• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabır..sabır..sabır..

Hep sizden adım atmanızı beklediğine göre onu alıştırmışsınız buna... Üstelik kendisi hatalıymış konu her ne ise... Sakın siz gitmeyin inadını siz değil kendisi kırabilir ancak bunu da hatasını anlayıp sizinle konuşmak isteğinde yapar ama giden siz olmayın bekleyin :34:

Belkide size göre bu yüzde. Eşinize sorulsa o da ben haklıyım diyecektir. Herkes kendi açsından bakar duruma. Hepimiz öyle değil miyiz? İşimize gelen ne ise ona inanırız. Konuyu da detaylandırmadığınızdan birşey söyleyemiyor kimse. Kusura bakmayın. 2 seçenek var; ya gidip her zaman olduğu gibi barışan siz olacaksınız ya da size gelip özür dilemesini bekleyeceksiniz.

bi kere yine böyle olmuştu niye gelmedin dediğimde inadımdan gelemedim dedi

hatalı olduğunu da kabul etmemişti zaten ilk tartıştığımzda sonra öfkesi geçince anlar demiştim ama yok nafile

Küslük iyi bir şey değildir.. Hiçte sevmem bazen etrafımda duyarım küs olan eşleri tasvipte etmiyorum... Aynı evin içinde küs kalmak yada sorunları büyütmek doğru değil ama eşinizin hem suçlu hem de üste çıkması yanlış bu yüzdende kendisinin hatasını anlayıp size gelmesi lazım ona bu kadar güven vermeyin ki siz küsünce kırılınca dünya başına yıkılsın sizin anlattıklarınızdan eşiniz çokta umursamıyor gibi geldi bana..

bencede umursamıyor bu saat oldu hiç arayıp sorduğu yok sinirden çatlıcam aramak istemiyorum zor tutuyorum .akşam nasam direk eve gidip uyusam mı

İşte böyle beklenti içine girersen kendini eşine daha çok yöneltirsin... Boş ver neden uyuyacaksın günlük hayatında neler yapıyosan onu yap o yokmuş gibi davran ki o sinir olsun :34:

Sen önce kendi inadını kır canım.Bir duruşun olsun.Eşin için bir gün öyle,bir gün böyle diyorsun,ama sen ona karşı bir gün öyle bir gün böylesin.O da çözdü artık seni.İnatlaşıyorsunuz.Tek cümlelik konular açıyor,tek cümlelik yorumlar yazıyorsun.Sebebeini söyleyemem diyorsun insanlardan fikir soruyorsun %100 haklıyım diyorsun.Kim sana nasıl ayrdım etsin bilmediği bir konuyla ilgili.Sana göre sen haklısın.Bir de diğer tarafa göre ne.Ve tartışıtığınız,kesinlikle kendini haklı gördüğün konu SİGARA dır.
Sana bir abla tavsiyesi,eşini hayatının merkezinden çıkar.Hayatını,nefes almanı,attığın her adımı onu düşünerek,onun varlığına göre yapma.Sigara içiyorsa,sen ısrar ettiğin sürece,bırakacağı da varsa inadına içer.Sana şiddet uygulamıyorsa,küfretmiyorsa,kumar oynamıyorsa,alkol alıp dağıtmıyorsa,evine bakıyorsa,diğer konularda anlaşıyorsanız,aldatmıyorsa,Allah daha beter acı keder,dert vermediyse,brak Allah aşkına içsin sigarasını.Bırakamıyor demek ki.Sürekli seni arasın,sürekli senle ilgilensin,sürekli senin dediklerini yapsın derdindesin.Kendi hatalarını da gör artık.Bir insan kendi hayatını kendine bu kadar zehir etmez.Yazık gençsin yapma bu kötülüğü kendine.

