Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canim transverim 15 cuma gunu oldu simdilik iyim bir sorun yok 27 test gunum
hadi bakalım canım..hayırlı haberini bekliyoruz inşallah..topicte bir bayram oluşsun...
yirim ben busemizi Allahıma emanet olsun inş. tatlım Rabbim yardımcın olsun zor olduğunu biliyorum haziran biran önce gelsehadi sarılalım bebemmmmmmm

amin bitanem...

ben çıktım..afiyet olsun herkese...

tup bebekte dondurulmus bebekler varsa her ay transver sonrasi hamilelik olusmadi sa adetin 11 gunu dok. gidiyorsun ve diyer transvera hazirlik basliyor burda oyle .... ama asilama hic yapmadim icin bilmiyorum o topiklerede hic girmedim ,INSALLA sonuk iyi olur canim test hangi gun yapicaksin

10gün sonra cnmmmm

canım kıyamam ben size inş. sizinde olcak o zaman eşin amcam değil yavrum dicek

INSALLA iyi sonucu bize yazarsin bizde halay cekeriz hep beraber

canım tek ben değil sende güzel sonıuçlarını yazarsın inşş ikimizinde bayramı olurr inşşşş.

kızlarr biz parka gidiozzzzzzzannelik alıştırması yapıommm

slm güzellerrrrrrrrrrrrrrrr

selam güzel arkadaşım

yapma cadım adam kokundan sana yaklaşamayana kadar yapma baktın insanlar sende kaçıyo sonra yap

sarammmmmmmm leyloşummmmmmm busemmmmmmmmmm

zeloşuuuuuuuuum burdaydım ama yemek hazırlamaya gittim sende o zaman gelmişsin karşılaşamdık ama sağlık olsun

zeloşşşşşşşş bebeğim bitirdin mi temizliği....benim evi götürüyorlar valla...bir kadın bulmam lazım en kısa zamanda...

pasaklı leyloş pasaklı leyloş

amiiiiiiiiiiiiin canım Rabbim bi avazda kurtarsın sizleri.leyloşum doğum anında aklına gelirse bizlere dua etmeyi olurmu biliyomusun doğum anında edilen dua kabul olurmuş o anda isimlerimizi aklından geçirirsen çok mutlu olurum

evet canım yaaaaaaaaaaaaa
HER-ŞEY-BE-BİŞ-İÇ-İN

evet herşey bebiş için bilseler onlar için nelere katlandığımızı hiç beklemez gelirlerdi bu veletler

tatlım okuyunca çok duygulandım inan gözlerim doldu inşallah senin bebişlerinde seninledir ve dokuz ay gün sonra size ceee yaparlar

10gün sonra cnmmmm

sevinçli haberin geleceğin büyük gün inşallah

kıjlar ben kaçtım geliyolar hepinizi öpt.byyyyyyyyyy

tamam tatlım güzel vakit geçir eğlenmene bak kaç gündür yoruldun bu ödülü hakettin

merhabalaarrrr

merhaba edanım ama ben gelene kadar sen gitmişsin.

Eki Görüntüle 181880 Eki Görüntüle 181880 Eki Görüntüle 181880

evet bir bilselerdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aaahhhhhhhh bir bilselerdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii onlar için nelere katlandığımızıııııııııııııııı koştu koştur gelirlerdi

tabiki ederim saracım...etmezmiyim hiç..hep dua ediyorum zaten...sizlerin güzel duaları içinde Allah razı olsun gülüm..Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah... bugün geç girdin nerelerdesin bakayım sen?seni merak ettim ben...
Kızlar slm hamileyim ama kese görünmedi dış gebelik ihtimali var.

özlemmmmmmmm canım benim...inşallah normal gebeliktir tatlım..bak tüp bebekten sonra çok kişinin hamile kaldığını duymuştum..inşallah sende hamilesindir tatlım benim... bizi habersiz bırakma...

Son düzenleme:
canım tek ben değil sende güzel sonıuçlarını yazarsın inşş ikimizinde bayramı olurr inşşşş.

kızlarr biz parka gidiozzzzzzzannelik alıştırması yapıommm

maonyacım inşallah güzel yeğenin gibi Rabbim sizede nasip eder gülüm..isteyen herkese versin Rabbim...yazdıklarını okurken gözlerim doldu inan bana...öpüyorum canım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…