- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 123
- 32
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
Ve yine ben... allahim nasil biseyse artik. Kac gündür maf oldum. Calisicak kosturucak mecalim kalmadi. Dügün isini tam halletik diyorken, simdi baska bi dert. Benim sevgilimin kiz kardesi var oda birisinle tanismis. O kisiylede bulusmus falan. Ama bu cocukla ben eskiden arkadasca konusduk ondan sonra o benimle sevgili olmak istedigini söyleyince ve ben hayir diyince. Kavga
Cikti falan öyleyce bu konu kapandi.
Bu olaylari büyük görümcem ögrenmis. Kücük görümceyi vazgectirmeye calismis. Dün olay patlak verdi. Sevgilim beni aradi. Sen böyle birini taniyormusun diye. Evet diyince kardesimi istemiye gelmek istiyormus dedi. Nasil olur böyle sey diye cinnet gecirdi. Ailesi falan ögrendi. Ama allahi var babasi telefonda sen üzülme ben arkanizdayim dedi. Simdi ben sizce napmaliyim ?
Cikti falan öyleyce bu konu kapandi.
Bu olaylari büyük görümcem ögrenmis. Kücük görümceyi vazgectirmeye calismis. Dün olay patlak verdi. Sevgilim beni aradi. Sen böyle birini taniyormusun diye. Evet diyince kardesimi istemiye gelmek istiyormus dedi. Nasil olur böyle sey diye cinnet gecirdi. Ailesi falan ögrendi. Ama allahi var babasi telefonda sen üzülme ben arkanizdayim dedi. Simdi ben sizce napmaliyim ?