Sabır ya Rabbim sabır...

• Konu Sahibi Konu Sahibi drtl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence çok dağınık ve pasaklı bir kayınvaliden var. sen bişey söylesen suçlu olursun söylemezsen aynen devam eder. bence sabret başka çıkış yolun gözükmüyor gibi...

en iğrencide sonuncusuydu.parmaklarını eme eme yiyen insandan çok tiksinirim.özelliklede öyle insanlarla aynı sofraya oturmam midem kalkar.
Ben sofrada neler çekiyorum
Yemek mi beni yiyor ben mi yemeği???
Hele çocuklara yedirmeye kalkarsa off offf

Biraz sabır bana da lazım ama hiç yok...
O tarz görgüsüzlüklerden ben de hiç hoşlanmıyorum.
Allah sabır versin.

Çocuklara bakmıyor ki asla yapmaz yapamaz
Neler çektirdi o bana
Çocuklarımı emanet etmek de istemem açıkçası Rabbim bi daha muhtaç etmesin
Sen çalışıyor musun? Anlamadım yani kvaliden yokken kim bakıyor peki?

Ben sofrada neler çekiyorum
Yemek mi beni yiyor ben mi yemeği???
Hele çocuklara yedirmeye kalkarsa off offf
salatasını falan ayrı koysan ya da çocuklara yedirmesine izin vermesen. zor bir durum yani. Mide bulandırıcı gerçekten.

çocuklar kaç yaşında? hani biraz büyüklerse ' anne kendileri yemeye alışsınlar' desen çocuklar kendileri yiyebilecek durumda mı

Anladığım kadarıyla aynı evde yaşamıyorsunuz, size misafir olarak gelmiş. Neden peynir tabağınıza kadar karışıyor? Neden izin veriyorsunuz. Evinizde kurallarınız yok mu? Neler neler okuyoruz, yok kv odama girdi özel eşyalarımı karıştırdı, yok eşyamı almış göndermiş falan... Siz ayrı-gayrı tutmamışsınız ama baya sinir olmuşsunuz. Ya kv nizin davranışlarını takmayacaksınız onu öyle kabul edeceksiniz he diyim sinirlerinizi bozmayacaksınız ya da kurallarınızı uygulayacaksınız. Mesela basit olabilir ama yastık konusunu güzelce söyleyebilirsiniz. Onlar yatmak için değil, yatarken kullanılmasını uygun bulmuyorum diye. Ya da salatasını ayrı koyun. Çocuklara yedirmeye çalışınca da ağzıdan ağıza mikrop kapar öyle yedirmeyin diyin. Bazı insanlar vardırya yemeği pişirirken karıştırdığı kaşıkla yemeğin tadına bakan... İğrenirim... Ve kim olursa olsun açıkca söylerim..

Benim kaynanam o pasta kutularini acip buzdolabimin icine seriyodu(ben rflara bise sermem o ne ya oyle sık sık siliyodum neymiss kitlenmesinmis) pastane kutusu diyince o geldi aklima
Yaparlar onlarin midesi alisik bende hassasim kendi artigim dahi olsa yiyemiyorum az az koyup bitirmeye calisiyoruz

Sen çalışıyor musun? Anlamadım yani kvaliden yokken kim bakıyor peki?

Ben çalışıyorum o yokken eşim burda oluyor zaten çocuklar kreşte ama daha 1 yaşında olduklarından akşamları bana çok sıkıntı oluyor eşim olmayınca o yüzden geliyor

Anlayan bi kadın değil ne söylersen söyle bildiğini yapıyor.
Az önce karışma diye açık açık söylediğim halde evde temizliğe gelen kadına hayatı zehir etti ütü sonrası astığım eşimin kıyafetlerinin yerini değiştirdi gittim tekrar kendi düzenime çevirdim
Mesela o yastıkta yatılmaz deyip üç yastık veriyorum yine onda yatıyor
Gece çocuklar karanlık sevmiyor diyorum ışıkları söndürüyor o kapatıyor ben açıyorum o kapatıyor ben açıyorum
Dur sus yapma etme ne dersen de anlamıyor

Eşiniz birşey demiyormu annesinin bu başınabuyruk tavırlarına. Adamı sinir hastası eder böylesi ya

sabır sabır ya sabır belkide akılanır..ama sanmıyorum ..

bir koca için bu kaynanalar çekilmez..her biri bin huysuz kocaya bedel

Bir karar verdim
Eğer kabul ederlerse haftalık temizliğe gelen bayanın lise okuyan kızına akşamları bana yardım edip harçlığını çıkarmasını teklif ettim

Ona ya normal geliyor ya da artık katlanabiliyor bilmiyorum
Kaldı ki bir çoğuna da şahit olmuyor eşim varken bir melek...

Sende o zaman eşin varken melek ol eşin olmayınca cadı ol :) Eşine muhtemelen normal geliyordur sonuçta onun annesi. Katlanabiliyorsada yine annesi olduğu için susuyordur. Benim eşimin annesi katlanılacak gibi değil, yaptıkları eşim değil kimseye normal gelmiyor ve eşim sus demesine rağmen susmuyor. Birde böyleleri var. Ama adamın suçu ne. Ben eşime söyledim, garipsin sen sende suç yok artık ailen bir sıkıntı çıkartınca alıcam telefonu haklarından ben gelicem sende bana karışmayacaksın dedim. Nasıl ki onların yaptıklarına karışamıyor bana da karışmayacaksın dedim.

Tepkin süper
Eşim benim konuşup karışmamı istemiyor benden ayrı yerde tepki verdiğini söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…