Sen önce kendi inadını kır canım.Bir duruşun olsun.Eşin için bir gün öyle,bir gün böyle diyorsun,ama sen ona karşı bir gün öyle bir gün böylesin.O da çözdü artık seni.İnatlaşıyorsunuz.Tek cümlelik konular açıyor,tek cümlelik yorumlar yazıyorsun.Sebebeini söyleyemem diyorsun insanlardan fikir soruyorsun %100 haklıyım diyorsun.Kim sana nasıl ayrdım etsin bilmediği bir konuyla ilgili.Sana göre sen haklısın.Bir de diğer tarafa göre ne.Ve tartışıtığınız,kesinlikle kendini haklı gördüğün konu SİGARA dır.
Sana bir abla tavsiyesi,eşini hayatının merkezinden çıkar.Hayatını,nefes almanı,attığın her adımı onu düşünerek,onun varlığına göre yapma.Sigara içiyorsa,sen ısrar ettiğin sürece,bırakacağı da varsa inadına içer.Sana şiddet uygulamıyorsa,küfretmiyorsa,kumar oynamıyorsa,alkol alıp dağıtmıyorsa,evine bakıyorsa,diğer konularda anlaşıyorsanız,aldatmıyorsa,Allah daha beter acı keder,dert vermediyse,brak Allah aşkına içsin sigarasını.Bırakamıyor demek ki.Sürekli seni arasın,sürekli senle ilgilensin,sürekli senin dediklerini yapsın derdindesin.Kendi hatalarını da gör artık.Bir insan kendi hayatını kendine bu kadar zehir etmez.Yazık gençsin yapma bu kötülüğü kendine.

konu sigaramıymış ya ben kaçırdımmı olayı :S

Çok haklısınız. Önceki konularına da baktım konu sahibinin. Ben sigaradan nefret eden ve içilen ortamda feci şekilde bunalan biriyim. Bazı rahatsızlıklarımdan dolayı. Çok şükür eşim de içmiyor. Ama çevremdeki içen insanların psikolojisini çok iyi biliyorum. Siz bu denli tepki gösterirseniz, küslüğü devam ettirirseniz eğer daha çok sigaraya bağlarsınız onu. Çözmesini bekleyemezsiniz. Çözüme kavuşturmak üzere yardım etmelisiniz. Beraber aşılmalı bu sorun. Kaldı ki evlendiğinizde içiyorsa, şimdi pat diye bırak baskısı yapamazsınız. Bilerek evlenmişsiniz. Çözüm için destek olun, küslüğü uzatmayın bence.

inatçı insanın inadı kırılmaz.adı üzerinde inat.kısasa kısas ile belki ama sen de inat edip konuşmazsan iş uzar gider.pek sağlıklı bulmuyorum küslükleri.

bende farkındayım küslük uzadıkça daha çok yokluğuma alışıyor farkındayım bi yol bulmak istiyorum benim konuşmamın dışında

inadının kırmam lazımmm

Benim eşim de çok inatçı sırf gece yatrken dişlerimi fırçaladım macun kokuyor git bişiler ye demişti yemedim diye benle 1 hafta konuşmamıştı...en sonunda ben konuştum yinee.. ama bundan sonraki olacak hiçbirşey için alttan almayı düşünmuyorum, çünkü cidden bunun alışkanlık olmaya başladıgını anladım..eğer 20 yıl rahat etmek istiyorsan , haklı olduguna inanıyorsan şimdi konuşma. zor biliyorum, özlemişte olabilirsn ama. sırf ben de duygularıma kapılıp affedıyordum..ama sonra kolay kalbin kırılır.ne kadar evlisiniz bilmıyorum ama sabret derim..
küs olma konuş..ama mesafeli davran..

Yakin akrabalarimdan bir cift ayni sizin model,yalniz onlarin yaslari 50 civari.Sizin ayniniz.

Yillarca hanim taraf uyarilmasina ragmen dinlemedi ve hep ayni seyi söyledi,"Ben konusmazsam esim konusmuyor,hayatta o barismaz haksiz olsa da ,ben barisiyorum her seferinde, yoksa aramiz soguyacak"

Tam 30 küsür yilini bu sekilde gecirdi,tas olsa catlar.

Sana tavsiyem sakin ama sakin hakliysan önce sen konusma.Yoksa ömür boyu esinin pesinden kosarsin.O alismis herseferinde senin barismandan, simdi kilini bile kipirdatmiyor.

Bu isin baska yolu var mi demissin ya, YOK.
Hakli oldugun sürece taviz vermeyeceksin,soguruz bilmem ne diye kendini kandirma ,inceldigi yerden kopsun.

Back
X