• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SABIR...

Annenin anlattığın özellikleri pskolojik bir rahatsızlık gibi geldi bana. Sürekli uyku hali falan bunlar kan değerlerindeki bozukluktan kaynaklanıyor olabilir. Annesi olmayan annesini erken yaşta kaybetmiş insanlarla konuşabilirsiniz . Annenize olan tutumunuz değişir belki. Öyle de olsa böyle de olsa iyi ki var

Babam kardeslerim..aklim onlarda kaliyor.kizkardrsim çalışıyor
Erkek kardeşim de yakınlarda okuma imkanı varken uzak bir şehirde üni kazandi.su an babamı düşünüyorum hep.babam ciddi bir kalo ameliyatı gecirdi.korkiyorum..ben mutlu ilabilirim.duzenli bi hayatım olabilir.ama benim için yememiş yedirmiş,gitmemiş giydirmiş babam bunu haketmiyir

Canım çok geçmiş olsun..ben annemi. Değişeceğini sanmiyirum..ben kendimi geçtim sağlığını dusunutirum..anneannem ve teyzem de aşırı tembellik sebebiyle rahatsizlandi..anneannem sürekli uyumak ve hareketsizlikten şu anda tek başıma hareket edemiyor.65 yaşında ve yari felç aynı zamanda alzaymir..teyzem de anjiyo bel fıtığı her şey var..kilo almamais ve spor yapması gerekirken tam tersini yaptı ve hastalığına hastalık katti..annem için de endişeleniyorum..
Size de büyük geçmiş olsun değiştiremiyorsanız hasta olarak kabul edeceksiniz ki zaten rahatsızmış.Daha ılımlı olmaya bakın annelerimiz kutsaldır hiçbir şey yapmasalar bile bizi 9 ay karnında taşıyıp emzirmişler.Elinizden geldiğince siz yardımcı olun.Yemek yapmıyorsa beraber dolaşmayı deneyin en azından yürür ve hareketsiz kalmaz.

Anlattiklarinizdan annenizin saglikli olmadigini dusundum , kendimi sizin yerinize koydum sahsen benim annem boyle olsa rahatsiz oldugunu dusunur tedaviye yonlendirmeye calisirdim

Eskiden psikolojik rahatsizliklar bilinmiyormus ama simdi durum cok farkli , hele eve cer cop bi suru sey yigiyor demissiniz bu kesinlille saglikli insanin yapacagi is degil
Psikiyatriye goturdum.cok zor ikna ettim..ama her şey kendinde bitiyor..aynen gereksiz her şeyi aliyor..bi de bunları toplayan temizleyen biziz.evde bi depo var..o depoyu girmek bile istemiyorum..her şeyi oraya yigiyor..

Babam kardeslerim..aklim onlarda kaliyor.kizkardrsim çalışıyor
Erkek kardeşim de yakınlarda okuma imkanı varken uzak bir şehirde üni kazandi.su an babamı düşünüyorum hep.babam ciddi bir kalo ameliyatı gecirdi.korkiyorum..ben mutlu ilabilirim.duzenli bi hayatım olabilir.ama benim için yememiş yedirmiş,gitmemiş giydirmiş babam bunu haketmiyir
Ama yapacak birşey yok . Siz elinizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacaksınız . Babanızda kendi yapacak artık bazı sorumlulukları çünkü sağlık bu şakaya gelmez.

Size de büyük geçmiş olsun değiştiremiyorsanız hasta olarak kabul edeceksiniz ki zaten rahatsızmış.Daha ılımlı olmaya bakın annelerimiz kutsaldır hiçbir şey yapmasalar bile bizi 9 ay karnında taşıyıp emzirmişler.Elinizden geldiğince siz yardımcı olun.Yemek yapmıyorsa beraber dolaşmayı deneyin en azından yürür ve hareketsiz kalmaz.
Benim gücüm yok artik..ben de psikolojik tedavi goruyorum...hassas bi kişilik yapım var..ilk çocuk olduğum için annem beni robot gibi yetiştirdi.. bi süre sonra fark ettim.en önemli çağlarım zehir oldu..cocuklugumdan beri dert küpüdür annem..babamin ailesinden nefret ettirdi..yillar sonra anladım babamın ailesinin o kadar da kötü insanlar olmadığını.. kendi ailesinin daha kötü oldugunu..dayilarimdan nefret ediyorum mesela..teyzelerimi de sevmiyorum..hasts anneannem orta da kaldi..annelerine sahip cikamiyorlar..

Anneniz garip ozellikle nisan atma olayiniz beni baya sasirtti.. Benim annem inde evi toplamama sorunu var , yillardir sinir olurum bu tarafina kendisine sorsan butun gun oturmamis ugrasmistir ama ev yine ayni ev.. Ama herseyi bir tarafa birakalim en kotu gununde mutlu gununde hastalikta şunda bunda hep annen senin yaninda oluyor. Annenin yeri başka oluyor. Allah yardimciniz olsun umarim duzelir

Anneniz garip ozellikle nisan atma olayiniz beni baya sasirtti.. Benim annem inde evi toplamama sorunu var , yillardir sinir olurum bu tarafina kendisine sorsan butun gun oturmamis ugrasmistir ama ev yine ayni ev.. Ama herseyi bir tarafa birakalim en kotu gununde mutlu gununde hastalikta şunda bunda hep annen senin yaninda oluyor. Annenin yeri başka oluyor. Allah yardimciniz olsun umarim duzelir
Nisan atma olayında suçun çoğu karşı taraftaydı ama annemdem ötürü haklıyken haksız duruma dustuk..yani annemin çocukça tavırları oldu..eski nişanlımla biz sevgiliyken saatlerce konuştu.tamam niyeti kötü değildi ama böyle olmamali.nisanliyken de oeydi..sonra acil bulunca oğlanın başını yedo..tamam o şahıs hatalıydı ama annem karismauacakti.cok müdahil oldu..ve bu her durumda boyle..

Anneniz nevişahsına münhasır bir bayan
Herkes aynı olacak değil ya düzen,tertip yada düşünceli olma konusunda
Bana çok sempatik bayan gibi geldi
Herkesin annesi kendine güzel ve özeldir
Allah başınızdan eksik etmesin
Cennet kokulu kadınlar analarımız

Back
X