncusu caldiginda bile kalkamiyorum cogu zaman.
Cocuklugumdan bu yana aksam gec yatmaya aliskin bir insanim. Ama erken dahi yatsam kendimi bildim bileli sabahlari ayni sorun söz konusu. Is yerine istedigim saate gidebilme lüksüne sahip oldugum icin galiba bunun rahatligida var. Uyuyorum da uyuyorum. Ama bende artik normal insanlar gibi sabah 7 de is basi yapmak istiyorum ve vakitlice isten cikmak istiyorum fakat yapamiyorum. Randevularim oldugu günler zor güc kalkiyorum erken ama bu kezde bir gram makyaj olmadan ise geliyorum. Aksam da gec ciktigim icin isten haliyle bitkin düsüyorum canim hic birsey istemiyor.
Allahtan evli degilim birde evli olsam esim kahvalti istese tamamen yanmistim. Ilerisini düsündügümde karnima agirilar giriyor.
Ben nasil erken kalkmaya alistirabilirim kendimi?![]()
ben de de uyku sorunu var hele gece dusun artık dun 12 de yattıgım halde 2bucuk saat uyumak ıcın gözum kapalı durmusum uyurken dişlerimi sıkmaya basladım bu aralar bır ara gecmıstı ama yıne basladı asırı stresten ve kulaklıklabirşeyler diinleyerek yatmaya basladım artık uykum gelınce gözumu acıp telefona baktıgımda 2bucuktu saat aynı benım gıbısın erken kalktım mı ayağa kalkıyorum ama yatasım gelıo bence uykunun tatlılıgından