kiz ne duyunu 12 gun banyo yapmamis hamilekalmismi yoksa kalmamismi .......
hadi bakalım canım..hayırlı haberini bekliyoruz inşallah..topicte bir bayram oluşsun...canim transverim 15 cuma gunu oldu simdilik iyim bir sorun yok 27 test gunum
yirim ben busemizi Allahıma emanet olsun inş.tatlım Rabbim yardımcın olsun zor olduğunu biliyorum haziran biran önce gelse hadi sarılalım bebemmmmmmm
iyiyim cnm şehir dışından 4 yaşında en sevdiğim yiyenim geldi.bizde kalıo.akşam onun için oturma odasında yattık.biz bi kanepede o bi kanepede.sabaha karşıı azıcık ağladı ben gözümü açıp uyanana kadar eşim kalktıı ben uyuyo gibi yaptımm amcam ben burdayım korkma die öpüp üstünü örttüçok duygulandım.şimdi onu parka ve alışverişe götürücem.dün annemlerdeydik bize getirmek için ayakkabısını giydiriodum eğilmiştim anneme baktım aniden gözlerii ıslakkk
cnm bende hiç akıntı yokk:18:birde aşılamayla aynı anda tüp bebek yapılabiliomuş bi kaç gün arayla şansı artırmak için kk da yaptırınlar var.aşılamayı aynı ay 3kez olanalr varr
tup bebekte dondurulmus bebekler varsa her ay transver sonrasi hamilelik olusmadi sa adetin 11 gunu dok. gidiyorsun ve diyer transvera hazirlik basliyor burda oyle .... ama asilama hic yapmadim icin bilmiyorum o topiklerede hic girmedim ,INSALLA sonuk iyi olur canim test hangi gun yapicaksin
kız hamile kalmasa nasıl kızını evlendirecek
evet canım bebişi olmştu bize bunları yazdığında
iyiyim cnm şehir dışından 4 yaşında en sevdiğim yiyenim geldi.bizde kalıo.akşam onun için oturma odasında yattık.biz bi kanepede o bi kanepede.sabaha karşıı azıcık ağladı ben gözümü açıp uyanana kadar eşim kalktıı ben uyuyo gibi yaptımm amcam ben burdayım korkma die öpüp üstünü örttüçok duygulandım.şimdi onu parka ve alışverişe götürücem.dün annemlerdeydik bize getirmek için ayakkabısını giydiriodum eğilmiştim anneme baktım aniden gözlerii ıslakkk
cnm bende hiç akıntı yokk:18:birde aşılamayla aynı anda tüp bebek yapılabiliomuş bi kaç gün arayla şansı artırmak için kk da yaptırınlar var.aşılamayı aynı ay 3kez olanalr varr
hadi bakalım canım..hayırlı haberini bekliyoruz inşallah..topicte bir bayram oluşsun...
amin bitanem...
ben çıktım..afiyet olsun herkese...
hadi bakalım canım..hayırlı haberini bekliyoruz inşallah..topicte bir bayram oluşsun...
amin bitanem...
ben çıktım..afiyet olsun herkese...
10gün sonra cnmmmm
kıjlar ben kaçtım geliyolar hepinizi öpt.byyyyyyyyyy
INSALLA iyi sonucu bize yazarsin bizde halay cekeriz hep beraber
slm güzellerrrrrrrrrrrrrrrr
yapma cadım adam kokundan sana yaklaşamayana kadar yapma baktın insanlar sende kaçıyo sonra yap
sarammmmmmmm leyloşummmmmmm busemmmmmmmmmm
zeloşşşşşşşş bebeğim bitirdin mi temizliği....benim evi götürüyorlar valla...bir kadın bulmam lazım en kısa zamanda...
evet yetercim...30lular topicinede ordan gelmişti sanırım...iyi bir arkadaşımızdır..çok severim onu ben...doğumu 15 hazirandaymış..kızı olacak onunda..Rabbim sağlıkla tüm hamileleri ve içinde bizleride kurtarsın inşallah....
evet canım yaaaaaaaaaaaaa
HER-ŞEY-BE-BİŞ-İÇ-İN
10gün sonra cnmmmm
kıjlar ben kaçtım geliyolar hepinizi öpt.byyyyyyyyyy
merhabalaarrrr
merhaba edanım ama ben gelene kadar sen gitmişsin.
Eki Görüntüle 181880 Eki Görüntüle 181880 Eki Görüntüle 181880
Kızlar slm hamileyim ama kese görünmedi dış gebelik ihtimali var.
selam güzel arkadaşım
zeloşuuuuuuuuum burdaydım ama yemek hazırlamaya gittim sende o zaman gelmişsin karşılaşamdık ama sağlık olsun
pasaklı leyloş pasaklı leyloş
amiiiiiiiiiiiiin canım Rabbim bi avazda kurtarsın sizleri.leyloşum doğum anında aklına gelirse bizlere dua etmeyi olurmu biliyomusun doğum anında edilen dua kabul olurmuş o anda isimlerimizi aklından geçirirsen çok mutlu olurum
evet herşey bebiş için bilseler onlar için nelere katlandığımızı hiç beklemez gelirlerdi bu veletler
tatlım okuyunca çok duygulandım inan gözlerim dolduinşallah senin bebişlerinde seninledir ve dokuz ay gün sonra size ceee yaparlar
sevinçli haberin geleceğin büyük gün inşallah
tamam tatlım güzel vakit geçir eğlenmene bak kaç gündür yoruldun bu ödülü hakettin
tabiki ederim saracım...etmezmiyim hiç..hep dua ediyorum zaten...sizlerin güzel duaları içinde Allah razı olsun gülüm..Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...selam güzel arkadaşım
zeloşuuuuuuuuum burdaydım ama yemek hazırlamaya gittim sende o zaman gelmişsin karşılaşamdık ama sağlık olsun
pasaklı leyloş pasaklı leyloş
amiiiiiiiiiiiiin canım Rabbim bi avazda kurtarsın sizleri.leyloşum doğum anında aklına gelirse bizlere dua etmeyi olurmu biliyomusun doğum anında edilen dua kabul olurmuş o anda isimlerimizi aklından geçirirsen çok mutlu olurum
evet herşey bebiş için bilseler onlar için nelere katlandığımızı hiç beklemez gelirlerdi bu veletler
tatlım okuyunca çok duygulandım inan gözlerim dolduinşallah senin bebişlerinde seninledir ve dokuz ay gün sonra size ceee yaparlar
sevinçli haberin geleceğin büyük gün inşallah
tamam tatlım güzel vakit geçir eğlenmene bak kaç gündür yoruldun bu ödülü hakettin
Kızlar slm hamileyim ama kese görünmedi dış gebelik ihtimali var.
canım tek ben değil sende güzel sonıuçlarını yazarsın inşş ikimizinde bayramı olurr inşşşş.
kızlarr biz parka gidiozzzzzzzannelik alıştırması yapıommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?