Konu dikkatimi cekti beni anlatmissin resmen arkadasim

Ben de unide ikinci ogretim olmanin hayatima kazandirdigi gece yatma gunduz de kalkma prensibiyle 28 yasima geldim
Hala ayniyim.
Benim de kendi işyerim oldugundan calisirken de annem babamdan yedigim onca azara ragmen ayni duzen ve rahatlik devam etti..
Gel gelelim evlilige

Evlenmeden once babam bana kizim yarin oburgun evin barkin olacak dediginde okadar da degil baba ozaman mecbur kalkicam diyodum ama maalesef onu da beceremedim.10 tane alarmima yan dairedeki kadinin bebegi rahatsiz olup uyaniyor ama ben uyanmiyorum

Beni uyandir meselesi de;en baslarda esime cok israrla bak cok onemli kesinlikle erken kalkmam lazim diye israr edip sabahlari beni uyandirmalari da hep kavgayla sonuclandigi icin artik evimizdeki yasak kelime beni uyandir.
Ona beni uyandir demeyeyim de ne dersem diyeyim durumundayiz

Ve bazen de uzuluyorum cunku sabahlari kahvalti gibi bi duzenimiz yok.cok nadir onda haftasonlari o hazirlar da beni kaldirirsa.ki kaldirdiginda da o kahvalti bitip de ben kendime gelene kadar bes karis surat

Simdi de annem kizim yarin oburgun cocugun olacak sen uyanana kadar cocuk acından ölür diyor.Ben de okadar da degil anne ozaman mecburen erken kalkicam diyorum hadi hayirlisi

Varsa yolunu bilen bana da anlatsin