iyi akşamlar cnmm.
ben brdayım ama yemek yapıom kuru fasulye onuda ıslamadım son anda karar verdimm.pişmesini bekliomm.açıktıkkk ama yemek yokkk
kolay gelsin canımmm fasulyen yarına kalsın madem acıktın şmdi aparatif bişiler hazırlayı ver
bencede misaifir fazla kaldıgı zaman ben çok sıkılıyorum yada gittigim yerde misaifrlik yapmayıı nasıl sıkılıyorsam sıkılacagımı düşünürümm neyse ben iyiyim canımmm iyi olmaya çalışıyorumm koçişimi gönderdim biraz önce garip kaldım bi başımaaaaa
evet canım, aynen dedigin gibi..hehe..
hayırdır? nereye gönderdin is icin mi? Allah yardımcın olsun tatlım, bana da zorunlu da olsa hasretlik zor gelir hep...:2:
hadi ben kaçtım, görüsürüz sonra....
evet canım iş için gitti hemde çok zor ama ne yapacannnn mecburennn katlanıyorsunnnn katlanmak zorundasınnn allah daha acı ayrılık yaşatmasınnnn ne yapalımmm başa gelen çekiliyorr
aaa nereye gidiyon kıssss
tatlım siz iyi olunda..dedigin gibi acı ayrılık olmasın yeter ki....
esim cagiriyo seker, özledik valla karsılıklı konusmayı .. insanlar olunca hep, iste anladın sen onu....
nasılsınız? hepinizi cooooookk özledim.... misafirler gitti bugün itibariyle eski tas eski hamam..... hehe.. sizler nasılsınız? keyifler nasıl?
selamlar, sevgiler....
benim bahtsız fasulyem dibine tutmuşş.ben az sulu yaparımm.kk da sohbet ederkennn kendini intar etmişşşşneyseki üstünde yanık kokusu yoktuu 1tabak çıktı zaten benim karnım toktuuuu [/QUOTEvayyy yazık olmuş okadarda beklemiştinizz
benim bahtsız fasulyem dibine tutmuşş.ben az sulu yaparımm.kk da sohbet ederkennn kendini intar etmişşşşneyseki üstünde yanık kokusu yoktuu 1tabak çıktı zaten benim karnım toktuuuu [/QUOTEvayyy yazık olmuş okadarda beklemiştinizz
fasulyeme nazarın değdiii seninn ondan yandıııı
benim bahtsız fasulyem dibine tutmuşş.ben az sulu yaparımm.kk da sohbet ederkennn kendini intar etmişşşşneyseki üstünde yanık kokusu yoktuu 1tabak çıktı zaten benim karnım toktuuuu
Annem bugün Fox'da Çelakıl ve Saraçoğlu'nun brlikte çıktıkları programı izlemiş.
Osmanlı döneminde kısır denilen kişilerin bile çocuk sahibi olmasına yarayan bir karışımı arşivden bulduğunu söylemiş ve içeriğini açıklamış.
Kadın ya da erkek farketmiyor herkez uygulayabiiyormuş.
Hepsi karışım hazırlanırken taze çekilecek. Aktardan çekilmiş olarak alınmayacak.
Karanfil tohumu 2 yemek kaşığı
Üzerlik tohumu 2 yemek kaşığı
Isırgan tohumu 2 yemek kaşığı
Anason tohumu 2 yemek kaşığı
Havuç tohumu 2 yemek kaşığı
Şalgam tohumu 2 yemek kaşığı
Kereviz tohumu 2 yemek kaşığı
Tarçın 2 yemek kaşığı
Karabiber tohumu 2 yemek kaşığı
Çörekotu 2 yemek kaşığı
Damla sakızı( açık satılandan alınacak, paketli olanlar alınmayacak) 2 yemek kaşığı
sinameki 1 yemek kaşığı
hepsi çekilecek.karışımın miktarına bakılıp karışm miktarı kadar bal eklenecek. Bu karışıma da 1 tatlı kaşığı acıbadem yağı katılacak. Acıbadem yağı en son konmalı, önce bal konmalı. Acıbadem yağının önce eklenmesi tohumların açığa çıkan yağlarını bozuyormuş.
Bu karışımdan sabah - akşam 1'er tatlı kaşığı yenilecek.
Hepimize şifa olsun kızlar.....
kıslarrr ne buldummm elkiii işimize yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?