Sabır ya Rabbim sabır...

• Konu Sahibi Konu Sahibi drtl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Iyy kutular yapiskan oluyor tatlilardan dolayi

Tepkin süper
Eşim benim konuşup karışmamı istemiyor benden ayrı yerde tepki verdiğini söylüyor

Eğer konu senin evliliğine geliyorsa, senin sinirlerini bozuyorsa karışmak seninde hakkın. Madem kendi annesini susturamıyor :) Benim annem çok düşünceli bir kadındır, evlerimiz yakın olmasına rağmen binde bir gelir oda bizim bir ihtiyacımız olmuştur ya da birşey almak-vermek için. Eşimde annemi çok sever. Çünkü bilir kendi ailesi bana neler yaptı, benim ailem ona nasıl davrandı. Ailesi arar telefonla taa şehir dışından burayı yönetmeye kalkar, eşimde ses çıkaramaz. Valla ailenle ilgili sorunları ya hallet bana belli etme, ya da beni ilgilendiriyorsa onlar nasıl ki telefonla açıp laf sayıyorlar bende yapacağım ne bu ya dedim. Madem eşin karışmanı istemiyor, kv size gelince eşinde işten çıkıp gelsin annesine cevap versin. Ya da rahatsızlığını belli et, mesela koltuk kırlentlerini kv size gelince yatakodanıza sakla Eşinde noluyor derse güzelce izah edersin, çocuklu kadınım ev işlerine zor yetişiyorum verdiğim yastıkla uyusun ne var diyin.

Sıkılmış bence sizde evini özlemiş.

Eşim bana bazen çingenece davranıyorsun diyor ama ben yapamıyorum
Normalde çok rahat biriyimdir ama bu tarz sorunlu ortamlarda kitleniyorum sesim çıkmıyor çıkaramıyorum

Eşimin ufacık şeyler için sorun çıkarma diye durdurmasının etkisi var sanırım

herkes ıyyy iğrenç miğrenç diyor ama benim annemin de salataya ekmeğiyle ve parmaklarıyla daldırma huyu var, kendi önünden yer ama öyle yer...
yeğenlerimi de aynı şekilde yedirerek büyüttü bizi de...hatta bebekken katı şeyleri ağzında çiğneyip çiğneyip yedirirdi, ağzıyla bok yemiyor sonuçta...

haklısınız size ters gelebilir benim de hoşuma gitmiyor ama bu kadar aşağılamalar bi acaip geldi bana... sanki hiçbirimizin evinde yokmuş gibi... annem istanbullu, istanbulda doğdu büyüdü ama huyu böyle işte.

gördüğüm kadarıyla kaynana ne kadar iyi olursa olsun düzen konusunda gelinlerle hep çatışırlar, herkesin düzeni farklıdır çünkü... arkadaşlarımda da ablamda da yengemde de bu böyle... daha ben evlenmedim ama eminim bende de öyle olacak

Allah daha büyük dert vermesin.

Çok haklısın. Sen sorun çıkarma ama onun ailesi sorun çıkarsın onun ailesinin gönlü olsun. Eşine karşı çok kibar ol nazlı ol, asla bağırıp çemkirme (desemde ben bazen yapıyorum), ona tatlı tatlı anlat; ama kv nin hakkındanda gel. Birazdan gelinleri idare etsinler, gelinlerin suyuna gitsinler.

Ağzıyla ne yerse yesin onun ağzı o zaman diş fırçaları da aynı olsun hiç birimiz b.k yemiyoruz sonuçta
Annem de yapsa çocuğum da tepkim aynı olur

Aslında kv bu işlere hiç sokmuyordum en son aynen senin söylediğin gibi düşünüp dedim tamam ben sabredeceğim kv edemez nasılsa
Ama nerde kadın çok usta...
Ben çok dobra...
Sonuç net...
Entrika oyun bana göre değil o kendi çamurunda boğulsun...
Allahından bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…