Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ben çaysızlığada razıyımm yeterkiiiolsunnnn

olur inşallah tatlım...duayı eksik etme hiçbir zaman maonyacım..Rabbimin bizler için açamayacağı hiçbir kapı yok ben bunu yaşayan biri olarak söylüyorum inan bana...Rabbimin her gününü binlerce şükürler olsun....

aminnn aminnnn canım inan 12 senedir yolunu gözlemek çok zorrrrrrr herkes yavrunu kucagına aldıgında annnem diye bagrına bastıgında o çektigim acıının yanında yavrumun verecegi acı hiçbişey demektir benceee

aminnn aminnnnnnnn

canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin ececim...gerçekten zor bende yolda hamile bir kadın görsem kafamı çevirirdim...o duyguyu çok iyi biliyorum...inşallah Rabbim sizlerede nasip edecek gülüm umudunu hiç yitirme olurmu...Rabbim yüreğinin güzelliğine göre hepinize nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:
metukaaaaaaaaaaaa
ışığın yanıo cnmmmmmmmmmm gelde biii haberrr ver cnm benimmmmm

canlarimmm annemin yanindayim...oylece yatiyorr..merak etmeyin beni ben iyiyim....ara ara gelirimmm...

tamam cnmm.allahım acil şifalar versinnn.hastanın duası kabul olurmuşş sana ve bizlere dua etsin annecin cnm.
bizi habersiz bırakmaa

Ben sahip olduklarımın tadını çıkarmayı öğrendim hayatta. Sahip olamadıklarımın ve olamayacaklarımın acısına ise ayıracak zamanım yok. Hayat çok kısa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…