herkese merhabaaaaaaaaaaaa nasılsınız kızlar
herkese merhabaaaaaaaaaaaa nasılsınız kızlar
hoşgeldin..............iyiyiz sen nasılsın................
hoş geldin cnmmmm
kızlar hepinizeee çoook tşk ederim
allah hepinizizin gönlüne göre versin eşim aradı aşagıda bekliyormuş sonra uğrarım allaha
emanet olun öpüyorum hepinizi
Eki Görüntüle 180380 Eki Görüntüle 180380 Eki Görüntüle 180380 Eki Görüntüle 180380 Eki Görüntüle 180380
allah hepinizizin gönlüne göre versin eşim aradı aşagıda bekliyormuş sonra uğrarım allaha
Eki Görüntüle 180380 Eki Görüntüle 180380 Eki Görüntüle 180380 Eki Görüntüle 180380 Eki Görüntüle 180380
kızlarr ben çıkıyrm akşam üzeriii gelirimmm yineee.
zelallere gidicem o dün evi temizlediii yaa gidimde biraz evini pislettimmm.camlarına su fışkırtımm çamurlu ayağımla içerii girimmm
hoşbuldum tatlişkom. nasılsın bugün? ağrın falan yok dimi? kuruluk içinde doktorunu aradınmı konuştunmu konuştuysan ne diyo?
kızlarr ben çıkıyrm akşam üzeriii gelirimmm yineee.
zelallere gidicem o dün evi temizlediii yaa gidimde biraz evini pislettimmm.camlarına su fışkırtımm çamurlu ayağımla içerii girimmm
aramadım cnm.
sabah 2defa wc girdim baktım 2sindede gelmişşşdünyalar benim olmuşşş ama rengii daha koyuu şefaf değill.oda ilaçtan olsa gerekkk.
Ey kara gecede kara karıncanın sesini duyup duasına icabet eden ALLAHIM!senden gayrısına el açtırma senden gayrısına muhtaç etme
hoşçakalınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?