- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
belkide fondötenini değiştirmelisin. sana pata krem fondöten öneririm. biraz pahalı ama güzl kapatıyo ve daha uzun giittiğini düşünüyorum
hangi markanın var canım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belkide fondötenini değiştirmelisin. sana pata krem fondöten öneririm. biraz pahalı ama güzl kapatıyo ve daha uzun giittiğini düşünüyorum
bak canım netten baktım şimdi gördüm evde makyaj spreyi yapıp memnun kalanlar var istersen adresini vereyim bak çok pratikmiş ve işe yaradığını söylüyorlar dene istersen :)
Canım günlük makyajıma kullanmıyorum
Öyle düğünlerde çok lazım olunca kullanıyorum
Ama argan yağını kesin kullanın bebek yüzü gibi oluyor sevgilerimle![]()
göziçine sürdüklerinden mi canım ...ruju nasıl birde benim rimelimde maxfaktör ama bende fondötende hiç durmuyor:/
hangi markanın var canım...
Gözün içine de , altına da hafifçe sürüyorum
göz kapağıma da çekiyorum
Max Factor Göz Kalemi Kohl Pencil Siyah olan
Max Factor Göz Kalemi 60 Ice Blue Mavi olan
Max Factor Liquid Effect Göz Kalemi Green Glow Yeşil olan
Max Factor Colour Elixir Ruj - Pink Brandy ruj bu
bilindik olan çoğu markanın var sanırım. en son avon kataloğunda görmüştüm
ya bazılarını görüyorum sabah nasıl makyajlarını saçlarını yaptılarsa akşama kadar aynen öyle kalıyor.Ben ise saçımı makyajımı yapıyorum 1 saate ne saç ne makyaj kalıyor saçım başım dağılmış makyajım bozulmuz oysaki diğer bayanlara çok özeniyorum..Böyle her daim miss gibi bakımlı kalayım...Nasıl başarıyorsunuz hanımlar böyle kalmayı...Sürekli makyajınızı filan tazeliyor musunuz. Benim cildim çok kuru acaba makyajım filan o yüzden mi kalmıyor saçımda ince telli![]()
bu makyajın kalıcı olup olmaması kullanılan ürünlerden ve cilt tipinden kaynaklıdır,benım makyajım 8-9 saat falan tazelenmeden durur tabı ruj hariç..saça gelince saclar ıcınde aynı şey gecerlı terleme elektırıklenme vs vs saclar cabuk bozulur
çok üzüldüm yaaaaa:/ demek hiç bir çözüm yok .... offf offf çokta severim süslenmeyi... öyle fondötenim çok çok kötü bir marka değil ama çok iyide değil....Düşünüyorrum acaba iyi bir fondöten kurtarırmı diye...
şimdi baktım netten bende max faktörn bir fondöteni var elimde ama onuda hiç kullanamadım...anlamadığım garip kimyasal bir kokusu var bozulmuş sanırım aldğım yerede götürme fırsatım olmadı kaldı öyle elimde...
hmm kötü olmuş canım. en sevmediğim şeydir saç ve makyaj konusunda bu tür problemler :/
Kaliteli makyaj malzemeleriyle alakalı bişey bence canım. Bende bunu yıllar sonra öğrendim. Biraz paraya kıyıp iyi marka bişeyler al göz kaleminin altına mutlaka astar çek kalem daha çok dayanıyo. birde tabiki temiz cilt makyajı kusmuyo.
aha tamda benim derdimherkesin hayal ettiği o sacma düz saclarım var ince bide. düz düz de fönlü gbi düz durmuyo dogal olarak. mezuniyette sacımı kuafor kalıp gibi sarmıstı kıvırcık salata gbi kafama toplanmıstı
ama hiç sıkıntı etmedim dedim zaten bi iki saate iner
hakkattende gecenin sonunda saclarım inanılmaz güzel duruyodu yapılı ama dogal gibi
tabi düzleşştirsem olmuyo makyaj desen ya ben cok stresliym terliyorum akıyo makyaj, saçım bozuluyo yada bi şekilde tutmuyo işte
bide ben saclarımı iki yıl önce ensemde kestirmştim depresyon dönemi
simdi belimde. ve hemen hemen hiç düzleştirmediğim için bebek sacı gbi akıp gidiyo e öyle olunca sekil mekil almıyo
bakıyorum kızın saçı keçe gibi ucları yanmıs maytap gibi ısıldıyoama bi sacını sarıyo ıhh böyle 3 gün bozulmaz
temiz saç da şekil almaz ben hergun dus alıyorum bi arkadasm sekil almıyo diye banyo yapmazdı haha manyak
sıkıntı alıyorum ben hele yazın o mersinde falan saclarını acıp sacıp gezinen kızlar yokmu dalasım geliyo. alttan klimalılar mı nehiçmi bozulmaz o saç
Ben de saçı makyajı hiç bozulmayanlardanım.. Saç kesinlikle yapısıyla ilgili ama, benim saçlarım inanılmaz kalın telli, bu nedenle bir fön çektiriyorum, saçımı yıkayana kadar tek bir teli bile bozulmamış oluyor. adeta kafamda peruk var.
makyaj konusunda ise, kaliteli ürünler kullanmak önemli. daha uzun soluklu makyaj için, önerim makyaj bazı kullanman.
bi sephora mağazasına gidip, Benefit'in POREfessional Pürüzsüzleştirici Makyaj Bazını denersen, kesinlikle vazgeçemezsin diye düşünüyorum. küçük bir ürün için çok pahalı gibi gözüküyor, ama oldukça uzun ömürlü.
yine aynı şekilde Benefit'in Stay Don't Stray Göz Makyaj Bazı isimli ürününü de tavsiye ederim.
offf offf ne yapacağız canım yaaa:/
demekki saçım bozulmaya mahkum:/ bende baz fondöten pudra kullanıyorum ama yine kötü sonuç:/ sadece pudrada lekelerimi kapatmaya yetmiyor...