Sabırla Bebeğini Bekleyenler

heeeyyy maonyaaa,geçmişi okuyon muuu,sana bişey yazdım,gördünmüüüüüüü

okudum cnm.2gündür geziommm 4 5gün çok güzel dinlendimmm olacağı varsa bunlar bahane.annem hamileylen şu eski duavara yaslanana tahta merdivenler olur ya onla dama yani evin terasına eski evler ama,leğende ıslak çamaşır çıkartırmış sermek için.şimdi bebekler pamuk ipliğine bağlı gerçii

biliyorum kuzummmmmmmmm

aminnnnnnnn saram kocaman aminnnnn yüreğine sağlık canım kıyamam ben kuşuma yiğenimide unutmamışsın Allah razı olsun bebemmm

Allah senden de razı olsun tatlım

kı9jlar hepinize mrb ve güle gülebirazdan eşim gelir çok yoğunum akşama görüşürüz inş. şekerler hepinizi çooook öpt.byyyyyyyyyyyy

gelebilirsen akşam gel tatlım konuşuk ederik öptüm byyyyy

çok haklısın maonyam ama sen yinede kendine dikkat et ne olur ne olmaz tedbiri elden bırakma

yeteeeeeeeer yine başka topiktesin:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:

saraaaaaaaaaa hanım neden slm vermiyorsun küsmüyük yoksam:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:[/

Son düzenleme:
küslük olurmu kıııııız sen yerinde durmuyonki

doğru diyorsun bulsan slm vereceksin değilmi
ama bak ben hepinize yetiyorummmmmmmmmm
canım diğer topikte bir arkadaş var sonucunu öğreneceğiz merak ediyorum ne oldu diye:26::26::26::26::26:

kızlar ben gidip mutfağı toparlayım gelim hem pcde eşim olacak bende işlerimi halledeyim

nasılsınız? hepinizi cooooookk özledim.... misafirler gitti bugün itibariyle eski tas eski hamam..... hehe.. sizler nasılsınız? keyifler nasıl?

selamlar, sevgiler....

aminn.... aminn... yüregine saglik arkadasim.. Allah kabul etsin insallah dualarımızı....

kı9jlar hepinize mrb ve güle gülebirazdan eşim gelir çok yoğunum akşama görüşürüz inş. şekerler hepinizi çooook öpt.byyyyyyyyyyyy

sen cok caliskan oldun sanki zelos? bırak daginik kalsın birasss... hehe.. sara yeter bise.. bi topige bi hamarat...

aminn.. aminn.. Allah kabul etsin insallah, yüregine saglik arkadasim...

slm canım hoş geldinnn gözün aydınn misaifrlerin gitmiş

saol tatlım... evet artık vaktiydi yanim... sen nasılsın? nedir durumların? keyifler nasıl seker?

iyi akşamlarrr hanımlarr diecem ama kimse kalmamışşş kolay gelsinn saeracımm çabuk gelll emiiii

iyi akşamlar cnmm.

ben brdayım ama yemek yapıom kuru fasulye onuda ıslamadım son anda karar verdimm.pişmesini bekliomm.açıktıkkk ama yemek yokkk

aminn.. aminn.. Allah kabul etsin insallah, yüregine saglik arkadasim...

saol tatlım... evet artık vaktiydi yanim... sen nasılsın? nedir durumların? keyifler nasıl seker?

bencede misaifir fazla kaldıgı zaman ben çok sıkılıyorum yada gittigim yerde misaifrlik yapmayıı nasıl sıkılıyorsam sıkılacagımı düşünürümm neyse ben iyiyim canımmm iyi olmaya çalışıyorumm koçişimi gönderdim biraz önce garip kaldım bi başımaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…