ben çaysızlığada razıyımm yeterkiiiolsunnnn
canım Allahtan hayırlısını dile...evet her eziyete insan katlanıyor ama gerçekten öyle zor oluyor ki bazen..geçen gece inan bana yatakta yatamadım o kadar yorgun olmama rağmen...bebiş yukarı doğru çıktıkça insanın midesi çıkacak gibi oluyor...yatağın ortasında öylece oturdum...tabi insan evladı için her eziyete katlanıyor..bilseler onlar için nelere katlanıyoruz ilerde bizlere üf bile demezler..annemin kıymetini şimdi daha iyi anlıyorum inanın bana canlarım...Rabbim hepinize nasip etsin inşallah anne olmayı
inşallah maonyacım o günlerde gelecek canım...Rabbim tez vakitte hepinize nasip etsin gülüm...inşallah aşılaman tutacak içini ferah tut sen canım..Allah büyüktür...dualarımızı inşallah hiçbir zaman geri çevirmez bitanem...
amin ececim...Rabbim sizlerede nurtopu gibi hayırlı evlatlar nasip etsin gülüm benim...
inşş cnm bizde öle olucazz ece sen kaç yaşındasın
aminnn aminnnn canım inan 12 senedir yolunu gözlemek çok zorrrrrrr herkes yavrunu kucagına aldıgında annnem diye bagrına bastıgında o çektigim acıının yanında yavrumun verecegi acı hiçbişey demektir benceee
hayırdır maonyaa
metukaaaaaaaaaaaa
ışığın yanıo cnmmmmmmmmmm gelde biii haberrr ver cnm benimmmmm
canlarimmm annemin yanindayim...oylece yatiyorr..merak etmeyin beni ben iyiyim....ara ara gelirimmm...
verdim guzel maonimmm benimm
tamam cnmm.allahım acil şifalar versinnn.hastanın duası kabul olurmuşş sana ve bizlere dua etsin annecin cnm.
bizi habersiz bırakmaa
canlarimmm annemin yanindayim...oylece yatiyorr..merak etmeyin beni ben iyiyim....ara ara gelirimmm...
kimse yok die duygu sömürüsü yapıomm bak şimdii kızlarr dayanamayıpp geleceklerr taktik uyguluommm yanii
senin taktik işe yaradııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?