• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabır sabır ya sabır...

Canım bu hastalığı biliyorum Allah yardım etsin sabır versin, zor.
Yalnız kvler çok şımartmış sonuçta o bir erkek ve hayatın sorumluluğunu alması gerek ilerde.
Bu hastalık aşırı streste ve beyin yorgunluğunda nüksediyor.
İnatlaşması, 5 yaş çocuk davranışları normal değil. Psikolog şart.

Yok canım sen yanlış anladın. Ben demek istedimki söylemelisin. Haklıyken susma gerek yok iyi yapmışsın anlamında.
Birşey dese bile kaynın maksat gıcık etmek olsun cevao verme. Beyinsiz ya laf anlamıyor ya. Sadece bak suratına geç. :)
Ufak şeyler değil bunlar. Ben olsam paralarım onu. Ki bende senin gibi doldum doldum taştım.sen taşma. Yarın öbürgün kötü olursun. Eşin gider görüşür ailesiyle öyle daha sinir oluyorsun. Üstelik çocuğa derdini anlatamazsın.sever onları birde. Sen sen ol dayan sabır en iyisi. ;)

Canım bu hastalığı biliyorum Allah yardım etsin sabır versin, zor.
Yalnız kvler çok şımartmış sonuçta o bir erkek ve hayatın sorumluluğunu alması gerek ilerde.
Bu hastalık aşırı streste ve beyin yorgunluğunda nüksediyor.
İnatlaşması, 5 yaş çocuk davranışları normal değil. Psikolog şart.
Psikologu bile cıldırtır bu :kızgın:

Evet üzmemek için şımartılmış bir insan. Ne bir sorumlulugu ne bir yaşam gayesi var.
Ekmek elden su gölden ohh.
Ileriye dönük hıç bir planı yok tek derdi yemek içmek uyumak.
Hos yemekte yemiyor orası ayrı.

Yok canım sen yanlış anladın. Ben demek istedimki söylemelisin. Haklıyken susma gerek yok iyi yapmışsın anlamında.
Birşey dese bile kaynın maksat gıcık etmek olsun cevao verme. Beyinsiz ya laf anlamıyor ya. Sadece bak suratına geç. :)
Ufak şeyler değil bunlar. Ben olsam paralarım onu. Ki bende senin gibi doldum doldum taştım.sen taşma. Yarın öbürgün kötü olursun. Eşin gider görüşür ailesiyle öyle daha sinir oluyorsun. Üstelik çocuğa derdini anlatamazsın.sever onları birde. Sen sen ol dayan sabır en iyisi. :KK66:
Sagol canim. Bende sabır ediyorum bakalim. Sabir taşım çatlamazsa bu gidisle :)

Benim en yakın arkadaşımda 7 yaşından beri epilepsi hastası bu arada. Onun yaşadıklarının üçte birini yaşasa kendini asar. Evet bazen krize giriyor. Ama en ufacık şeyde krize girmiyor. Şımarıklıktan olmuş o ailenin suçu buna emin olabilirsin.

Benim en yakın arkadaşımda 7 yaşından beri epilepsi hastası bu arada. Onun yaşadıklarının üçte birini yaşasa kendini asar. Evet bazen krize giriyor. Ama en ufacık şeyde krize girmiyor. Şımarıklıktan olmuş o ailenin suçu buna emin olabilirsin.
Zaten bende öyle düsünüyordum. Artik eminim bu durumu kullanıyor.

Canım daha önce de söyledim esyalarımız depoda o yüzden kendi evime gidemiyorum.
Bu ortak alanı ortak kullanma adabı yok bu çocukta. Mesela televizyonun sesini sonuna kadar açıyor. Kıs bak çocuk ağlarsa duyamayız diyorum. Bana söylediģi "kimse senin çocuguna göre yaşamak zorunda değil ağlamasından korkuyorsan yanında beklersin"
Şimdi bu cümleden sonra gelde gırtlaklama.
Gerçekten kimse ses cıkarmıyor benide çıldırtan bu. Siz yapıyorsunuz si yüz veriyorsunuz diyorum. Ama bu sefer napalım çocugumuz atsan atılmaz satsan satılmaz diyorlar.
Gerçekten inanılır gibi değil .çocuk yaşta olsa bir derece ama bu 19 yaşında kazık kadar herif ..ailesi de çok geniş ,demek ki alışmışlar artık batmıyor ama senin kurulu bir düzenin ve alışkanlıkların vardı ..en azından buna saygı duyup bir süre idare edebilirlerdi. İşte bunlara kısas lazım da boşver .sen benliğinden ödün verme .keşke eşyaları da depoya kaldirmasaymissiniz. Esin bilmiyor muydu edepsiz kardeşinin huyunu da el kadar bebekle resmen çile doldurmaya yolladı seni ?

