bu arada metuka yı gören varmı? anneciği nasıl oldu ki?
merhaba kızlar az önce çatlama iğnesi vuruldum ovitrelle göbekten daha etkili olur dediler bende göbekten vuruldum birde cumartesi günü başlamak üzere progestan verdi doktor sonuç böyle yani arkadaşlar bu çatlama iğnesiyle ilaç iyi mi bunları kullanan var mı
merhaba kızlar az önce çatlama iğnesi vuruldum ovitrelle göbekten daha etkili olur dediler bende göbekten vuruldum birde cumartesi günü başlamak üzere progestan verdi doktor sonuç böyle yani arkadaşlar bu çatlama iğnesiyle ilaç iyi mi bunları kullanan var mı
iyiyiz canım sevgili eşim uykucu horuldağım uzandı koltuğuna uyku moduna geçti bende hürreme bakıyorum . sen nasılsın?
bu arada metuka yı gören varmı? anneciği nasıl oldu ki?
ben bu gün hiç gelmedim yaaaaaaaa
haberim yok o yüzden
evet metukadan haberiiiiii olan varmı
bende iyiyim hürreme bakıyorum
metukam bugün geldi annesinin ağrıları çokmuş gece boyunca hiç uymamış Allah yardımcıları olsun
bende iyiyim hürreme bakıyorum
metukam bugün geldi annesinin ağrıları çokmuş gece boyunca hiç uymamış Allah yardımcıları olsun
deme yaaaçok üzüldüm.allahım acılarını dindirsin inşallah. allahım yardımcıları olsun.
kızlar ben kaçar sabah erkenden has gideceğim
kızlar ben kaçar sabah erkenden has gideceğim
aminnnn inşallahh benim içinde dua edin ne olur arkadaşlar bu arada progestanı fitil olarakta atabilrsin dedi hem ilişki olupta hem nasıl fitil olarak kullanıcam günde 3 defa kullan dedi birde bu bildiğin hap hapı nasıl kullanıcam fitil olarak doktor koşa koşa operasyona gitti soramadım
aminnnn inşallahh benim içinde dua edin ne olur arkadaşlar bu arada progestanı fitil olarakta atabilrsin dedi hem ilişki olupta hem nasıl fitil olarak kullanıcam günde 3 defa kullan dedi birde bu bildiğin hap hapı nasıl kullanıcam fitil olarak doktor koşa koşa operasyona gitti soramadım
iyi geceler şekerlerrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?