zelalim gelmiş hoşgelmiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşnasılsın şekerim
hb tatlımmmmmzelallllll hoşgeldinnn
uhuuuuuuuuu fistiklar
uhuuuuuuuuu fistiklar
iyi geceler şekerlerrrrrrr
hb canımmmmmmmmyakışıklı prensimle annesi nasıllarmış
hoşgeldin tatlı cadımmm
hoşgeldin tatlı cadımmm
yakışıklı prensimiz kımıl kımıl bugün durmuyo yerindeyarın doktora gidicez heyecanlıyım bide mutluyum. e izmire gitmişkende azcık gezinicez. annem babamda gelicek bizimle. az önce halamlada konuştum oooo bende gelirim dedi sülale ce izmirde buluşucaz mutluyum yani gece gece keyfim baya yerine geldi. sen nasılsın? bittimi temizliğin? bugün görüşemedik hiç
canımmmmm inş. meleğimiz hep iyi olsunRabbime emanet olsun tatlım oh izmirin tadını çıkarın hava biraz serin ama üstüne bi şeyler al inş. yarın dr danda güzel haberlerle gelirsiniz canımmm tatlım işlerimi bitirdim şükür şimdide banyo yapcam evi temizledim bide kendimi temizliyeyim bari ev benden temiz
eda kuzum nasılsıntatlım kafam karışıyo nehirle avatarlarınız aynı:86::86::86:
kıjlar ben kaçtım banyo yapcam işlerimi anca bitirebildim hepinizi kocaman öpt.byyyyyyyyy
kıjlar ben kaçtım banyo yapcam işlerimi anca bitirebildim hepinizi kocaman öpt.byyyyyyyyy
canımmmmm inş. meleğimiz hep iyi olsunRabbime emanet olsun tatlım oh izmirin tadını çıkarın hava biraz serin ama üstüne bi şeyler al inş. yarın dr danda güzel haberlerle gelirsiniz canımmm tatlım işlerimi bitirdim şükür şimdide banyo yapcam evi temizledim bide kendimi temizliyeyim bari ev benden temiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?