- 22 Mayıs 2020
- 793
- 5.262
- 138
- Konu Sahibi berlingoes
Sevgili günlük, yine eş kişisinin(?) ailesine kıl olmak için uyandığım bir güne başladım. .....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insanlar bir şey dememiş ki.Siz gereksiz yükselmişsiniz. Sizi anlıyorum benim kızlarım hasta olunca bırakabilecek bir yerim yok.Sinifta sandalyeyi birleştirip yaptırdığım çok olmuştur.Bence gereksiz terslemişsiniz gorumcenizi.Merhabalar kızlar
Kızım hasta okula gitmiyor . Anneme bırakayım dedim kızımda babannesini istedi . Kayınvalidem de çalışıyor dedesi evdeydi sonra kayınpederime dedim ki müsait misiniz o da müsaitim kızım bırakabilirsin dedi. Kızımın çantasından bir şey almak için kapıya çıktım o esnada görümcem uyandı sinemaya gidecektik bişeyler bişey diye söylenmeye başladı sonra ben de dedim ki ben sana sormadım zaten babama sordum dedim. Ben bişey demedim zaten o nasıl cevap ben ne zaman hayır bakamam dedim demeye başladı. Bende işiniz varsa anneme bırakın zaten dedim düzgünce bağırma demeye başladı .
Kendi kendime bi sinirlenmeye başladı
Valla çocuklu olup çalışmak kadar zor bişey yok sanırım?
Belli ki görümceile sorunlar var ondan birbirinize cemkirdiniz, az iletişim kurun o da size saygılı olsun bir zahmet ..Merhabalar kızlar
Kızım hasta okula gitmiyor . Anneme bırakayım dedim kızımda babannesini istedi . Kayınvalidem de çalışıyor dedesi evdeydi sonra kayınpederime dedim ki müsait misiniz o da müsaitim kızım bırakabilirsin dedi. Kızımın çantasından bir şey almak için kapıya çıktım o esnada görümcem uyandı sinemaya gidecektik bişeyler bişey diye söylenmeye başladı sonra ben de dedim ki ben sana sormadım zaten babama sordum dedim. Ben bişey demedim zaten o nasıl cevap ben ne zaman hayır bakamam dedim demeye başladı. Bende işiniz varsa anneme bırakın zaten dedim düzgünce bağırma demeye başladı .
Hanımefendi kayınvalideniz zaten çalışıyormuş kızınızın babanneyi istemesi çok mu mantıklı? Babaanneyi değil o evdeki dedeyi halayı istemiş işte dümdüz. Çocuğunuza dedesi değil evdeki halası bakıyordur muhtemelen dede sanmıyorum ki biraz eğlendirmek dışında baksın çocuğunuza. Evet halasının planı olabilir ona güvenip çocuk yapmadınız verdiği tepki zorunuza gitmeyecek. Üstüne birde atar yapmışsınız yine iyi alttan almış.Merhabalar kızlar
O yorumları yapanların zaten aile, komşu, arkadaş bağları yok. Kendileri kimseyle muhatap olmadıkları için kimse de kapılarını çalsın istemiyorlar. Bu forumdaki yabanilik bana fazla mesela ki sosyal kelebek değilimBen de zaten sürekli olmasından bahsetmiyorum.yaklasik iki yıldır bdv okuyorum.bu tip durumlarda yapılan yorumlar hep aynı.kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil.ve bu yorumlar aile için söyleniyor.belirli durumlarda elbette bakilmali.bir de şuna sinir oluyorum,kimseden beklentiye girmiyorum diyorlar,çooook nadirdir bence böyle nirvanaya ulaşmış insanlar,inanmıyorum bazı yapilan yorumlara![]()
Yazdigimdan bunu anladiysaniz diyecek bir şey yokOldu o zaman herkes sizin doğurdugunuza kul köle olsun. Nasılsa kan bağı var. Mantığa bak![]()
Ya ben bu kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil laflarına sinir oluyorum.o zaman akrabalık ya da aile niçin var.boyle durumlarda elbette bakılacak.o zaman kimse halayim dedeyim ananeyim bilmem ne diye gezmesin.siz güzelce rica etmişsiniz dede de kabul etmis.bir sorun yok ortada.gorumce de uyku mahmurlugu ile öyle söylemiş olabilir.
O zaman uyku sersemi demis o zaman diye düşünmek istiyorumYazamadım çalışıyorum molaya anca çıktım, görümce şehir dışında yaşıyo normalde kocasıyla gidecek sinemaya. Kayınpederimi bağlayan durum yok![]()
Görümcenin yaşı kaçMerhabalar kızlar
29Görümcenin yaşı kaç