• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabahsabah

istediğini söyleyen istemediğini işitir derler, ''sana sormadım'' demek yerine canım çocuk hasta ,işe de yetişmem lazım, ilk aklıma burası geldi babandan rica ettim deseydiniz bu noktaya gelmeyecekti . evlerine götürüp dedesinden daha çok ilgilenecek kişiyi azarlıyorsunuz. bence konuyu uzatmayın derim ;)

Merhabalar kızlar

Kızım hasta okula gitmiyor . Anneme bırakayım dedim kızımda babannesini istedi . Kayınvalidem de çalışıyor dedesi evdeydi sonra kayınpederime dedim ki müsait misiniz o da müsaitim kızım bırakabilirsin dedi. Kızımın çantasından bir şey almak için kapıya çıktım o esnada görümcem uyandı sinemaya gidecektik bişeyler bişey diye söylenmeye başladı sonra ben de dedim ki ben sana sormadım zaten babama sordum dedim. Ben bişey demedim zaten o nasıl cevap ben ne zaman hayır bakamam dedim demeye başladı. Bende işiniz varsa anneme bırakın zaten dedim düzgünce bağırma demeye başladı .
Kendi kendime bi sinirlenmeye başladı
Valla çocuklu olup çalışmak kadar zor bişey yok sanırım?
Insanlar bir şey dememiş ki.Siz gereksiz yükselmişsiniz. Sizi anlıyorum benim kızlarım hasta olunca bırakabilecek bir yerim yok.Sinifta sandalyeyi birleştirip yaptırdığım çok olmuştur.Bence gereksiz terslemişsiniz gorumcenizi.

Yani benim de anneme sık sık çocuk bırakılırdı yeğenlerim falan, aile yapımız öyle. Herkes arar anneme müsait olup olmadığını sorardı. Annem hiç hayır demezdi gelsinler derdi.

Sorun yok gibi duruyor değil mi? Peki bilin bakalım %100 çocuklar kimin yanından ayrılmazdı, kim bütün gün ilgilenirdi? :D

Siz dedeye sormuşsunuz ama dede bakabilecek mi, çocukla hep o mu ilgilenecek? Orası şüpheli biraz. Yoksa görümceniz niye böyle desin

Anladigim kadariyla cocugunuz ilkokul yaslarinda. “Babannen bugun calisiyor o yuzden annenene gitmemiz lazim haftasonu da babanneni ziyaret ederiz” seklinde ikna esebilirsiniz.
Kp musaitim demisse gorumceyi baglayan bir durum yok sacma tepki gostermis. Ben de kimse cocuguma bakmak zorunda degil kafasinda bir insanim ama kp getir ben bakarim diyor. Eee problem?

Merhabalar kızlar

Kızım hasta okula gitmiyor . Anneme bırakayım dedim kızımda babannesini istedi . Kayınvalidem de çalışıyor dedesi evdeydi sonra kayınpederime dedim ki müsait misiniz o da müsaitim kızım bırakabilirsin dedi. Kızımın çantasından bir şey almak için kapıya çıktım o esnada görümcem uyandı sinemaya gidecektik bişeyler bişey diye söylenmeye başladı sonra ben de dedim ki ben sana sormadım zaten babama sordum dedim. Ben bişey demedim zaten o nasıl cevap ben ne zaman hayır bakamam dedim demeye başladı. Bende işiniz varsa anneme bırakın zaten dedim düzgünce bağırma demeye başladı .
Belli ki görümceile sorunlar var ondan birbirinize cemkirdiniz, az iletişim kurun o da size saygılı olsun bir zahmet ..

Kafana göre birakmamissin evet arayip sormussun. Ama kimseye muhtac olmayacaksin bu hayatta valla. 2 cocugum var calisiyorum cocuklar hasta oldugu zaman devlet burda bakici gonderiyor eve istege bagli onlarla anlastim ben cocugum hasta olunca aksamdan mesaj atiyorum sabah geliyor. Kimseye birakmiyorum malesef birakamiyorum. Hem egitimli hemde senelerdir tanidigim cok cici bir kiz. Görümcenin yaptigi evet sinir bozucu ama gercekler bunlar.

hem çocuğunuzu bırakıyorsunuz hem ters cevaplar verip kavga çıkmış gibi davranıyrsunuz.

