Sabırla Bebeğini Bekleyenler

zelalcm
hani denemediğimiz şey kalmadı biliyorumda
seninde tüpün kapalı ya
süt maydanoz buharını denemişmiydin merak ettim canım.ben 3 5 ay önce denemiştim adetim 6 gün gecikmişti ama tabi sonuç yok
bu ayda deneyecm bakalım

ececim çok sağol kuzum ben not aldım şeker ben bunları 2 yemek kaşıklık çektirebilirmiyim

ii geceler benn geldiiiimmmmmmm
hg edacım nasılsın çiçeğimmmmmmm
canım ya netimde sorun başladııdüşüyorum
kıyamam sana
kızlar ben çıkıyorum,çok uykum geldi benim.
iyi geceler canım öpt.byyyy
benim resimlerim hareket etmiyor
nasıl yapıyorsunuz ya.ben neyi eksik yapıyorum.resimi indiriyorum.eklenti ekleden ekliyorum
ama hem msja yazı yazmak gerekiyor hemde hareket etmiyor:84::84::84:
tatlım önce mesajını yaz sonra tıkla bakalım olcakmı:26:

bilmiyomki semicim işe yararmı acaba:44: ben hiç denemedim ama çok duydum şuan adetliyim bitsin onuda bi deneyeyim özellikle denemek için bi gün tavsiye etmişlermi bebem

okudum dikkatimi çekti hemen sizinle paylaştım canım belkiii birimizden brimizer vesile olur diye

kuzu dikkat ettimde hep önerilen bitkiler var hepsi bir arada o yüzden hoşuma gitti denemekte fayda var bence gideyimde birazda aktarı sinirlendireyim bari bana 2 kaşık çeksin hepsinden yoksa bir sürü malzeme hem pahalı tutar hemde kalanı ne yapcaz zavallı aktar düştü elime

iyiyim zelalcim sen nasılsın sara yok kız ortalıkta nerde acaba

evet canım benimde dikkatimi bu çekti zaten bilinen kürlerin karışımı aynen kısmetse bende deneyecem allah büyük belki işe yarar ya haklsın bende öyle yapayım aktarcıyı bende delirtiyim fazlasını ne yapacaz kii

nasılsınız? hepinizi cooooookk özledim.... misafirler gitti bugün itibariyle eski tas eski hamam..... hehe.. sizler nasılsınız? keyifler nasıl?

selamlar, sevgiler....

hoşgeldin zeynocum misafirlerinin gitmesini sevindim artık seninle sohbet edebiliriz

ziyaretin makbulü kısa olanıdır

hadi ben kaçtım, görüsürüz sonra....

iyi geceler tatlım görüşmek üzere byyyyyy

daha anca mı gitti misafirlerin,maşallah diyelim bari.
neyse geldin ya,bundan sonra konuşuk ederik.
sara cım,selam tatlım.

selam kardelencim ben geldim ama sen gitmişsin

denemekten zarar gelmez sonuçta duaların faydası olur zararı olmaz sağol yetercim

iyi geceler kızlarrrrrrrrrrr

iyi geceler tatlım menim

tatlışlar ben çıktım herkeslere iyi gecelerrrrrrrrrr

iyi geceler yetercim tatlı rüyalar byyyyy

kızlar pat diye dalıcam kusura bakmayın
geçmişte rastgele bir sayfa tıkladım
yeter çift çizgiyi gördüm diyordu
yeter hamilemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:26:

keşke canım ama başka bi topikten alıntı yapmıştı yetercim

sarammmmmmmmmmm gel kuşummmmmmmmmm

geldim ama sen gitmişsin

ii geceler benn geldiiiimmmmmmm

hoşgeldin edacım

okudum dikkatimi çekti hemen sizinle paylaştım canım belkiii birimizden brimizer vesile olur diye

sağol ececim bunuda deneyebiliriz hep bilinen otlar

bilmiyomki semicim işe yararmı acaba:44: ben hiç denemedim ama çok duydum şuan adetliyim bitsin onuda bi deneyeyim özellikle denemek için bi gün tavsiye etmişlermi bebem

zelalım buhar banyoları için şimdi erken havalar biraz daha ısınsın sonra çünkü buhar banyosundan sonra üşütmemek lazım Allah korusun kaş yapayım derken göz çıkartmamak lazım

iyiyim zelalcim sen nasılsın sara yok kız ortalıkta nerde acaba

geldim edacım nasılsın

kızlar ben kaçtım adam başladı homurdanmaya hepinizi öpt.byyyyyy

tamam canım kocişi kızdırma sen iyi geceler öptüm byyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…