Sabır !!

defnee3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2017
2
0
1
40
6 senelik evliyim hayata sürekli iyi yönünden bakan ben, her ortamda keyif almayı eğlenmeyi bilen ben kv ve görümcelerim yüzünden gülmemeyi sessiz kalmayı ve hatta kendi halinde yaşadığımı fark ettim.içimi dökerek rahatlayacağımı düşünüyorum.herkes aile içi sorunlar yaşayabilir ama bende ki sorun kv de sürekli abi evidir istediğinizi yapabilirsiniz istediğinizi edebilirsiniz rahatlığı veriyor görümcelerime.. benim ise canımı sıkan şey evet abi evidir çekinerek eve gelmelerini asla istemem ama vay arkadaş evimin anahtarları onlarda ne işi var bide evliler artık bir sorumluluğa girmişler ve benim evime bensiz veya abileri yokken giremezler.herkesin bi özel hayatı var ve saygı göstermek zorundalar. altlı üstlü oturuyoruz görümcemle. ve benden habersiz evime girebiliyor sanki hiç bişey olmamış gibi hayatına devam ediyor. bunu kv le ve görümcemle konuştum güzel anlatarak ben size nasıl saygı gösteriyosam sizde bu konuda bana saygı gösterin dedim artık son noktasına geldim sürekli bişeyleri iyi güzel anlatmaktan yoruldum bu yaştan sonra sana özeli saygıyı öğretemem. akıllı olacaksın ya sürekli ben şundan hoşlanmam bunu sevmem diye mesaj veriyorum gel gör ki sanki bir kulaktan girmiş öteki kulaktan çıkmış. Rabbime hediye ettim bunları

Anahtarı geri iste veya kilidi değiştir, bir kez söylemişsin, daha kendini yorma işini bildiğin gibi hallet.
Ben olsam kocasına da şikayet ederim :)

Herkesin dediği gibi kilit değiştireceksin. Hangi dilden anlıyorlarsa o dilden konuşacaksın yani.

Kesin bi dille tavrını koy. Hicte kilidi degiştirme. Tavrini degiştir. Ne münasebet. Özel hayata saygi biraz. Cok çirkin...

Ya anahtarlari alin ya kilidi degistirin kimse kimsenin evine habersiz giremez.en sevmedigim seylerden biridir.zil diye bir sey var basarsin evdeyseler oturursun yoksalar ne isin var.acil zamanda cozumleyin bence bu konuyu yoksa isiniz zor

Anahtarları alın.
Herkesin evi kendine, ne demek benim evine girmek? Yıkın ortalığı...
Sonra da anahtar kopyalama ihtimallerine binaen kilidi yine değiştirin.
Ama o anahtarları almanız lazım. Bu iş bir kere pisleşecek ve bir daha uğraşmak zorunda kalmayacaksınız.

Benimde bi anahtarim kvdedr ben verdim oluyo bazen disarda kaliyoruz evde yokken birsry olursa diye verdim. Bi kere ben evdeyken anahtarla girmeye calisti ben evdeyken zile bas dedim o gun bugundur kapiyi calar basta tavrinizi siz koyacaktiniz ama kv daha once davranmis esiniz birsey demiyorsa bi guzel kalaylayin anahtari geri isteyin yada anahtari degistirin. Sizinkiler laftan anlamayan cinstenmis malesef kolay gelsin.

O rahatlığı kv nizden önce eşiniz vermiş sanırım. Bence siz ne kaynananızla ne de görümcenizle yüz göz olmayın. Tatlı güzel bi dille eşinize anlatın. Şikayet eder gibi değilde ne bilim daha güzel bi dille işte. Eşiniz nerde durmaları gerektiğini, sınırı çizmedikçe devam ederler çünkü. Belli ayıbı, özeli, saygıyı bilmiyorlar

Bence kilidi degistirmeyin. Esinizle halledin durumu. Kv ve gorumcelerle bosu bosuna yuz goz olmayin.

Belki onlara cok normal gibi geliyordur farkinda degillerdir belki. Bilemiyorum gaza gelmeyin burada yazilanlarla.

Kilidi falan degistirseniz vay sen benim ailemi bizim evde istemiyor musuna kadar giden bir kavga cikar.

Bence esinizle tatli tatli konusun. Yaygara koparmayin, hic bisey kavgayla cozulmuyor. Anahtari esiniz alirsa veya ailesiyle konusursa belki yine siz suclu duruma dusersiniz ama en azindan esiniz sizi bilmis olur.

Sakin kalin, sakince esinizle konusun. Belki o da farkinda degil terbiyesizlik yapildigindan. Mantikli bir sekilde aciklarsaniz size hak verir.

1. Anahtari alan 2. Kezde alir. Mesele kilidi degistirmekte degil tavirlarini degistirebilmekte. Kilidi degistirmek kalici cozum degil. Bu yuzden siz esinizle, esi de ailesiyle cozsun.

bencede kilidi değiştirmek işi başka boyutlara taşır. Tatlı dilin yapamayacağı şey yok. Eşinizin anlayacağı şekilde konuşun.

bencede kilidi değiştirmek işi başka boyutlara taşır. Tatlı dilin yapamayacağı şey yok. Eşinizin anlayacağı şekilde konuşun.

Kesinlikle, kendi eliyle ailesine teslim eder esini.

Sahsen benim esim boyle birsey yapsaydi agzin dilin yok mu anahtari isteseydin neden boyle seylere kalkistin derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…