Sabırla Bebeğini Bekleyenler

benim karnım acıktı çıkıyorum görüşmek üzere kızlar... kendinize iyi bakın leylacım sen de hem kendine hemde güzel prensesimize iyi bak emi... öpüyorum çok çok. iyi günler herkeslere

güle güle tatlım kendine iyi bak byyyyyyy

beğenmene sevindim tatlım

canım ya benimkiler niye hareketli olmuyor senin ki gibi bide aynısından daha fazla olmuyo nasıl yüklüyosun ben mesaj yazdığımız yerden dosya ekle diyorum oradan temel yükleyiciyi seçiyorum yüklüyorum ama bi tane oluyo yada hareketli olmuyor

tatlım mesaj yazdığımız yerden eklenti ekle yi tıklıyosun açılan pencerede dosya yükle yi tıkla sonra istediğin resmi seçip uploadı tıkla sonra sağ alttaiçeriğe ekle ve bitire tıkla.sonra mesaj yazdığın yer gelecek yine çıkan yazıyı kopyala hemen yanına yapıştır de istediğin kadar böyle yap .ama bazı resimler hareketli olmuyo boyutları büyük oluyo yapacak bişey yok bazıları hareketli oluyo bu kadar basit canım

sağol öyle yapıyom ama kopyalamıyodum bide öyle deniyim şimdi deneme tahtası topiğine gideyim orada deneyeyim sonra başarırsam buraya yaparımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…