Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlarr ben çıkıyrm akşam üzeriii gelirimmm yineee.

zelallere gidicem o dün evi temizlediii yaa gidimde biraz evini pislettimmm.camlarına su fışkırtımm çamurlu ayağımla içerii girimmm

hoşbuldum tatlişkom. nasılsın bugün? ağrın falan yok dimi? kuruluk içinde doktorunu aradınmı konuştunmu konuştuysan ne diyo?

aramadım cnm.

sabah 2defa wc girdim baktım 2sindede gelmişşşdünyalar benim olmuşşş ama rengii daha koyuu şefaf değill.oda ilaçtan olsa gerekkk.

kızlarr ben çıkıyrm akşam üzeriii gelirimmm yineee.

zelallere gidicem o dün evi temizlediii yaa gidimde biraz evini pislettimmm.camlarına su fışkırtımm çamurlu ayağımla içerii girimmm

yaşasın kötülüüüüüüüüüüüüüüüüüüükkkkkkkkkkkkkk

bende ablama gideyim bari oturayım azcık onunla. eşim nöbetten geldi gece yine gidicek uyuyo ses yapmamak için nefes bile almıyorum valla. en azından orda oturayım biraz. akşam görüşürüz kızlar ben öyle bir geçer zamanki den sonra damlarım. kendinie iyi bakın. herkese iyi günler

Ey kara gecede kara karıncanın sesini duyup duasına icabet eden ALLAHIM!senden gayrısına el açtırma senden gayrısına muhtaç etme

hoşçakalınnnn

Ey kara gecede kara karıncanın sesini duyup duasına icabet eden ALLAHIM!senden gayrısına el açtırma senden gayrısına muhtaç etme

hoşçakalınnnn

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…