kızlarr ben de çıkıcam kermes varmış bi uğruyacam.....hepinizi
Ey kara gecede kara karıncanın sesini duyup duasına icabet eden ALLAHIM!senden gayrısına el açtırma senden gayrısına muhtaç etme
hoşçakalınnnn
Slm şekerlernasılsınız kızlar sabah erkenden kalktım yatak odasını temizledim mutfağa geçmeden bi çay molası verdim şekerler metukamın annesinden haber varmı çaylar bendennnnn
merhabaaaaaaaaaaaa:102::102::103::103::119::119:
kızlar geçmişi okudum oh herkesin keyfinin yerinde olmasına sevindim kiminiz gezmeye gitmiş kiminiz dinlenmeye çekilmişçok yorgunum o yüzden alıntı yapmadım :90:çok sevindim Leyloşumda Prensesimde gelmişler iyilermiş omuzlarım kollarım çok ağrıyor bu temizlik bitmiyo yapıyom yapıyom bakıyom gene bir sürü iş var :84::84::84::84::84::84:
hg zeynepcim nasılsın kuzumerhabaaaaaaaaaaaa:102::102::103::103::119::119:
amiiiiiiiiiiiin canım ne güzel dua
hoşgeldin zelalım kolay gelsin canım çok yorma kendini yavaş yavaş yap acelen ne hem havalarda kötü
yok canım metuşun annesinden haber yok henüz
hg zeynepcim nasılsın kuzuevet sorularını alalımmmmmmm
saram kuşum nasılsın bebembiran önce yapayım bitsin rahat oturayım diye bukadar işe yükleniyom canım inş. metukamın annesi iyidir iş yaparken hep aklıma geliyo:93::93::93:
sana söylüyoyum tızım yavaş yavaş yap bide her akşam uyumadan önce bi ılık duş al öyle uyu inanki bütün vücudun dinlendiğini göreceksin sabaha daha dinç uyanacaksın
kuzu inanmassın duş almaya halim kalmıyoanlamadığım ben çalışıyom adam uyuyo sanki dersin evi adama temizletiyom gece 9 du uyuya kaldı
bugün öle yapim canım çünkü artık böleinanırım tatlım hani insanın koları başına kalkmaz yıkanmak için biliyorum ama sadece duşun altına bile girsen ılık su vücudunu dinlendirir o yüzden didim
kızlar yarın tam 2 ay oluyo topiğimizi açalı ve biiiiiz 2000 sayfayı devirmiş bulunmaktayız
bugün öle yapim canım çünkü artık böle:90 ldum üstüm başım heryanım perişan belki adam beni öle görünce masustan uyumuştur
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaşasın 2. ayımız ve 2000 ninci zaferimizEki Görüntüle 180465 Eki Görüntüle 180465 Eki Görüntüle 180465 Eki Görüntüle 180465
saram kuşum hatta 2. ayımız yarın doluyo diye hatırlıyom ben:44:demekki bu ay daha çok çene yapmışızEki Görüntüle 180467 Eki Görüntüle 180467 Eki Görüntüle 180467 Eki Görüntüle 180467 Eki Görüntüle 180467 Eki Görüntüle 180467
adam mahsus uyudu ha
iwit yaşasın zaferimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?