• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabır mı Göstermeli Boşanmalı mı?

Ben de çok daralmış durumdayım. Belki bir çıkış yolu bulurum da biraz ferahlarım diye yazdım buraya ama hiçbir söz iyi gelmiyor.
Zaten 40 yaşımı geçtim ve hiçbirşey için enerjim yok.

Bence yavaştan başlayın

Misal bu hafta temizlikçi çağırın, temizliğe vereceğiniz zamanı kuaförde geçirin olmaz mı?

Allah rahmet eylesın ıkısınede. Basınız saolsun. Hadı cocuklara nafaka verırlırde allah rızası ıcın 2. Ese nıye yardım yapıyorsunuz calıssın kazansın yada esının maası yokmu. Bosanmak ıstemıyorsan o nasıl sana bısey sormuyorsa ısıne donunce evın bı kac ıhtıyacını sen karsıla gerı kalan paranı verme. O aılesını besleyıp sende onumu besleyeceksın. Kendıne bırıkım yap oonada karsı cıkarsa bosanırsın. Kızınız ıstedıgı zaman gorur babasını cocuklar mutsuz evde daha kotu oluyorlar

AŞIRI BENCİL. eğer çocuğundn sizden kısacaksa onlara bakmak için baktırmam. hadi çok zor durmda kalırlar vs ben de yardım ederim ama her ay nafaka vermek de neyin nesi. çocuğuna yap derim onlara yapmayı düşündüğü masrafı her şeyin en uygununu alma para kalmasın az hesabını zorlasın. baktın olmuyo boşan bi nafaka da sana ve çocuğuna versin.

Olmaz konu sahibi illa kendine eziyet edip demogoji yapacak

Sizlere demogoji yapınca elime ne geçecek çok merak ediyorum. Hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz. Zaten bunun verdiği rahatlıkla döküyoruz içimizi bu platformda. Belki bir cümle bir öneri fayda eder ışık yakar diye ümit ediyorum.
Temizliğe kadın önerisine gelince kovid nedeniyle cesaret edemiyorum. Öncesinde ara ara bir abla geliyordu. Annemi kovid nedeniyle kaybettim. Varsın evim dip köşe temiz olmasın. Yapabildiğim kadarını yapıyorum zaten. Ayrıca eşim bebeğe bakmadıktan sonra dışarı çıkamıyorum. Kuaförler de çocuk almıyorlar içeri. Ama ne demek istediğinizi anladım.

Açıkçası ben gönderinizi 2 kere okudum boşanacak kadar ciddi problemler görmedim. Evet sizi beceriksizlikle suçlaması çok kötü ama genel olarak erkeklere bebek bakımı falan kolay geliyor empati kuramıyorlar. 1 gün bebeği bırakıp bir iş uydurun çıkın evden 5,6 saat baksın. Madem eşiniz bu kadar bonkör size de bir yardımcı tutsun. Eve düzenli her gün 3 saatliğine Bi kadın gelip temizlik, yemek yapıp gitsin.Yeğenlerine yardım konusu benim hoşuma gitti. Yeni eşe yardım bilemedim belki kadın Bi işe falan girene kadar ufak tefek destek olabilir. Eşimi seviyorum diyorsunuz her şey zamanla yoluna girer gibi geldi bana hakkınızda hayırlısı olsun diyelim

Soruldu mu bilmiyorum ama kaç yıllık evlisiniz? Bu süreçler evliliğin ilk yıllarında olur. Zamanla oturması gerekirdi. Kendinizi değersiz hissettiğiniz yerde olmayın, nafaka ödeyecekse kendi çocuğuna ödesin. Abisinin maaşı bağlanır çocuklarına. Yeğenlerine destek olsun da kendi ailesini görmezden gelmesin bir zahmet. Abisi de 2 kez evlen, ikisinden de çocuk yap, sonra kart borçlarını arkanda bırakarak öl. Eşiniz onun sorumluluklarının hepsini alamaz. Size de yazık. Daha 3 gün olmuş üzücü bir durum bunun hesabını yapmak da kötü. Bilemiyorum, bence siz kendinize bakabileceksiniz 1 yıl kadar çalışmadan idare edebililecek birikiminiz varsa gitmeyin, çocuk 2 yaşına gelince kreşe verirsiniz işe geri dönersiniz o sürede Corana da biter.

Back
X