Sabırla Bebeğini Bekleyenler

inşalla canım inşalla allah en kısa zamanda sana
öyle tatlı bebiş verir canım

amiiiiiiiiiiinn inşallah canım Rabbim hepimize versin böyle bebekler

kıj ne meraklıymışsın beni göndermeye:86::86::86::86:

:13:saram yawyu kuşum bebeğim bitanem dağ çiçeğim menekşemmmmmmm benimmmmmm

canım arkadaşım kardeşim menim

canım ilk gördüğümde sölücektim unuttum inş. Rabbim ondan bile güzel bi bebiş nasip etsin arkidişime koklaya koklaya bitireme

amiiiiiiiiiiiiiiin inşallah zelalım Rabbim bizi daha fazla bekletmesin inşallah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine inşallah

saram kuşum nasılsın bitanemtatlım iyiki hatırlattın ben işe daldım haberim bile yoktu Allah razı olsun kuzum gönlündeki muradı nasip etsin inş.
Kız zeloşum mevlid kandili 14 Şubattaydı...uyumayalım plsssss
kızlar mevlüt kandili 14 şubatta değilmiydi ya ben mi yanlış hatırlıyorum işyerindede kimse bilmiyor öyleyse herkesin mevlüt kandili kutlu olsun
evet canım 14 Şubattı saracım karıştırmış sanırım...

valla hamarat zeloşum yemeği yedim geldim ama midem felaket yanıyor...oy oy oy....

casper nehir sara zeloş edan hepinize selam canlarım...nasılsınız bakalım..millet bastırmadan iki sohbet edek... şimdi yığılırlar valla..başımı evraktan kaldıramam...

Son düzenleme:

karıştırmadım tatlım 14 şubattaydı doğru ama bugün 20 nisan yani Peygamberimizin (S.A.V.) doğum günü olduğu için bazı takvimlerde mevlit kandili olarak yazıyo. kutlu doğum haftası zaten bu hafta bende o yüzden bu mübarek günümüzü kutlamak istedim.

casper nehir sara zeloş edan hepinize selam canlarım...nasılsınız bakalım..millet bastırmadan iki sohbet edek... şimdi yığılırlar valla..başımı evraktan kaldıramam...

canımbenim iyiyiz çok şükür. yarın doktora gidicez heyecanlıyım sen nasılsın diyetin nasıl gidiyor? bebişimiz nasıl

hoşgeldin obur leyloşum diyetlere girmiş karnı doymaz leyloşum

ben geldiiiiiiim
naber kızlar

hoşgeldin nehircim nasılsın fındığımız nasıl

vaayyyy kıskandım siziii

kıskanma tatlım gel sanada bi sarılam

hoşgeldin obur leyloşum diyetlere girmiş karnı doymaz leyloşum

hoşgeldin nehircim nasılsın fındığımız nasıl

kıskanma tatlım gel sanada bi sarılam

iyiyim canım. fındığımız dün çok hareketsizdi ama gece açıldı maşallah hala tepiniyo yarın doktora gidicez bakalım beynindeki kistik yapı yok olmuşmu görücez. heyecanlıyım valla. hem görücem diye hemde acaba terslik varmıdır diye. sen nasılsın nasıl gidiyor?

aminnn aminnnn amiiiinnnnnnnnnnnnn

bu arada sessiz sedasız gidersem kızmayın valla netimiz problemli yine. üst kattaki geldi bizde yok dedi sıra bana gelebilir heran hep böyle oluyo:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…