• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabır sabır ya sabır...

Teşekkür ederim canım.

Eskiden ayda 1 2 defa oluyordu. ilacı 2 katına cıkardi doktor. Simdi üzüldugü zaman oluyor. Yani bazen 3 4 ay olmuyor üzülünce oluveriyor. Bazen peş peşe oluyor. Hic belli degil.
En iyisi sen esin geleme kadae sabret

Hayatım, senin yerinde ben olsaydım hastalık falan dinlemezdim kriz gecirir gebertirdim heralde nolursa olsun.sabrina hayran kaldim valla.ama tabi sen bisey yapma söyleme. Bu kadar zaman dayandiktan sonra 18 gün daha dişini sık.emeğine yazik olmasin kocanla da kötü olma sonrasinda.cok sinir oldum.hoca ne kadar doğru söylemiş ama adam biliyor işini :)

Karşı karşıya oldugunuz sey hic kolay degil,evet. Ama 6 ay gecmis bitmis, 18 gun kala "iki laf etsem ayilip bayilacak" dediğiniz şey epilepsi krizi. Lütfen ne olduğunu biraz arastirin. Emin olun, elinde olsa "ayilip bayilmak" istemez.. Misafirliginiz bitmiş zaten, gencecik bir çocuğun elinde olmayan hastalığıyla lekelemeyin sabrınızı

Üzüntüye bağlı hemen epilepsi krizi geçirilmez.
Ya kullandığı ilaç dozu yetersizdir ya da kaynınız hastalığından sekonder kazanç sağlıyor yani hastalığını kullanıyor.
İlaç dozu yetersiz ise mutlaka doktora kontrole gitmesi gerekir.
Sekonder kazanç sağlıyorsa yapacak birşey yok.

Ev üstüne ev olmuyor, sonra böyle tartismalar oluyor. Esin gelene kadar sabret.

Karşı karşıya oldugunuz sey hic kolay degil,evet. Ama 6 ay gecmis bitmis, 18 gun kala "iki laf etsem ayilip bayilacak" dediğiniz şey epilepsi krizi. Lütfen ne olduğunu biraz arastirin. Emin olun, elinde olsa "ayilip bayilmak" istemez.. Misafirliginiz bitmiş zaten, gencecik bir çocuğun elinde olmayan hastalığıyla lekelemeyin sabrınızı
Ben epilepsi hastalığını cok iyi biliyorum. Bu hastalığın terbiyesizce kullanıasına karşıyım ve cileden çıkıyorum. Ufacık birseyde bu hastalığın kullanılmasına da dayanamıyorum. Evet bir insan hasta olabilir. Ama bir insan hastaliğını kullanarak cevresine saygı duymuyor iyi niyetini suistimal ediyor.
Ben bu sinirle kusura bakmayın ayılıp bayılıyor lafını kullandım. Bana az bile geldi. Daha fazlasını da kendisine söylemek istiyorum ama ya sabır deyip susuyorum.
Şurda yazdığım 2 3 olay. Ama ben bu insanla yaşıyorum. Ve 1 degil 2 degil bunun terbiyesizligi. O yuzden ayılıp bayılmak ikilemesine layık.

Üzüntüye bağlı hemen epilepsi krizi geçirilmez.
Ya kullandığı ilaç dozu yetersizdir ya da kaynınız hastalığından sekonder kazanç sağlıyor yani hastalığını kullanıyor.
İlaç dozu yetersiz ise mutlaka doktora kontrole gitmesi gerekir.
Sekonder kazanç sağlıyorsa yapacak birşey yok.
Bilemiyorum ilacı mı yanlış ama her ay düzenli gidiyor doktora. Biraz suistimal ediyor gibi.

