Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kıjlar bana yine yol göründü uğrarım yine size güzel eğlenceli muhabbetler benim yerimede yapın

ev işi diye diye delircem
2 güne kalmaz yine kirletcem
zaten kadının işi gücü netcem
uğraşır didinir temizlerem
birbir zahmet çekerem
ey erkekler kıymet bilin bi kerem
bir teşekkür zormudur bilmirem
gitmeden bi beste yapim dedim bunu erovizyondan istediler

vay vay beste fabikatorüm gelmiş (bak beste diye yazdım haaa )serdar ortacın rakibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
zelallllllllllllllllllllllllllllllllllll bacıııııııııııııııııııııııııı

kızlar mende gidem uyuyam en iyisi uyanınca size bakarım gözlerimde yanıyo

ece nasılsın bi dahaki denemeyi ne zaman düşünüyosun

iyiyim canımm allaha şükürrr sen nasılsın canım bidahaki denemeyi hazirana diyruz ama bakalım ya zor gibi görünüyor allahım taktir ederse ben o zamana diyorummm allahım inşallaha kalbime göre verirrr ve tüm isteyenlerin kalbine göre verirde yavrumuza kavuşuruzzzzzelalcimmm sende temizlik temizlik dedin en sonunda başladın heee darısı başımıza yagmur yagıyor diye ben başlayamadım yolluklarımı yıkıyacaktım büyükleride yıkamaya verecektim ama yagmur onada engel oldu hayırlısı artık ne zaman kısmet olursaaa kendini fazla yorma kısssssss

şok şok şokkkkkkkkkkkkkkkkk

çıkıyrm dien yeterrr nerede ve kiminle yakalandı az sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yeteeeeer isimli Kullanıcının Oluşturdugu Albümler

Genel Bilgiler
Son Aktivite: Bugün 15:43 . Şimdiki Aktivite: Konu Okuyor bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc.... .

Son düzenleme:
topice bir giriyom hemen biri damlıyor ya...bunaldım sabahtan beri...offffffffffffffffff...

dedektif maonya...

nbrr şekerimmmmmmm

iyilik maonyacım..yoruldum ya sabahtan beri gelen giden yoğunluk var valla...kendimi eve bir atsaydım hayırlısıyla...sen nasılsın tatlım..aşılama yaptırmışsın hayırlı olsun..inşallah tutar canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…