canım benim sana kıyabilirmiyim hiç...benim ev 1 ayda temizlenmez inanki..annem gelecek yakında onu bekliyorum...eşim iş yaptırmıyor bana...
tatlım ben 4 gün sonra yapıyodum sende yap ama çok sıcak suyla yıkanma çokda oyalanma duşta
hg leyloşum nasılsınız bakim annesiyle meleğileyloşum ne zamandır görüşemiyoz özledim sizleri balım :78::78:
Eki Görüntüle 181851 Eki Görüntüle 181851 Eki Görüntüle 181851 Eki Görüntüle 181851 Eki Görüntüle 181851 Eki Görüntüle 181851 Eki Görüntüle 181851 Eki Görüntüle 181851
evet yetercim...30lular topicinede ordan gelmişti sanırım...iyi bir arkadaşımızdır..çok severim onu ben...doğumu 15 hazirandaymış..kızı olacak onunda..Rabbim sağlıkla tüm hamileleri ve içinde bizleride kurtarsın inşallah....
gezenti zeloşşşşşşşşşş seni...benim yerimede gez tatlım...çalışmaktan boğuluyorum ben...kızlar kızkardeşimi bekliyom beraber inş. amcamlara gitcez aniden çıkabilirim haberiniz olsun
evet canım ya bende seni özledim..gel bakalım şöyle sımsıkı sarılalım..hem busenin tekmelerinide hissedersin teyzesi...tatlım ben 4 gün sonra yapıyodum sende yap ama çok sıcak suyla yıkanma çokda oyalanma duşta
hg leyloşum nasılsınız bakim annesiyle meleğileyloşum ne zamandır görüşemiyoz özledim sizleri balım :78::78:
Eki Görüntüle 181851 Eki Görüntüle 181851 Eki Görüntüle 181851 Eki Görüntüle 181851 Eki Görüntüle 181851 Eki Görüntüle 181851 Eki Görüntüle 181851 Eki Görüntüle 181851
evet yetercim...30lular topicinede ordan gelmişti sanırım...iyi bir arkadaşımızdır..çok severim onu ben...doğumu 15 hazirandaymış..kızı olacak onunda..Rabbim sağlıkla tüm hamileleri ve içinde bizleride kurtarsın inşallah....
kızz tüp ebebkten sonra banyo yapılmıomu????ben cuma aşılama oldum pazar günü yıkandımmm:18:
zelalll sen bu haftaa temizlik yaptın ya alıştı kolların hayrına cadıyıda sil paklaa hamama götürrr
evet cnm doymuom senin akıntın varmıııı
evet yetercim..amin bitanem..inşallah sağlıkla yavrularımızı kucaklarız...Rabbim sizlerede tez zamanda hayırlı güzel evlatlar nasip etsin canım benim...canım melenoyun bu bebişden önce yaşadığı olumsuluklarda olmuştu biz o zamanlarda hep erkek infertilitesindeydik (ben o zaman bu kadar çok topik gezmiyordum ) allahıma şükürle olsun ki doğumu çok yakın inşşş sağlıcakla kucaklar bebişini
ben gelirim canım hazır hızımı almışken senin evide aradan çıkarayım
amin leyloşumtatlım ben geldiğimde melony gitmişti ama yazmamış belki yazmak istemiyordur diye bende bi şey yazmadım
canım ben melenoyu tanırım erkek infertilitesi topiğinede geliridi
tamam canımm kız kociş uğraşmıyor artıkkk
benim topik aşkım çooooookkkkkkkkkkkk büyük gardiyan bile engeleyemz bu aşkı
eevt canım şimdilik ilçalara devam
zaten denme tahtasına döndük onu yap bunu yapppppp sonu güzel olsunda başka hiç bir şey önemli değil
kız canım bir başka topikte arkadaş anlatmıştı bazı merkezler hcg yi 12. gün isityor kız diyorki 12 gün boyunca banyo yapmadım eşim artık kalk bir yıkan kokndan yanına yaklaşmıyor dedi bana diyorrrrrrrrrrr biz çok gülmüştükcanim benim dok.sordum yap dedi bana ama 3 deneme birsey olmadi bu son bebeyim dondurulmuslar vardi ...ama bir topikte okudum turkiyede dok. bir hafta yapma demis ve kizlar cogu yapmamis bu tup bebek icin asilamayi bilmiyorum canim ........akintimda var her seferimde zanediyorum adet oldum gidip geliyom ws ye
evet yetercim..amin bitanem..inşallah sağlıkla yavrularımızı kucaklarız...Rabbim sizlerede tez zamanda hayırlı güzel evlatlar nasip etsin canım benim...
oy oy oy...yerim ben seni..ağzından bal damlıyor inanki zeloşum..yapacağını biliyorum tatlım..çok saol canım arkadaşım...demen bile yeterli...öpüyorum tatlı yanaklarından...
cadıcım transferin gerçekleştimi?tedavin ne aşamada gülüm..bilgi verirmisin? merak ediyorum
gezenti zeloşşşşşşşşşş seni...benim yerimede gez tatlım...çalışmaktan boğuluyorum ben...
evet canım ya bende seni özledim..gel bakalım şöyle sımsıkı sarılalım..hem busenin tekmelerinide hissedersin teyzesi...işler çok yoğun zeloşum ya..yoruluyorum işte..doğum iznini iple çekiyorum..haziran sonu ayrılacam izne Allah nasip ederse...sen nasılsın canım benim..
canim bebekler gelsinde herseye raziyiz ne deseler yapiris
hg maonyammmmmsen nasılsın kuzum açlık dışında
cadım hazırlan geliyom seni hamama götürüp silip paklıcam emir büyük yerden
kız canım bir başka topikte arkadaş anlatmıştı bazı merkezler hcg yi 12. gün isityor kız diyorki 12 gün boyunca banyo yapmadım eşim artık kalk bir yıkan kokndan yanına yaklaşmıyor dedi bana diyorrrrrrrrrrr biz çok gülmüştük
sağol canımmmmmmmmmm silarede sağlıcakla kcaklayın iş
inşşşşşşşşşşşş
canım o zaten sık girmiyor hamile kaldı kalalı...geldiğinde ilgilenirseniz sevinirim ama...ben konuştum özelden..girdiğinde yine gelir mutlaka...oda sizler gibi çok iyi bir arkadaşımızdır zeloşum...
evet canım yaaaaaaaaaaaaa
HER-ŞEY-BE-BİŞ-İÇ-İN
iyiyim cnm şehir dışından 4 yaşında en sevdiğim yiyenim geldi.bizde kalıo.akşam onun için oturma odasında yattık.biz bi kanepede o bi kanepede.sabaha karşıı azıcık ağladı ben gözümü açıp uyanana kadar eşim kalktıı ben uyuyo gibi yaptımm amcam ben burdayım korkma die öpüp üstünü örttühg maonyammmmmsen nasılsın kuzum açlık dışında
cadım hazırlan geliyom seni hamama götürüp silip paklıcam emir büyük yerden
cnm bende hiç akıntı yokk:18:birde aşılamayla aynı anda tüp bebek yapılabiliomuş bi kaç gün arayla şansı artırmak için kk da yaptırınlar var.aşılamayı aynı ay 3kez olanalr varrcanim benim dok.sordum yap dedi bana ama 3 deneme birsey olmadi bu son bebeyim dondurulmuslar vardi ...ama bir topikte okudum turkiyede dok. bir hafta yapma demis ve kizlar cogu yapmamis bu tup bebek icin asilamayi bilmiyorum canim ........akintimda var her seferimde zanediyorum adet oldum gidip geliyom ws ye
yakında kızın düğünü var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?