• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabır..sabır..sabır..

birsenh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
512
2
48
Bolu
eşimle h.sonu tartıştık kaç gündür konuşmuyoruz ben konuşmasam hiç konuşmuyor %100 suçlu olduğu bi konu var anlatamıyorum sizlere kızlar..bunun inadı nasıl kırılacak ne yapmam lazım bi akıl verin ...hep benden bekliyo adımı..

Suçlu olduklarında daha baskın oluyorlar, ben onu anladım. Barışın güzelce, özür dilemeyin ama. Güzel birşeyler hazırlayıp, seninle bu evde küs olmak istemiyorum deyin. O da sakinleştiğinde, inadı kırılıp size yaklaştığında "sana çok kırıldım, bi özür bekledim" dersiniz. Durum ne bilmiyorum ama detaylandırıp çözüme kavuşturun. Sonrasında da üzerine sünger çekin derim. İnatlaştıkça soğursunuz. Yapmayın. Bu sefer alttan alan siz olun, haklı olsanız bile. Ama barışınca da kırgınlığınızı ifade edin mutlaka.

Sabırla onun konusmasını bekleyın

hep ben gidiyorum konuşuyorum yoruldum her seferinde aynı şey.inadını nasıl kırcam kaç gündür sinir oldum.iki yabancı gibi oturuyoruz evde

Neden kustunuz peki ?

eğer hatanın onda olduğuna eminsem sonuna kadar beklerim konuşmam, böyle bi inadım var malesef

Hmm sürekli küsen o ve adım atan sizseniz durum farklı. Süreklilik, alışkanlığa dönüşmüş belli ki. Hiç umursamayın. Yok gibi davranın (ama tavsiyem yatağınızı ve yemeğinizi ayırmayın) Umarım gardı kısa sürede düşer.

eşimle h.sonu tartıştık kaç gündür konuşmuyoruz ben konuşmasam hiç konuşmuyor %100 suçlu olduğu bi konu var anlatamıyorum sizlere kızlar..bunun inadı nasıl kırılacak ne yapmam lazım bi akıl verin ...hep benden bekliyo adımı..

Madem %100 suclu konusmasın, siz de konusmayın.

hep ben gidiyorum konuşuyorum yoruldum her seferinde aynı şey.inadını nasıl kırcam kaç gündür sinir oldum.iki yabancı gibi oturuyoruz evde

Kaç gün oldu tam olarak benim eşimde konuşmadan durabilir ben zor dururum :)
neyse konu neydi ve de

cmtden beri konuşmuyoruz evde iki yabancı hiç konuşmuyoruz sebebini söyleyemem demiştim kızlar..bu inat nasıl kırılır nasıl bişey yapayım

cmtden beri konuşmuyoruz evde iki yabancı hiç konuşmuyoruz sebebini söyleyemem demiştim kızlar..bu inat nasıl kırılır nasıl bişey yapayım

Ayıp bişeymi yani?
onun için önemli bişey olabilir tabi ne diyelim
sabret ve beklemeye devam et

Siz adama mahsun mahsun bakıp, üzülerek oturup, gel barışalım sinyali veriyorsanız eğer, "kesin gelir, barışır" diyordur adam. O yüzden bu durum hiç umrunuzda değilmiş gibi, gelmezse 1 ay konuşmasanız olur gibi bir tavır sergileyin.

Siz adama mahsun mahsun bakıp, üzülerek oturup, gel barışalım sinyali veriyorsanız eğer, "kesin gelir, barışır" diyordur adam. O yüzden bu durum hiç umrunuzda değilmiş gibi, gelmezse 1 ay konuşmasanız olur gibi bir tavır sergileyin.

hayır hiç taviz vermiyorum ilgilenmiyormuş gibi yapıyorum ama nafile gecede arkamızı dönüp yatıyoruz ben çok özledim bu durum çok koyuyor

Siz yüzde yüz hhaklosaniz ozaman dayanin derim, o gelsin barismak icin, yoksa ömür billah hep siz alttan almak zorunda kalirsiniz... Tabii siz daha iyi taniyorsunuz esinizi, soguyo diyorsunuz, buda bi risk tabii... ALlah yardimciniz olsun...

Back
X