Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saram bahar hormonlarıda etkiler canım beni heç sorma yazmaya utanıyom ama bugün35.9 du:78::78: adam duysa soğuk nevale der artık bana

inş. hamişler topiğide açarız böle her ay 1000 sayfa devirmek ordada nasip olur hepimize

inşallah canım Allahım duysun seni

hoşbuldum canlarım zelalllll çok soru soruyorum dimi ama bugun yok yarın doktora gidicez eşime test yaptırıcaz tekrar benimde kontrolüm var yaniii yarına saklıyorum bugun dinlenin

deli kız

hoşbuldum canlarım zelalllll çok soru soruyorum dimi ama bugun yok yarın doktora gidicez eşime test yaptırıcaz tekrar benimde kontrolüm var yaniii yarına saklıyorum bugun dinlenin

kuzu sen gene sor bizide kocişin gibi alıştırdın inş. yarın çok güzel haberlerle gelirsin canım

saram bahar hormonlarıda etkiler canım beni heç sorma yazmaya utanıyom ama bugün35.9 du:78::78: adam duysa soğuk nevale der artık bana

utanacak bişey yokki tatlım normaldir insanın her ayı bir olmuyor benim mesela geçen ay 36,6 nın altına çok nadir iniyodu bu ay yükselmemekte inat ediyo

utanacak bişey yokki tatlım normaldir insanın her ayı bir olmuyor benim mesela geçen ay 36,6 nın altına çok nadir iniyodu bu ay yükselmemekte inat ediyo

kuşum bizim yumoşlar niye böle kafaları çatlak ama kendileri çatlamıyoben geçen ayda çatlatamadım :89::89::89::89:

kuzu sen gene sor bizide kocişin gibi alıştırdın inş. yarın çok güzel haberlerle gelirsin canım

siz beni teşvik ediyorsununz soru sormaya bak sor sor diye hiç sizi kırarmıyım ben bıkmadan usanmadan cvp veren arkadaşlarımmmm inşallah hepiniz böyle olurusunuz doğurdukça doğurursunuzzz

Op.Dr. Halit Fırat ERDEN kızlar bunu tanıyormusunuz ben onada mesaj attım bana sordu bende sorunumu yazdım az önce şimdi ondan cevap bekliyorum

canım halit bey tarsuslu yani memlektliyiz behçedide çalışıyordu oldukça ünlü bir dr mersine konfransa gelmişti bende çider derneğinin davletliisydimmm gititm halt beyle tanıştımmmm bana çok ilgili gibi gelmediiiii konuştu ama tatmin edici cevaplar alamadım ama merkezimize gel mutlaka orada görüşelim dediii has daha iyigilendiğini söylüyor gidenler

saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bizde bu muhabet olduktan sonra 10.000 leride devirirzi merak etme sen

tatlım hani benim saadet tablom adama bile anlatıyom nasıl gülüyo bize
siz beni teşvik ediyorsununz soru sormaya bak sor sor diye hiç sizi kırarmıyım ben bıkmadan usanmadan cvp veren arkadaşlarımmmm inşallah hepiniz böyle olurusunuz doğurdukça doğurursunuzzz

amin inşşşşşşşş. zeynebim allı zeynebim inş. hep beraber doğururuz çifter çifterkuzu elimizden geldiğince her zaman yardımcı olmaya çalışırız ama sende ecza deposu gibisin dediğin ilaçları bazen hiç birimiz bilmiyoz

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş pasaklı karılar oluruz hapümizzzzzzzz elimizde sırtımızda karnımızda bebişşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…