Gerçekten inanılır gibi değil .çocuk yaşta olsa bir derece ama bu 19 yaşında kazık kadar herif ..ailesi de çok geniş ,demek ki alışmışlar artık batmıyor ama senin kurulu bir düzenin ve alışkanlıkların vardı ..en azından buna saygı duyup bir süre idare edebilirlerdi. İşte bunlara kısas lazım da boşver .sen benliğinden ödün verme .keşke eşyaları da depoya kaldirmasaymissiniz. Esin bilmiyor muydu edepsiz kardeşinin huyunu da el kadar bebekle resmen çile doldurmaya yolladı seni ?
Ya birazda maddi yetersizlik yüzünden geldik buraya. 6 ay kira versek biriktirdigimiz para kiraya giderdi. Bu sefer kendi ihtiyaclarım bebegin ihtiyacları icin milletten para almak zorunda kalırdim. O yüzden eşyalari depoya kaldırmak en makul cözümdü.
Biraz kendi ailemin yanında biraz burda kalırım dedim. Ama benim ailemde beklemedigimiz olaylar yaşadı mecbur burda kaldım.
Ya sabır diyorum son 18 gün sonra esim gelecek inşallah bitecek herşey :(

Bu arada temizlik konusuna gelince. Kayınvalidemle birlikte yapıyoruz. Hatta sınav dönemlerimde ben hiç birşey yapmıyorum sadece ders calısıyorum. Kızım uyuyunca ancak ders calışcak vaktim kalıyor. Simdi bahar donemi derslerine başlayana kadar yapiyorum canım.
Oda bi evi supurup bulasıkları falan yıkıyorum. Ama öyle herseyi benden bekleme durumu yok. Kv yapıyor benden herseyi yapsın diye bir beklenti icinde degil.
Aaa çok iyi sevindim buna .azıcık da ergen oğlunu zaptederse geçer bu 18 gün .ne okuyorsun ? Bu durumda okula gitmek zor olmuyor mu ?bebeğini kime bırakıyorsun? Bu arada benim eşim de askere gidecek .2 kizim var ama kimseyle birlikte yaşayamam .biraz evimde biraz da şehir dışındaki babamda kalacağım .Allah sana yardım etsin .insan katil olur o evde .

Aaa çok iyi sevindim buna .azıcık da ergen oğlunu zaptederse geçer bu 18 gün .ne okuyorsun ? Bu durumda okula gitmek zor olmuyor mu ?bebeğini kime bırakıyorsun? Bu arada benim eşim de askere gidecek .2 kizim var ama kimseyle birlikte yaşayamam .biraz evimde biraz da şehir dışındaki babamda kalacağım .Allah sana yardım etsin .insan katil olur o evde .
Canım acıkögretimden 2 tane bölum okuyorum. Okula gitmiyorum. Ama şimdi 4 y 1 d götürüyor. O yüzden sınavlara çalışarak girmem gerekiyor.

Bu arada Allah sanada sabır versin canım. Umarım su gibi geçer günler. Ne güzel evinde kalman. :)

Ya birazda maddi yetersizlik yüzünden geldik buraya. 6 ay kira versek biriktirdigimiz para kiraya giderdi. Bu sefer kendi ihtiyaclarım bebegin ihtiyacları icin milletten para almak zorunda kalırdim. O yüzden eşyalari depoya kaldırmak en makul cözümdü.
Biraz kendi ailemin yanında biraz burda kalırım dedim. Ama benim ailemde beklemedigimiz olaylar yaşadı mecbur burda kaldım.
Ya sabır diyorum son 18 gün sonra esim gelecek inşallah bitecek herşey :KK43:
Maddi zorluklar belini büküyor insanın .sende istemezdin tabi orda olmayı .haklisin ,başkasından birşeyler beklemek yerine biraz sabredip kendi kendine yetmek en güzeli .kimseye de minnet etmezsin böyle .18 günlük takvim yap hergün bir çizgi çek :) sayılı gün çabuk geçer .

Maddi zorluklar belini büküyor insanın .sende istemezdin tabi orda olmayı .haklisin ,başkasından birşeyler beklemek yerine biraz sabredip kendi kendine yetmek en güzeli .kimseye de minnet etmezsin böyle .18 günlük takvim yap hergün bir çizgi çek :) sayılı gün çabuk geçer .
Aslında ilk zamanlar daha cabuk geçmişti son 2 aydır hic mi hiç gecmiyor gunler :KK42:

Bu arada Allah sanada sabır versin canım. Umarım su gibi geçer günler. Ne güzel evinde kalman. :)
Amin inşallah ,teşekkür ederim .yaş 28 2de çocuk biraz atar ,herkesi bozar :p ben sabırlı biri değilim ve yalnız kalmak istediğimde etrafımda birileri olursa sinir harbi yaşarım .

19 yaşında hala ergen kalmış şımarık beyefendiye bir güzel sopa atacaksın bak bi daha olur olmaz atarlanabiliyormu mum olur mum.
Bana sinir heldi resmen.
18 gün sonra ayrılacağınız kesinse dayan..

Not. Şiddete karşıyız şiddetle hakedilmediği sürece:işsiz:

Amin inşallah ,teşekkür ederim .yaş 28 2de çocuk biraz atar ,herkesi bozar :p ben sabırlı biri değilim ve yalnız kalmak istediğimde etrafımda birileri olursa sinir harbi yaşarım .
Allah şimdiden sabır versin sanada :)

19 yaşında hala ergen kalmış şımarık beyefendiye bir güzel sopa atacaksın bak bi daha olur olmaz atarlanabiliyormu mum olur mum.
Bana sinir heldi resmen.
18 gün sonra ayrılacağınız kesinse dayan..

Not. Şiddete karşıyız şiddetle hakedilmediği sürece:işsiz:
Canım biliyorsun durumları esim gidip ev ayarlayacak ayarlar ayarlamazda biz gidecegiz insallah :dua:

Back
X