leylacım hoş geldin canım nasılsınn başladın mı dietinee
iyilik maonyacım..yoruldum ya sabahtan beri gelen giden yoğunluk var valla...kendimi eve bir atsaydım hayırlısıyla...sen nasılsın tatlım..aşılama yaptırmışsın hayırlı olsun..inşallah tutar canım...
iyilik maonyacım..yoruldum ya sabahtan beri gelen giden yoğunluk var valla...kendimi eve bir atsaydım hayırlısıyla...sen nasılsın tatlım..aşılama yaptırmışsın hayırlı olsun..inşallah tutar canım...
hb bitanem..evet ececim başladım tatlım..ya bu diyet hiç çekilmiyor ya...çok sıkıntılı...ayın 30 unu dört gözle bekliyorum...sen nasılsın canım?
dedektif maonya...
yiyomm yiyyooom doymuom artık patlıcam
foto yüklemeyi bilsem göbeğimi çeker koyarımmmm
günlerce dalgamı tutarsınızzz
önceden bende herşeyi yiyordum..sen öyle deyince aklıma geldi...bir haftadır herşey yasak ya...insanın çıldırası geliyor...Allahım kurtarsın hayırlısıyla ayın 30 unda inşallah...yiyomm yiyyooom doymuom artık patlıcam
foto yüklemeyi bilsem göbeğimi çeker koyarımmmm
günlerce dalgamı tutarsınızzz
canım ben mühendisim...Allah nasip ederse doğum 16 temmuzda canım..leylacım sen ne iş yapıyorsunnn bide canım kaç ay kaldı dogumuna:26::26:
inşş cnm hayırlısıylaa bi tuutunu öğrenseydimmm dünyalar benim olacak.cnmmm kıyamammm senin bebeiş kaç aylıktıı izne ne zmn ayrılıcaksınn cnm
allaha şükür bende iyiyim canım koçişim geldi sabah onunla çay içiyoruzzz allah kolaylık versin canımmm sabrettt
kaç kilosun canımmm ya bugünlerde bende gece çok acıkıyorummm 11 -12 oldumu midem kıyılıyo dayanamıyorum yiyorum az kaldı bende yakında olacam 70-80
önceden bende herşeyi yiyordum..sen öyle deyince aklıma geldi...bir haftadır herşey yasak ya...insanın çıldırası geliyor...Allahım kurtarsın hayırlısıyla ayın 30 unda inşallah...
canım ben mühendisim...Allah nasip ederse doğum 16 temmuzda canım..
inşallah tutar canım..dualarımdasın tatlım..biz 7 aya girmek üzereyiz teyzesi...haziran sonu gibi ayrılmayı düşünüyorum bakalım doktorum nasıl uygun görürse...doğuma 3 hafta kala mecbur ayrılmak zorundasın...
afiyet olsun canım..ben çaya bile hasret kaldım...şekersiz içilmiyor ya hiç...bulantı yapıyor insanda...allaha şükür bende iyiyim canım koçişim geldi sabah onunla çay içiyoruzzz allah kolaylık versin canımmm sabrettt
:82:korkun benden:82:
leylaaaaa cnm benimmm bende keşke gebe olsaydımmm da durmadan kussaydımmmm.cnm hiç bişi istemeseydii.bu sayedee zayıflasaydımmm
inşallah maonyacım o günlerde gelecek canım...Rabbim tez vakitte hepinize nasip etsin gülüm...inşallah aşılaman tutacak içini ferah tut sen canım..Allah büyüktür...dualarımızı inşallah hiçbir zaman geri çevirmez bitanem...leylaaaaa cnm benimmm bende keşke gebe olsaydımmm da durmadan kussaydımmmm.cnm hiç bişi istemeseydii.bu sayedee zayıflasaydımmm
allahım hayırlısı ile kucagına almayı nasip eder inşallahhhh yavrunuuuu
afiyet olsun canım..ben çaya bile hasret kaldım...şekersiz içilmiyor ya hiç...bulantı yapıyor insanda...
korkutma bizi kıjjjjjjj...
ayyyy demi kısss inşallahhh hamiş olsakda keşke her eziyeti olsa razıyım vallaaa
ayyyy demi kısss inşallahhh hamiş olsakda keşke her eziyeti olsa razıyım vallaaa
afiyet olsun canım..ben çaya bile hasret kaldım...şekersiz içilmiyor ya hiç...bulantı yapıyor insanda...
korkutma bizi kıjjjjjjj...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?