Sabırla Bebeğini Bekleyenler

leylacım hoş geldin canım nasılsınn başladın mı dietinee

hb bitanem..evet ececim başladım tatlım..ya bu diyet hiç çekilmiyor ya...çok sıkıntılı...ayın 30 unu dört gözle bekliyorum...sen nasılsın canım?

yiyomm yiyyooom doymuom artık patlıcam

foto yüklemeyi bilsem göbeğimi çeker koyarımmmm

günlerce dalgamı tutarsınızzz

leylacım sen ne iş yapıyorsunnn bide canım kaç ay kaldı dogumuna:26::26:

inşş cnm hayırlısıylaa bi tuutunu öğrenseydimmm dünyalar benim olacak.cnmmm kıyamammm senin bebeiş kaç aylıktıı izne ne zmn ayrılıcaksınn cnm

hb bitanem..evet ececim başladım tatlım..ya bu diyet hiç çekilmiyor ya...çok sıkıntılı...ayın 30 unu dört gözle bekliyorum...sen nasılsın canım?

allaha şükür bende iyiyim canım koçişim geldi sabah onunla çay içiyoruzzz allah kolaylık versin canımmm sabrettt

kaç kilosun canımmm ya bugünlerde bende gece çok acıkıyorummm 11 -12 oldumu midem kıyılıyo dayanamıyorum yiyorum az kaldı bende yakında olacam 70-80

önceden bende herşeyi yiyordum..sen öyle deyince aklıma geldi...bir haftadır herşey yasak ya...insanın çıldırası geliyor...Allahım kurtarsın hayırlısıyla ayın 30 unda inşallah...
leylacım sen ne iş yapıyorsunnn bide canım kaç ay kaldı dogumuna:26::26:
canım ben mühendisim...Allah nasip ederse doğum 16 temmuzda canım..
inşş cnm hayırlısıylaa bi tuutunu öğrenseydimmm dünyalar benim olacak.cnmmm kıyamammm senin bebeiş kaç aylıktıı izne ne zmn ayrılıcaksınn cnm

inşallah tutar canım..dualarımdasın tatlım..biz 7 aya girmek üzereyiz teyzesi...haziran sonu gibi ayrılmayı düşünüyorum bakalım doktorum nasıl uygun görürse...doğuma 3 hafta kala mecbur ayrılmak zorundasın...

allahım hayırlısı ile kucagına almayı nasip eder inşallahhhh yavrunuuuu

leylaaaaa cnm benimmm bende keşke gebe olsaydımmm da durmadan kussaydımmmm.cnm hiç bişi istemeseydii.bu sayedee zayıflasaydımmm

leylaaaaa cnm benimmm bende keşke gebe olsaydımmm da durmadan kussaydımmmm.cnm hiç bişi istemeseydii.bu sayedee zayıflasaydımmm
inşallah maonyacım o günlerde gelecek canım...Rabbim tez vakitte hepinize nasip etsin gülüm...inşallah aşılaman tutacak içini ferah tut sen canım..Allah büyüktür...dualarımızı inşallah hiçbir zaman geri çevirmez bitanem...
allahım hayırlısı ile kucagına almayı nasip eder inşallahhhh yavrunuuuu

amin ececim...Rabbim sizlerede nurtopu gibi hayırlı evlatlar nasip etsin gülüm benim...

ayyyy demi kısss inşallahhh hamiş olsakda keşke her eziyeti olsa razıyım vallaaa

canım Allahtan hayırlısını dile...evet her eziyete insan katlanıyor ama gerçekten öyle zor oluyor ki bazen..geçen gece inan bana yatakta yatamadım o kadar yorgun olmama rağmen...bebiş yukarı doğru çıktıkça insanın midesi çıkacak gibi oluyor...yatağın ortasında öylece oturdum...tabi insan evladı için her eziyete katlanıyor..bilseler onlar için nelere katlanıyoruz ilerde bizlere üf bile demezler..annemin kıymetini şimdi daha iyi anlıyorum inanın bana canlarım...Rabbim hepinize nasip etsin inşallah anne olmayı

afiyet olsun canım..ben çaya bile hasret kaldım...şekersiz içilmiyor ya hiç...bulantı yapıyor insanda...

korkutma bizi kıjjjjjjj...

tşkr ederim canımm ya valla ben bi zamanlarr70 kilo ididm zayıflama nın yüzünden şkersiz çaya bi alılştım şimdide şekerli içemiyorummm bide çay tiryakisi oldum ha bu arada 1 kış 70den 50 ye düştüm şükür 5-6 senedir aynı kilodayımmm maşallah banaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…