Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Slm şekerler nasılsınız kızlar sabah erkenden kalktım yatak odasını temizledim mutfağa geçmeden bi çay molası verdim şekerler metukamın annesinden haber varmıçaylar bendennnnn

Ey kara gecede kara karıncanın sesini duyup duasına icabet eden ALLAHIM!senden gayrısına el açtırma senden gayrısına muhtaç etme

hoşçakalınnnn

amiiiiiiiiiiiin canım ne güzel dua

Slm şekerler nasılsınız kızlar sabah erkenden kalktım yatak odasını temizledim mutfağa geçmeden bi çay molası verdim şekerler metukamın annesinden haber varmıçaylar bendennnnn

hoşgeldin zelalım kolay gelsin canım çok yorma kendini yavaş yavaş yap acelen ne hem havalarda kötü
yok canım metuşun annesinden haber yok henüz

Son düzenleme:
kızlar geçmişi okudum oh herkesin keyfinin yerinde olmasına sevindim kiminiz gezmeye gitmiş kiminiz dinlenmeye çekilmişçok yorgunum o yüzden alıntı yapmadım:90:çok sevindim Leyloşumda Prensesimde gelmişler iyilermişomuzlarım kollarım çok ağrıyor bu temizlik bitmiyo yapıyom yapıyom bakıyom gene bir sürü iş var :84::84::84::84::84::84:

sana söylüyoyum tızım yavaş yavaş yap bide her akşam uyumadan önce bi ılık duş al öyle uyu inanki bütün vücudun dinlendiğini göreceksin sabaha daha dinç uyanacaksın

merhabaaaaaaaaaaaa:102::102::103::103::119::119:
hg zeynepcim nasılsın kuzu evet sorularını alalımmmmmmm
amiiiiiiiiiiiin canım ne güzel dua

hoşgeldin zelalım kolay gelsin canım çok yorma kendini yavaş yavaş yap acelen ne hem havalarda kötü
yok canım metuşun annesinden haber yok henüz

saram kuşum nasılsın bebem biran önce yapayım bitsin rahat oturayım diye bukadar işe yükleniyom canım inş. metukamın annesi iyidir iş yaparken hep aklıma geliyo:93::93::93:

Son düzenleme:

inşallah iyidir tatlım ya Allah kimseyi sevdiklerinin acısıyla sınamasın

sana söylüyoyum tızım yavaş yavaş yap bide her akşam uyumadan önce bi ılık duş al öyle uyu inanki bütün vücudun dinlendiğini göreceksin sabaha daha dinç uyanacaksın

kuzu inanmassın duş almaya halim kalmıyo anlamadığım ben çalışıyom adam uyuyo sanki dersin evi adama temizletiyom gece 9 du uyuya kaldı

kızlar yarın tam 2 ay oluyo topiğimizi açalı ve biiiiiz 2000 sayfayı devirmiş bulunmaktayız

kuzu inanmassın duş almaya halim kalmıyo anlamadığım ben çalışıyom adam uyuyo sanki dersin evi adama temizletiyom gece 9 du uyuya kaldı

inanırım tatlım hani insanın koları başına kalkmaz yıkanmak için biliyorum ama sadece duşun altına bile girsen ılık su vücudunu dinlendirir o yüzden didim

inanırım tatlım hani insanın koları başına kalkmaz yıkanmak için biliyorum ama sadece duşun altına bile girsen ılık su vücudunu dinlendirir o yüzden didim
bugün öle yapim canım çünkü artık böle :90ldum üstüm başım heryanım perişan belki adam beni öle görünce masustan uyumuştur
kızlar yarın tam 2 ay oluyo topiğimizi açalı ve biiiiiz 2000 sayfayı devirmiş bulunmaktayız

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaşasın 2. ayımız ve 2000 ninci zaferimiz

hoşbuldum canlarım zelalllll çok soru soruyorum dimi ama bugun yok yarın doktora gidicez eşime test yaptırıcaz tekrar benimde kontrolüm var yaniii yarına saklıyorum bugun dinlenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…