yeteri balicam denizci duyumle eyer durmasa gardiyan dikicambizi birakip gidiyor diyer topiklere
tamam bebekkkkk ama özletme kendini
yapma cadım adam kokundan sana yaklaşamayana kadar yapma baktın insanlar sende kaçıyo sonra yap
kızlar kızkardeşimi bekliyom beraber inş. amcamlara gitcez aniden çıkabilirim haberiniz olsun
canım bize 3.günden sora yapa bilirisiniz demiş dr ama dün bir sitede 1 hafta yapmayın diyor
ama ılık suyla yapacaksın veeeeeeeee aykata duş şeklinde oturmadan yapacaksın
sarammmmmmmm leyloşummmmmmm busemmmmmmmmmm
canım inş. bu son olur inş. bebişin annesine sıkı sıkı tutunmuştur
hı o zaman ilaca devam olsun eşin günlük hayatına dönsünde varsın ilaç kullansın
tatlım ben 4 gün sonra yapıyodum sende yap ama çok sıcak suyla yıkanma çokda oyalanma duştacanim sacimi yikadim ayaklarimida yikyom sirtimi esim islar havlulan sildi ama ben rahat etmiyom oyle baska bir topikte okudum ordaki dok. demis en az bir hafta yapmayin bende ondan sordun .... burdaki zaten ne sorsan yap diyo .......
melonyyyyyyyyyyyyyyy hg hayriyemmmmmmm..kızlar melony 30lu lar topicinden arkadaşımızdır...nasılsın tatlım..işim yoğun fazla topice bakamıyorum..gelmene çok sevindim bitanem...öpüyorum seni ve kızını...kızının adını düşündünmü ne koyacaksınız...
tatlım sen yeteri zabtedemessin o alışmış onu kocası bile tutamıyo
tamam canım akşama döneriz inş. ama belki geç vakit girerim
kızz tüp ebebkten sonra banyo yapılmıomu????ben cuma aşılama oldum pazar günü yıkandımmm:18:kizlar birsey sorucam ama gulmeyinben artik banyo yapimi yarin bir hafta olucak ..........
zelalll sen bu haftaa temizlik yaptın ya alıştı kolların hayrına cadıyıda sil paklaa hamama götürrryapma cadım adam kokundan sana yaklaşamayana kadar yapma baktın insanlar sende kaçıyo sonra yap
canim sendemi surekli acsin
canım ben melenoyu tanırım erkek infertilitesi topiğinede geliridimelonyyyyyyyyyyyyyyy hg hayriyemmmmmmm..kızlar melony 30lu lar topicinden arkadaşımızdır...nasılsın tatlım..işim yoğun fazla topice bakamıyorum..gelmene çok sevindim bitanem...öpüyorum seni ve kızını...kızının adını düşündünmü ne koyacaksınız...
tamam canımm kız kociş uğraşmıyor artıkkktatlım sen yeteri zabtedemessin o alışmış onu kocası bile tutamıyo
tamam canım akşama döneriz inş. ama belki geç vakit girerim
benim topik aşkım çooooookkkkkkkkkkkk büyük gardiyan bile engeleyemz bu aşkı
eevt canım şimdilik ilçalara devamcanım inş. bu son olur inş. bebişin annesine sıkı sıkı tutunmuştur
hı o zaman ilaca devam olsun eşin günlük hayatına dönsünde varsın ilaç kullansın
bende okudum bir hafta ondan sordum canimdiyerlerinde 2 gun yada 3 gun yapiyordum bunuda boyle deniyem bakalim ne olucak
zeloşşşşşşşş bebeğim bitirdin mi temizliği....benim evi götürüyorlar valla...bir kadın bulmam lazım en kısa zamanda...
insalla canim yoksa hersey yine yeniden baslicam esimde pek razi deyil cok stresli oluyorsun diyo
tatlım ben 4 gün sonra yapıyodum sende yap ama çok sıcak suyla yıkanma çokda oyalanma duşta
hg leyloşum nasılsınız bakim annesiyle meleğileyloşum ne zamandır görüşemiyoz özledim sizleri balım :78::78:
Eki Görüntüle 181851 Eki Görüntüle 181851 Eki Görüntüle 181851 Eki Görüntüle 181851 Eki Görüntüle 181851 Eki Görüntüle 181851 Eki Görüntüle 181851 Eki Görüntüle 181851
bitirdim çiçeğimmmmleyloşum bana işmi teklif ediyosun ben çok pahalıyım ha çokda nazlıyım
hg maonyammmmmkızz tüp ebebkten sonra banyo yapılmıomu????ben cuma aşılama oldum pazar günü yıkandımmm:18:
zelalll sen bu haftaa temizlik yaptın ya alıştı kolların hayrına cadıyıda sil paklaa hamama götürrr
evet cnm doymuom senin akıntın varmıııı
insalla canim yoksa hersey yine yeniden baslicam esimde pek razi deyil cok stresli oluyorsun diyo
evet yetercim...30lular topicinede ordan gelmişti sanırım...iyi bir arkadaşımızdır..çok severim onu ben...doğumu 15 hazirandaymış..kızı olacak onunda..Rabbim sağlıkla tüm hamileleri ve içinde bizleride kurtarsın inşallah....canım ben melenoyu tanırım erkek infertilitesi topiğinede geliridi
tamam canımm kız kociş uğraşmıyor artıkkk
benim topik aşkım çooooookkkkkkkkkkkk büyük gardiyan bile engeleyemz bu aşkı
eevt canım şimdilik ilçalara devam
zaten denme tahtasına döndük onu yap bunu yapppppp sonu güzel olsunda başka hiç bir şey önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?