- Konu Sahibi misss_girl
ya bazılarını görüyorum sabah nasıl makyajlarını saçlarını yaptılarsa akşama kadar aynen öyle kalıyor.Ben ise saçımı makyajımı yapıyorum 1 saate ne saç ne makyaj kalıyor saçım başım dağılmış makyajım bozulmuz oysaki diğer bayanlara çok özeniyorum..Böyle her daim miss gibi bakımlı kalayım...Nasıl başarıyorsunuz hanımlar böyle kalmayı...Sürekli makyajınızı filan tazeliyor musunuz. Benim cildim çok kuru acaba makyajım filan o yüzden mi kalmıyor saçımda ince telli![]()
Saclarini yikadiktan sonra uzun uzun fön cektikten sonra sekillendirirsen gün boyu bozulmaz.Tabii ki sac yapisiylada alakalidir,ama sacini cok iyi kurut hatta sacin kurusa bile sac kurutma makinasini yinede saclarina uzun zaman tut ve öyle sekillendir.Farki göreceksin.
Makyaj konusu sadece cildin degil markasiyla alakali.Chanel,Dior,Estee Lauder bunlar kesinlikle cok iyi ,tüm gün kaliyor ciltte.Eger alabilirsen tabii,
Dior skin fondöten,Lancome göz kalemi ve Hypnos Drama rimel, mac allik önerebilirim.
Ama bak sunu önereyim MAC Fix+ sprey var,makyajin bittimi yüzüne slklyorsun,gün boyu makyajin sabit kaliyor,akmiyor.Bunu dene bir ,cözüm olabilir.