Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet canım, aynen dedigin gibi..hehe..

hayırdır? nereye gönderdin is icin mi? Allah yardımcın olsun tatlım, bana da zorunlu da olsa hasretlik zor gelir hep...:2:

evet canım, aynen dedigin gibi..hehe..

hayırdır? nereye gönderdin is icin mi? Allah yardımcın olsun tatlım, bana da zorunlu da olsa hasretlik zor gelir hep...:2:

evet canım iş için gitti hemde çok zor ama ne yapacannnn mecburennn katlanıyorsunnnn katlanmak zorundasınnn allah daha acı ayrılık yaşatmasınnnn ne yapalımmm başa gelen çekiliyorr

nasılsınız? hepinizi cooooookk özledim.... misafirler gitti bugün itibariyle eski tas eski hamam..... hehe.. sizler nasılsınız? keyifler nasıl?

selamlar, sevgiler....

daha anca mı gitti misafirlerin,maşallah diyelim bari.
neyse geldin ya,bundan sonra konuşuk ederik.
sara cım,selam tatlım.

benim bahtsız fasulyem dibine tutmuşş.ben az sulu yaparımm.kk da sohbet ederkennn kendini intar etmişşşşneyseki üstünde yanık kokusu yoktuu 1tabak çıktı zaten benim karnım toktuuuu

Annem bugün Fox'da Çelakıl ve Saraçoğlu'nun brlikte çıktıkları programı izlemiş.

Osmanlı döneminde kısır denilen kişilerin bile çocuk sahibi olmasına yarayan bir karışımı arşivden bulduğunu söylemiş ve içeriğini açıklamış.
Kadın ya da erkek farketmiyor herkez uygulayabiiyormuş.

Hepsi karışım hazırlanırken taze çekilecek. Aktardan çekilmiş olarak alınmayacak.

Karanfil tohumu 2 yemek kaşığı
Üzerlik tohumu 2 yemek kaşığı
Isırgan tohumu 2 yemek kaşığı
Anason tohumu 2 yemek kaşığı
Havuç tohumu 2 yemek kaşığı
Şalgam tohumu 2 yemek kaşığı
Kereviz tohumu 2 yemek kaşığı
Tarçın 2 yemek kaşığı
Karabiber tohumu 2 yemek kaşığı
Çörekotu 2 yemek kaşığı
Damla sakızı( açık satılandan alınacak, paketli olanlar alınmayacak) 2 yemek kaşığı
sinameki 1 yemek kaşığı

hepsi çekilecek.karışımın miktarına bakılıp karışm miktarı kadar bal eklenecek. Bu karışıma da 1 tatlı kaşığı acıbadem yağı katılacak. Acıbadem yağı en son konmalı, önce bal konmalı. Acıbadem yağının önce eklenmesi tohumların açığa çıkan yağlarını bozuyormuş.

Bu karışımdan sabah - akşam 1'er tatlı kaşığı yenilecek.

Hepimize şifa olsun kızlar.....

kıslarrr ne buldummm elkiii işimize yarar

kızlarr velett başımı döndürdü.o kadar yorgunumkiii sankii bütün vi silmiş duvarlarına kadarrr öyle yorgunummm.uyumak istiomm ama veletinn hiç uykusu yokkk.grşrzzzz iyi geceler

benim bahtsız fasulyem dibine tutmuşş.ben az sulu yaparımm.kk da sohbet ederkennn kendini intar etmişşşşneyseki üstünde yanık kokusu yoktuu 1tabak çıktı zaten benim karnım toktuuuu

teşekkürler ece cim.:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…