inş. hamişler topiğide açarız böle her ay 1000 sayfa devirmek ordada nasip olur hepimize
hoşbuldum canlarım zelalllll çok soru soruyorum dimiama bugun yok yarın doktora gidicez eşime test yaptırıcaz tekrar benimde kontrolüm var yaniii yarına saklıyorum bugun dinlenin
hoşbuldum canlarım zelalllll çok soru soruyorum dimiama bugun yok yarın doktora gidicez eşime test yaptırıcaz tekrar benimde kontrolüm var yaniii yarına saklıyorum bugun dinlenin
saram bahar hormonlarıda etkiler canımbeni heç sorma yazmaya utanıyom ama bugün 35.9 du:78::78: adam duysa soğuk nevale der artık bana
utanacak bişey yokki tatlım normaldir insanın her ayı bir olmuyor benim mesela geçen ay 36,6 nın altına çok nadir iniyodu bu ay yükselmemekte inat ediyo
kuzu sen gene sor bizide kocişin gibi alıştırdın inş. yarın çok güzel haberlerle gelirsin canım
Op.Dr. Halit Fırat ERDEN kızlar bunu tanıyormusunuz ben onada mesaj attım bana sordu bende sorunumu yazdım az önce şimdi ondan cevap bekliyorum
saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bizde bu muhabet olduktan sonra 10.000 leride devirirzi merak etme sen
tatlım hani benim saadet tablom adama bile anlatıyom nasıl gülüyo bizebak böyle kafalarına birer tane vuracaz ve çatlayacaklar
Eki Görüntüle 180485 Eki Görüntüle 180486 Eki Görüntüle 180485 Eki Görüntüle 180486 Eki Görüntüle 180485 Eki Görüntüle 180486 Eki Görüntüle 180485 Eki Görüntüle 180486
siz beni teşvik ediyorsununz soru sormaya bak sor sor diyehiç sizi kırarmıyım ben bıkmadan usanmadan cvp veren arkadaşlarımmmm inşallah hepiniz böyle olurusunuz doğurdukça doğurursunuzzz
saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bizde bu muhabet olduktan sonra 10.000 leride devirirzi merak etme sen
siz beni teşvik ediyorsununz soru sormaya bak sor sor diyehiç sizi kırarmıyım ben bıkmadan usanmadan cvp veren arkadaşlarımmmm inşallah hepiniz böyle olurusunuz doğurdukça doğurursunuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?