Sabırla Bebeğini Bekleyenler

zelaaaaaaal nerdesin duayı kaçırmazdın sen inşallah iyisindir seni merak ediyorum.:26::26::26::26::26::26::26:

metukaaaa tatlım inşallah iyisindir aklım sende keşke bi haber alabilsek senden:26::26::26::26::26::26::26:

bende çok merak ediyorum kızlarıııııııııııııııııııııııııı

amin,inşallah.
yalnız sen aşılama yaptırdın,fazla eğilip kalkıp,işler yapma,kendine dikkat et biraz bence.

Slm şekerlerrrrrrrrcumanız mübarek olsun rabbim gönlünüzde ne muradınız varsa nasip etsin inş.

[ı]zelaaaaaaal nerdesin duayı kaçırmazdın sen inşallah iyisindir seni merak ediyorum.[/ı]:26::26::26::26::26::26::26:

kuşum sorma sabah kalktım baktım net gitmiş duayıda kaçırdım:93:bende gittim ufak tefek işlerim kalmıştı onları yaptım balkonu yıkadım sonra geldim bi baktım netim gelmiş hemen kıjların cumasını tebrik edeyim dedimkuzum sen nasılsın dünde gezmedeydim görüşemedik özledim seni gece geç dönünce giremedim zaten adam suratlıydı o erken gel demişti benim gelmem 11 i buldusonra bi baktım benim kırmızılar gelmiş yine yumoşum çatlamadıişte böle kuzum seni merakta bıraktığım için çok üzgünüm bebeğim

merhaba canım sen gelmeyince merak ettim duayı kaçırmayacağını biliyorum çünkü.neyse iyisin ya geldin ya önemli olanda bu.kırmızıların gelmesine üzülme sonuçta onlarda önemli onlar geldiği sürece umut var demektir.inşallah bi dahaki aya hamiş olursun ve bebeğini kucaklarsın.

zelalım geçmişe daldın galiba ben gidip akşama yemek hazırlayacam akşam gel sohbet edelim seni çok özledim

hoşgeldin tatlım seni hiç görmedim yenimi giriosun buraya
evet canım yeniyim.sizlerin muhabbeti ilgimi çekti..........

hoşgeldin yasemin kendinden bahsedermisin

22 yaşındayım 6 aydır bebiş bekliyoruz.adetlerim düzensiz oldugundan doktora çıkmaya korku yorum.ama elden gelen bişey yook el mecbur.kütahyada yaşıyorum ev hanımıyım yarışmacı arkadaşlara basarılar dilerim

ben geldimmmmayak kuş parmağım nasır tuttu bu veletin peşinde koşmaktan.herkeste beni annesi sanmazmıııı daha bi mutlu oluommmm

hatınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr neredeisnizzzzzzzzzzzzzzzz:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

burdayıkkk kıızzzzz.

enbiya süresiniiii nie okuonuzzz diğer topiktee yeterimmm benden kaçmazzzz

inşş cnm benimmmmşimdi boyama yapıoz beraberr deli gibi seviniomm kızzz.çoçuk evin tuzu biberiii die boşuna demmişler.hele benimm için bol baharat seven bi insansaaaayy espiriye bakkkk

heeeyyy maonyaaa,geçmişi okuyon muuu,sana bişey yazdım,gördünmüüüüüüü

inşş cnm benimmmmşimdi boyama yapıoz beraberr deli gibi seviniomm kızzz.çoçuk evin tuzu biberiii die boşuna demmişler.hele benimm için bol baharat seven bi insansaaaayy espiriye bakkkk

inşş hayatın hep çok baharatlı olsunnnnn bol bol tuzun bibein olsunnnnnnnnnnnnn

canım Rabbim kendi evladınla yuvanı şenlendirsin inş.
aminnnnnnnn saram kocaman aminnnnn yüreğine sağlık canım kıyamam ben kuşuma yiğenimide unutmamışsın Allah razı olsun bebemmm
bizde seni çoooooooook seviyoz kuzummmmmmmmm
banada hoş bulduk yok muuuuuu
hg canım nasılsın
biz geldiiiiiiiiiiik herkese merhabalar nasılsınız bakalım? biz gayet iyiyiz oğlumun beynindeki kistik yapı tamamen kaybolmuş. gelişimi normal böbrekleri de normale dönmüş sorunsuz geldik çok şükür.

tatlım gözümüz aydın hep iyi olsun prensimiz inş. sağ salamet doğsun büyüsün inş.

canım tam cevap yazcaktım komşular geldi onlar gitti hemen yemeğe başladım ucu ucuna yetişti yemeğim bi tanem eşim gündüzde olunca biliyosun akşamları fazla gelemiyom ama yinede kısa süreliğinede olsa uğrarım kuşummmmm

kı9jlar hepinize mrb ve güle gülebirazdan eşim gelir çok yoğunum akşama görüşürüz inş. şekerler hepinizi çooook öpt.byyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…