inşalla canım inşalla allah en kısa zamanda sana
öyle tatlı bebiş verir canım
kıj ne meraklıymışsın beni göndermeye:86::86::86::86:
:13:saram yawyu kuşum bebeğim bitanem dağ çiçeğim menekşemmmmmmm benimmmmmm
canım ilk gördüğümde sölücektim unuttum inş. Rabbim ondan bile güzel bi bebiş nasip etsin arkidişime koklaya koklaya bitireme
ben geldiiiiiiim
naber kızlar
kıjlar ben kaçtım hepinizi kocaman öpt.byyyyyyyyy
Eki Görüntüle 181070 Eki Görüntüle 181070 Eki Görüntüle 181070 Eki Görüntüle 181070 Eki Görüntüle 181070 Eki Görüntüle 181070 Eki Görüntüle 181070 Eki Görüntüle 181070 Eki Görüntüle 181070 Eki Görüntüle 181070
Kız zeloşum mevlid kandili 14 Şubattaydı...uyumayalım plssssssaram kuşum nasılsın bitanemtatlım iyiki hatırlattın ben işe daldım haberim bile yoktu Allah razı olsun kuzum gönlündeki muradı nasip etsin inş.
evet canım 14 Şubattı saracım karıştırmış sanırım...kızlar mevlüt kandili 14 şubatta değilmiydi ya ben mi yanlış hatırlıyorum işyerindede kimse bilmiyor öyleyse herkesin mevlüt kandili kutlu olsun
kıjlar iki kelime etcektim hiç biriniz yoksunuz Saramın eşi yemeğe gelmiştir
Metukam anneciğiyle ilgileniyordur Rabbim yardımcıları olsun
Leyloşumla busemiz yemeğe gitmiş
Ececimin kocişi gelmiştir onları rahatsız etmemek lazım
Maonyam cadım dinleniyordur
Edamda yine ablasınamı gitti acaba:26:
Prensesim de yok
Zeynebim dr a gitcekti ne yaptı acaba inş. güzel haberlerle döner
beterim ay pardon Yeterim nerde acaba o hep buralarda olurdu:26:
Zeynomunda misafirleri var
Nehircim gene geziyo galiba gezenti
kıjlar ben banyoyuda temizledim şimdi mutfak yarım kalmıştı oraya geşcem kahve molası verdimhadi gelin şimdi gitcem yine:84::84::84::84::84:
Eki Görüntüle 181070 Eki Görüntüle 181070 Eki Görüntüle 181070 Eki Görüntüle 181070 Eki Görüntüle 181070 Eki Görüntüle 181070 Eki Görüntüle 181070 Eki Görüntüle 181070 Eki Görüntüle 181070 Eki Görüntüle 181070
Kız zeloşum mevlid kandili 14 Şubattaydı...uyumayalım plsssss
evet canım 14 Şubattı saracım karıştırmış sanırım...
valla hamarat zeloşum yemeği yedim geldim ama midem felaket yanıyor...oy oy oy....
casper nehir sara zeloş edan hepinize selam canlarım...nasılsınız bakalım..millet bastırmadan iki sohbet edek...şimdi yığılırlar valla..başımı evraktan kaldıramam...
casper nehir sara zeloş edan hepinize selam canlarım...nasılsınız bakalım..millet bastırmadan iki sohbet edek...şimdi yığılırlar valla..başımı evraktan kaldıramam...
ben geldiiiiiiim
naber kızlar
vaayyyy kıskandım siziii
hoşgeldin obur leyloşum diyetlere girmiş karnı doymaz leyloşum
hoşgeldin nehircim nasılsın fındığımız nasıl
kıskanma tatlım gel sanada bi sarılam
hoşgeldin obur leyloşum diyetlere girmiş karnı doymaz leyloşum
hoşgeldin nehircim nasılsın fındığımız nasıl
kıskanma tatlım gel sanada bi sarılam
kızlar bugün mevlid kandili herkesin mevlid kandilini kutlarım.
Allahım bu mübarek gün ve gecede tüm günahlarımız affetsin bizi tüm kötülüklerden korusun ve evlat hasretiyle yanan içimizideki ateşi bize hayırlı sağlıklı evlatlar vererek söndürsün.ayrıca tüm hastalara şifa dertlilere deva versin.üzüntülerimizi sevince çevirsin sıkıntılarımızı huzura erdirsin.
Allahım bizden yardımını merhametini şefkatini esirgeme bizi salih kullarından eyle iki cihanı onun için yaratmış olduğun Peygamber efendimiz Hz.Muhammed (SAV) hazretlerinin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eyle.AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?