Sabır ya Rabbim sabır...

• Konu Sahibi Konu Sahibi drtl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Topluca sabir duasina mi ciksak ne yapsak
bence topluca kvde sehri acilsana tumumuz kurtulsak gerci onlar ordanda attirir kendilerini ayyy ne kadar igrenc yaa parmak yalamak falan allah yardimcin olsun canim birde ikiz bebeklerin varmis

Tipik yaşlı insan canlandı benim gözümde. Çünkü benim tanıdığım bütün yaşlılar böyle daha beterleri de var ama bu yorumlardan sonra insanları çıldırtmanın alemi yok :)
Bence çok kızmayın belli ki cahil bi insan kvniz. Bir kaç kez önünde yanlışlarını düzeltirseniz (gözüne sokmadan) yardımı için de teşekkür ederseniz değişecektir

hayırlısıyla ne zaman donuyor kayınvalideniz evine ?

Allah sabır versin

taktikca daha da gorunur gozune, kendibi hasta edersin.. ben cok takinti yaptigim bi donemde, hirsimdan agladigimi bilirim :) kendine zarar

en iğrencide sonuncusuydu.parmaklarını eme eme yiyen insandan çok tiksinirim.özelliklede öyle insanlarla aynı sofraya oturmam midem kalkar.

Ben ve entrika çok uzağız
Mecbur geliyor ikiz bebeklerim var eşim şehir dışında
Eşime bişey söyleyince anında gerilir şikayet algılar
Birde ben bu tarz şeyleri dillendirmeyi kendime yakıştırmıyorum o yapmayı yakıştırıyo

Çıldırmak için haklı gerekçelerin var.
Evi toplması, yardım etmesi senin sinirlerinin bozulmasının yanında çok önemli kalmıyor.
Dışarıdan bakınca hani yaşamayınca tolere edilir gibi görünse de aynı evin içinde sürekli olunca gerçekten dayanılmaz.
Bakıcı tutsan diyeceğim ama o cesareti ben gösteremedim, o yüzden sana tavsiye edemiyorum.

Asla yaşlılığı kabul etmez
Teyze dedirtmez kendine
Türbanını saçını göstere göstere bağlamayı ortama göre de çıkarmayı modernlik sanar ( ben açığım bu arada ama insan bişey yapıyorsa hakkını vermeli)
Çok modern ve görgülü olduğunu iddia eder
Yatak odama dalar olur olmadık
Ben işteyken her yeri kurcalar
Vs vs vs
Ama o ne yaşlı ne cahil ne de görgüsüz değildir
Uyarmak gibi bir hatada olabilecek tüm surat şikayet huzursuzluk herşey yaşanır

Çocuklar kreşe gidiyor ev kredisi fln sıkıştık eşim de şehir dışına gitmek zorunda benim 15-20 gün sonra gelecek o vakte kadar sabretmek dışında bir seçeneğim yok

Çocuklar kreşe gidiyor ev kredisi fln sıkıştık eşim de şehir dışına gitmek zorunda benim 15-20 gün sonra gelecek o vakte kadar sabretmek dışında bir seçeneğim yok
İyi o zaman en azından kısa vadeliymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…