çok şükür düzeldi
Ben sana diyorum ya,bir gün öyle bir gün böylesin.En ufak şeyi kafana takıyorsun.Sorun yapıyorsun,sonra yine sen üzülüyırsun.Burda kimse seni tanımıyor.Derdini bir cümleyle ifade edersen,hem yanlış yönlendirilirsin,hem yanlış kararlar alırsın.
Bak canım yeni evlisin.Sanırım birbirinizi de çok iyi tanımadan evlendiniz.Öyle bir olayla,bir iki sıkıntıyla ne duygular aniden değişir,ne hemen soğukluk olur,istememe başlar.O an ki öfkeyle geçici uzaklaşma yaşayabilirsiniz ikinizde.O inatçı,ama sen de diretçi.O inat ediyor,sen diretiyorsun.Sonuçta bir yuva kurdunuz.Ne fazla üstüne git,ne fazla tepki ver,ne de fazla pohpohla.ciddi bi konuydu aşamasaydık eğer problem çok kötü yerlere gelcekti.dün sinirle laf attı konuştuk sonunda barıştık çok şükür.evet eşimi kafama çok tkıyorum ama bi görseniz çok inatçı
Bak canım yeni evlisin.Sanırım birbirinizi de çok iyi tanımadan evlendiniz.Öyle bir olayla,bir iki sıkıntıyla ne duygular aniden değişir,ne hemen soğukluk olur,istememe başlar.O an ki öfkeyle geçici uzaklaşma yaşayabilirsiniz ikinizde.O inatçı,ama sen de diretçi.O inat ediyor,sen diretiyorsun.Sonuçta bir yuva kurdunuz.Ne fazla üstüne git,ne fazla tepki ver,ne de fazla pohpohla.
Madem ınatcı sen onun rolüne gır. Ama bak bende senın gıbı yapıyorum deme başta. Normel davran ama zor olan sen ol.
çok inatçı kabul ediyor zaten inadımdan konuşmadım diyor bi yense herşey çok güzel olacak
kendine söz geçiremiyor sıkıntıs bu özlüyor istiyor ama inadından yapamıyor bu inat nasıl bişey.ben evimde huzursuzluk olmasın diye alttan alıyorum yanına gider konusurdumda ama hep böyle alışmasın diye direttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?