• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabir

Neden sizden nefret etsin ki? Siz eğer tüh benden nefret edecek diyeyaklaşırsanız suçlu psikolojisine girerseniz ezerler ama sizi. Bu çocuk görümcenizle iletişime geçtiğinde sizin görümceniz olduğunu biliyor muydu? Görümceniz onunla olanları biliyor muydu? Çocuk siz reddettiğiniz için böyle hareket ettiyse suçlu, yok o da bilmiyor ve denk geldiyse gemileri yakan ve ortalığı velveleye veren aile suçlu. Görümce bunları bilip de bile bile lades dediyse kendi mutsuzluğunda o bile biraz suçlu. Ama sizin hiç bir suçunuz yok. Eğer sizi suçlarlarsa ve siz de burda yazdığınız psikolojide cevaplar verirseniz ihale size kalır benden söylemesi. Sakın zerre alakanız olmayan bir durumda suçlu hissetmeyin, kimsenin de sizi suçlamasına izin vermeyin.
allah razi olsun beni rahatlattiniz. saskin tavuk gibiyim aksamdan beri

Düğün işini nasıl hallettiniz ki? Bizim haberimiz yok? Ben mi kaçırdım?
ablam ben simdi güncelicem. olaylar üst üstte geldigi icin haber edemedim. Nisan büyük salonda olucak Kinada. ikiside yari yariya ödenicek. Dügünde ayni sekilde yari yariya ödenicek ama erkek tarafinda olucak.

Üzüldüm kiza. Ama 3 aydir haberi varmis. Hala yürütmüs bu isi.
Peki bu damat adayının isteğini gerçekten safiyane mi buluyor? Ben hiçte iyi niyet göremiyorum başka bişey var gibi.

Birde ne kadar zaman önce olmuş bişey sizin konuşmanız? Çok seviyolardıda niye herşeyi ortaya döktüler sessizce evlenselerdi.

Ben bu kadar olayların tesadüfi olmadığını düşünüyorum ve size içimden sahte olduğunuzu söylüyorum. Uydurmuşsunuz. Buyrun.

Peki bu damat adayının isteğini gerçekten safiyane mi buluyor? Ben hiçte iyi niyet göremiyorum başka bişey var gibi.

Birde ne kadar zaman önce olmuş bişey sizin konuşmanız? Çok seviyolardıda niye herşeyi ortaya döktüler sessizce evlenselerdi.
bu cocugun niyeti bence bozuk. Özellikle beni ayirmak icin yaptigini düsünüyorum. Onu reddetigim icin.

Back
X