bence şanslısınız çocuğu bırakacak bir kapınız var ama şansınızı fazla zorlamayın. kimse sizin çocuğunuza bakmaya mecbur değil. beğenmiyorsanız işten izin alın kendiniz bakın

Merhabalar kızlar

Hanımefendi kayınvalideniz zaten çalışıyormuş kızınızın babanneyi istemesi çok mu mantıklı? Babaanneyi değil o evdeki dedeyi halayı istemiş işte dümdüz. Çocuğunuza dedesi değil evdeki halası bakıyordur muhtemelen dede sanmıyorum ki biraz eğlendirmek dışında baksın çocuğunuza. Evet halasının planı olabilir ona güvenip çocuk yapmadınız verdiği tepki zorunuza gitmeyecek. Üstüne birde atar yapmışsınız yine iyi alttan almış.
Arayıp önden de sormadınız çat kapı gittiniz yüksek ihtimal.

Ben de zaten sürekli olmasından bahsetmiyorum.yaklasik iki yıldır bdv okuyorum.bu tip durumlarda yapılan yorumlar hep aynı.kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil.ve bu yorumlar aile için söyleniyor.belirli durumlarda elbette bakilmali.bir de şuna sinir oluyorum,kimseden beklentiye girmiyorum diyorlar,çooook nadirdir bence böyle nirvanaya ulaşmış insanlar,inanmıyorum bazı yapilan yorumlara 😅😅
O yorumları yapanların zaten aile, komşu, arkadaş bağları yok. Kendileri kimseyle muhatap olmadıkları için kimse de kapılarını çalsın istemiyorlar. Bu forumdaki yabanilik bana fazla mesela ki sosyal kelebek değilim

Görümce evde olmasa dahi sadece kayınpedere çocuğu bırakacak mıydınız? Dürüst cvp verin lütfen. Genelde büyükanne büyükbabaya çocuk bırakılır gibi gözükür ama evdeki teyze yada hala bakar. Görümcede biz sinemaya gidecektik dediğine göre çocuk gelince ona bakmak için evde kalacağını biliyor böyle bir durumdada görümceyi arayıp bakabilir misin diye sormanız gerekirdi

Ay bir de kpe hayran kaldım ya,yemeğini yaparmış,bakarmış çocuğa da ne güzel. Maşallah diyeyim. Konuda neden herkes görümce bakacakmış gibi algıladı ki,kadın öyle bir şey demiyor tam tersi kp bakar diyor?
Yine kendi kendine senaryo yazıyor kk ahalisi

Bendeki kpe rica ettiydim oğlanı okuldan alıp beraber vakit geçirir misiniz sizi çok özlüyor diye.
Beraber vakit geçirmemi istiyorsan sizin eve yakın kiralık ev bul bana demişti :KK53:
Tam bir ver yesin ört yatsın adam
Ama eşşşeklik bende. Ne dedesi bırak allah aşkına böyle dede mi olur

Ya ben bu kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil laflarına sinir oluyorum.o zaman akrabalık ya da aile niçin var.boyle durumlarda elbette bakılacak.o zaman kimse halayim dedeyim ananeyim bilmem ne diye gezmesin.siz güzelce rica etmişsiniz dede de kabul etmis.bir sorun yok ortada.gorumce de uyku mahmurlugu ile öyle söylemiş olabilir.

Evet kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Zorunluluk kavramı sadece anne baba için mevcut. Çocuğu isteyen dünyaya getiren onlar çünkü. Hala,dede,babanne vs eğer ‘isterse’ bakar. Akrabalık insanlar birbirinin çocuğuna baksın diye mi var? Birisi çocuğunuza bakacaksa o kişiye minnet duyulmalı ona göre davranılmalı. İlk fırsatta terslemek doğru mu? İşte bu forumda gördüğümüz aile içi konuların çoğu insanlar sanki zorundaymış gibi davrandığı için çıkıyor.

Yazamadım çalışıyorum molaya anca çıktım, görümce şehir dışında yaşıyo normalde kocasıyla gidecek sinemaya. Kayınpederimi bağlayan durum yok😂
O zaman uyku sersemi demis o zaman diye düşünmek istiyorum 😁
Kayinpeder müsait olmasa zaten kabul etmez bence

Merhabalar kızlar

Görümcenin yaşı kaç

Back
X