Sabırla Bebeğini Bekleyenler

selam canım nasılsınız bebişle bakalım
valla canım iki kelime yazayım diyorum biri damlıyor hemen...sayfa öylece açık kaldı yani anlayacan...bebişde bir yandan mideme tırmanıyor midem çıkacak sanki yerinden...yaramazlık yapıyor edan teyzesi...
yok canım bahar temizliği yapıyo zelalım

olmaz olurmu

kambersiz düğün olurmu dimi saracım... sara ıspanağı yaptınmı tatlişim...yanına ne yapcan...menüyü yaz bakem...

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)

EDAN,88prenses22+,LeYLa_21+,tsma,sara_28+,

hepinizz hoş geldinizzz

canım beniim yaa bişi olmaz annesi oynasın kendine sana tekmeler vursuunn

leyloşum ıspanak mıhlamasını öğlene yaptım.akşamada biraz kaldı.akşama karalahana çorbası ve etli biber dolması yapacam.yanınada cacık dolmayla cacığı çok seviyorum men.
sen ne yaptın ıspanağı pişirdinmi :26::26::26::26::26:

kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum mutfağa ara ara gelip size bakarım taam mı
bu arada sizler ne yemek yaptınız akşama menüleri alayım lütfen

kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum mutfağa ara ara gelip size bakarım taam mı
bu arada sizler ne yemek yaptınız akşama menüleri alayım lütfen

canım ben 2 günlük yapıyorum yemeği o yüzden dünden nohut ve pilav yapmıştım bugün onu yicez yanınada salata yapcam.

ya kızlar birşey sorcam sizdede oluyormu diye.bizim ilk denememiz geçen aydı ve ben acayip stres yapmıştım falan kendimi hamile hayal ediyodum içimde bebek varmış gibi düşünüyodum.şimdi bu ay kendimi kötü sonuç olursa diye hazırlamak içinmidir nedir hiç kendimi hamile kalmış olarak hayal edemiyorum,düşünemiyorum kendimi hamile olarak.psikolojikmi iyi bir şey mi kötü birşey mi anlamadım:44::44::44::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…