Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım melenoyun bu bebişden önce yaşadığı olumsuluklarda olmuştu biz o zamanlarda hep erkek infertilitesindeydik (ben o zaman bu kadar çok topik gezmiyordum ) allahıma şükürle olsun ki doğumu çok yakın inşşş sağlıcakla kucaklar bebişini

kızlar kızkardeşimi bekliyom beraber inş. amcamlara gitcez aniden çıkabilirim haberiniz olsun
gezenti zeloşşşşşşşşşş seni...benim yerimede gez tatlım...çalışmaktan boğuluyorum ben...
evet canım ya bende seni özledim..gel bakalım şöyle sımsıkı sarılalım..hem busenin tekmelerinide hissedersin teyzesi... işler çok yoğun zeloşum ya..yoruluyorum işte..doğum iznini iple çekiyorum..haziran sonu ayrılacam izne Allah nasip ederse...sen nasılsın canım benim..

amin leyloşum tatlım ben geldiğimde melony gitmişti ama yazmamış belki yazmak istemiyordur diye bende bi şey yazmadım

canim benim dok.sordum yap dedi bana ama 3 deneme birsey olmadi bu son bebeyim dondurulmuslar vardi ...ama bir topikte okudum turkiyede dok. bir hafta yapma demis ve kizlar cogu yapmamis bu tup bebek icin asilamayi bilmiyorum canim ........akintimda var her seferimde zanediyorum adet oldum gidip geliyom ws ye

evet yetercim..amin bitanem..inşallah sağlıkla yavrularımızı kucaklarız...Rabbim sizlerede tez zamanda hayırlı güzel evlatlar nasip etsin canım benim...
ben gelirim canım hazır hızımı almışken senin evide aradan çıkarayım

oy oy oy...yerim ben seni..ağzından bal damlıyor inanki zeloşum..yapacağını biliyorum tatlım..çok saol canım arkadaşım...demen bile yeterli...öpüyorum tatlı yanaklarından...

amin leyloşum tatlım ben geldiğimde melony gitmişti ama yazmamış belki yazmak istemiyordur diye bende bi şey yazmadım

canım o zaten sık girmiyor hamile kaldı kalalı...geldiğinde ilgilenirseniz sevinirim ama...ben konuştum özelden..girdiğinde yine gelir mutlaka...oda sizler gibi çok iyi bir arkadaşımızdır zeloşum...

canim bebekler gelsinde herseye raziyiz ne deseler yapiris

kız canım bir başka topikte arkadaş anlatmıştı bazı merkezler hcg yi 12. gün isityor kız diyorki 12 gün boyunca banyo yapmadım eşim artık kalk bir yıkan kokndan yanına yaklaşmıyor dedi bana diyorrrrrrrrrrr biz çok gülmüştük

sağol canımmmmmmmmmm silarede sağlıcakla kcaklayın iş
inşşşşşşşşşşşş

yirim ben busemizi Allahıma emanet olsun inş. tatlım Rabbim yardımcın olsun zor olduğunu biliyorum haziran biran önce gelsehadi sarılalım bebemmmmmmm

canim sonuc ne sen onu haber ver

canım o zaten sık girmiyor hamile kaldı kalalı...geldiğinde ilgilenirseniz sevinirim ama...ben konuştum özelden..girdiğinde yine gelir mutlaka...oda sizler gibi çok iyi bir arkadaşımızdır zeloşum...

tatlım melony yi bende çok seviyorum ama ordan bazı kızlar aramızda sorun olmadığı halde bizimle konuşmak istemedi o yüzden bende bilemiyorum onun nasıl davrancağını kestiremedim

hg maonyammmmm sen nasılsın kuzum açlık dışında

cadım hazırlan geliyom seni hamama götürüp silip paklıcam emir büyük yerden
iyiyim cnm şehir dışından 4 yaşında en sevdiğim yiyenim geldi.bizde kalıo.akşam onun için oturma odasında yattık.biz bi kanepede o bi kanepede.sabaha karşıı azıcık ağladı ben gözümü açıp uyanana kadar eşim kalktıı ben uyuyo gibi yaptımm amcam ben burdayım korkma die öpüp üstünü örttüçok duygulandım.şimdi onu parka ve alışverişe götürücem.dün annemlerdeydik bize getirmek için ayakkabısını giydiriodum eğilmiştim anneme baktım aniden gözlerii ıslakkk
cnm bende hiç akıntı yokk:18:birde aşılamayla aynı anda tüp bebek yapılabiliomuş bi kaç gün arayla şansı artırmak için kk da yaptırınlar var.aşılamayı aynı ay 3kez olanalr varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…