Hayatım, senin yerinde ben olsaydım hastalık falan dinlemezdim kriz gecirir gebertirdim heralde nolursa olsun.sabrina hayran kaldim valla.ama tabi sen bisey yapma söyleme. Bu kadar zaman dayandiktan sonra 18 gün daha dişini sık.emeğine yazik olmasin kocanla da kötü olma sonrasinda.cok sinir oldum.hoca ne kadar doğru söylemiş ama adam biliyor işini :)
Adam boşuna hoca olmamış (:

o çocuğu evire çevire dövdüğünde bir daha ayılıp bayılmaz belki :@
bazı insanlar hastalığı bahane ederek adam kullanır. babam medyum bu tarz insanları çok fazla gördüm. ve pek inanmadım kaynının hasta olduğuna. sabret diyeceğim ama okurken bile gıcık oldum . saygısı sıfır. ona ne mutfaktan sabundan nereye koyduğundan. saçmalık allah sana sabır versin inşallah ona da akıl fikir versin ıslah etsin

o çocuğu evire çevire dövdüğünde bir daha ayılıp bayılmaz belki :mad:
bazı insanlar hastalığı bahane ederek adam kullanır. babam medyum bu tarz insanları çok fazla gördüm. ve pek inanmadım kaynının hasta olduğuna. sabret diyeceğim ama okurken bile gıcık oldum . saygısı sıfır. ona ne mutfaktan sabundan nereye koyduğundan. saçmalık allah sana sabır versin inşallah ona da akıl fikir versin ıslah etsin
Acıkcası bende pek inanmıyordum ama hastalik epilepsi gibi ilerliyor. Yani epilepsinin butun birtileri var. Allah bol şifa versin.
Tesekkur ederim iyi dileklerin icin.

PabucumunNicki PabucumunNicki canim kaynanamlara soyledim. 4.sabunu yanlarında koydum ve umarım bunuda sobaya atan biri cıkmaz dedim. Kaynanam oranin sabun kutusuna ne oldu dedi. Bende X sobaya atmış. Hemde aģzına kadar doldurmuştum dedim. Oda yetmezmiş gibi diger doldurduklarımıda atmış dedim. Sonra kp falan sen ne karısıyosun bi daha dokundugunu gormeyim burası bizim evimiz ben orda sabun durmasını istiyorum vs soylendiler. En son X "ya ben cok gerizekalıyım yada siz cok akıllısınız niye beni anlamiyosunuz" falan diyodu. Kp biz normal bi insan zekasina sahibiz ama sen gerizekali olabilirsin falan dedi sakayla karısık. Israfcısın diye soyleniyolardı. Ben cıktım odadan.

Son düzenleme:
Ben kacirdim ne olmus :olamaz:
Kp kaynımı hocaya götürmüş gećen yıl. Hoca buna neyin var niye geldiniz demiş. Oda sen hoca degil misin sen bilicen niye geldigimizi demiş. Bi kac soruda daha böyle dik cevap verince hocayla kavga etmiş çıkmış gitmiş. Kp hocaya kusura bakmayın falan derken hoca bunu günde 2 posta döversen anca terbiye edersin demiş.
Kaçarsa bağlayıpta döv demiş.
O hocayı diyoruz hakikatli hocaymış

Kp kaynımı hocaya götürmüş gećen yıl. Hoca buna neyin var niye geldiniz demiş. Oda sen hoca degil misin sen bilicen niye geldigimizi demiş. Bi kac soruda daha böyle dik cevap verince hocayla kavga etmiş çıkmış gitmiş. Kp hocaya kusura bakmayın falan derken hoca bunu günde 2 posta döversen anca terbiye edersin demiş.
Kaçarsa bağlayıpta döv demiş.
O hocayı diyoruz hakikatli hocaymış
:D hahahaha

PabucumunNicki PabucumunNicki canim kaynanamlara soyledim. 4.sabunu yanlarında koydum ve umarım bunuda sobaya atan biri cıkmaz dedim. Kaynanam oranin sabun kutusuna ne oldu dedi. Bende X sobaya atmış. Hemde aģzına kadar doldurmuştum dedim. Oda yetmezmiş gibi diger doldurduklarımıda atmış dedim. Sonra kp falan sen ne karısıyosun bi daha dokundugunu gormeyim burası bizim evimiz ben orda sabun durmasını istiyorum vs soylendiler. En son X "ya ben cok gerizekalıyım yada siz cok akıllısınız niye beni anlamiyosunuz" falan diyodu. Kp biz normal bi insan zekasina sahibiz ama sen gerizekali olabilirsin falan dedi sakayla karısık. Israfcısın diye soyleniyolardı. Ben cıktım odadan.
Iyi olmus senin yanindalar dua et az kalmis sabret biraz sakinler ortalik simdi.
Bu arada o evde kac tane sivi sabun var :D

Back
X