ya kızlar birşey sorcam sizdede oluyormu diye.bizim ilk denememiz geçen aydı ve ben acayip stres yapmıştım falan kendimi hamile hayal ediyodum içimde bebek varmış gibi düşünüyodum.şimdi bu ay kendimi kötü sonuç olursa diye hazırlamak içinmidir nedir hiç kendimi hamile kalmış olarak hayal edemiyorum,düşünemiyorum kendimi hamile olarak.psikolojikmi iyi bir şey mi kötü birşey mi anlamadım:44::44::44::44::44::44::44::44:
bilemem canım ama hamilelik çok güzel bi duygu allah istiyen herkese
tattırsın bende kendimi ilk önce tuhaf hissederdim insanın acaba karnında bebek nasıl olur diye
daha sonradan insan gerçekten alışınca hep içinde bi bebeğin olmasını ister canım sende fazla strese
sokma canım hayırlısı herşeyin
hayırlısı canım doğru söylüyosun bu ay pek fazla stres yapmıyorum sadece bebek gördüğümde aklıma takılıyor maalesef oluruna bırakıcam inşallah
slmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrr ben geldimmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzz bu günnnnnnnnnn çok yoğun bir gündüü çok yoruldummmm
en iyisi canım sen kaç aylık evlisin
iyidir canım sen ne yapıyon diycektim ama yoksunnnn
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
canım diğer topiklerede sllm ataym dedim bu gün hiçgiremedimde şimide eşimeyemek hazırlayacağım
tamam canım bende kaçıyorum eşim gelmek üzere diğer kızlara sonra
cezalarınııı veririmm
canım ben 2 günlük yapıyorum yemeği o yüzden dünden nohut ve pilav yapmıştım bugün onu yicez yanınada salata yapcam.
ya kızlar birşey sorcam sizdede oluyormu diye.bizim ilk denememiz geçen aydı ve ben acayip stres yapmıştım falan kendimi hamile hayal ediyodum içimde bebek varmış gibi düşünüyodum.şimdi bu ay kendimi kötü sonuç olursa diye hazırlamak içinmidir nedir hiç kendimi hamile kalmış olarak hayal edemiyorum,düşünemiyorum kendimi hamile olarak.psikolojikmi iyi bir şey mi kötü birşey mi anlamadım:44::44::44::44::44::44::44::44:
slmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrr ben geldimmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzz bu günnnnnnnnnn çok yoğun bir gündüü çok yoruldummmm
niredeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84:eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84:eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84:eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84:eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84:eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84:eeeeeeeeeeeeeeeeeeesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
HANIM...!!
Çoğu erkek eşine HANIM ! diye hitap eder ama nereden geldiğini bilmeyiz çoğumuz ...bu kelimenin.
Bir gün Cengiz Han sarayına, tüm hanlarını toplamış , tahtının sağ yanına da eşini oturtmuş;
Cengiz Han hanlarına,
– “Ben Hanlar Han’i Cengiz Han, hepinizin hanıyım” demiş ve sonra eşini göstererek;
– “Bu da benim HAN IM” demiş.
İşte erkeklerin “eşim” anlamında söyledikleri “hanım” kelimesi
oradan geliyormuş.. Ne kadar hoş değil mi? Kadının adı da var, yeri de ve saygınlığı da..
Burçları ne olursa olsun, bazı insanların yükselenleri Daima öküzdür.. :))
Bir kadını ağlatırken çok dikkat edin!
Çünkü Allah gözyaşlarını görür ve sayar.
Ka...dın,erkeğin kaburgasından yaratıldı.
Ayaklarından yaratılmadı,ezilir diye.
Başındanda yaratılmadı,üstün olmasın diye.
*Ama göğüsünden yaratıldı.Eşit olsun diye.
*Kolun biraz altında yaratıldı,Korunsun diye.
*Kalp hizasında yaratıldı,Sevilsin diyeDevamını Gör
Ekleyen: Mevlana Celaleddin Rumi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?